| Sohbet | |
|
+28Aurora Midnight D'ior André Schoeller Morticia Diva Muireann Gillermo Miguél Ramírez Rachel Maggié Gladwell Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Darq Black Riley Beth McConnor Robert Brandon Eclipse Ludmila Orlenda Nieltseva Shouta Yasuki Fiore Ann Muschi Cosetté Beatrix Depaisé Vladimir Stepan Nieltsev Sachiko Kyoshiro Mnestra Laodameia Iarea Kaoru Ai Kira Elijah J. Mc'Reid Rain Destiny Gamaliel Rosepery Dé Querin Tess Meridith Albanese Winona Bannatyne Dianne Dickenson F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen Jasonth Wilson 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| |
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 8:16 pm | |
| Uzun bir aradan sonra merhaba diyelim ^.^ | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 8:19 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 8:23 pm | |
| Umarım eski güzel günlere döneriz ^^ Forum da süper olmuş, tebrik ederim ;P | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 8:29 pm | |
| Forum süper olmuş derken? Neyi süper olmuş? xD Orası da belirtilsin (: Döneriz eski günlere ya. İnanıyorum buna. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 8:51 pm | |
| Görünüşü, kurgular daha yok onlar da yakında süperlik kategorisine girecektir XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 8:56 pm | |
| Sistemlerden bahseder insan. Uğraştım o kadar. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 8:58 pm | |
| Haha, onlar zaten süper, sayın admine. ^^U | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 9:02 pm | |
| Teşekkür ederim efenim. Ha bu arada. Bizim kurgu şeysi n'olcak? Bi' vampir açtım, eski ünlümü ona verdim. Onunla da bir şeyler yapalım. *Carolyn Virginia D'angelo* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 9:04 pm | |
| Hmm, pekala. O mu olsun o zaman sevgilim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 9:04 pm | |
| Sen bilirsin. Sen seç. Bununla da bi' kaçamak durumu olur. Ama sürekli ilişki onunla olsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 9:10 pm | |
| Tamam buda iyi fikir. Çapkın Anika XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 9:15 pm | |
| Hıhı. Evet. Öyle yapalım. Bu karakterime talip var çünkü. xD *Arkadaş sırf Klaamka için erkek karakter aççak. xD* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 9:39 pm | |
| Hehe, tamam farketmez benim için XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Paz Ocak 17, 2010 9:39 pm | |
| Tamam. Kurguyu ayrıntılı olarak hallederiz bi'ara. xD | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Ocak 18, 2010 3:04 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Ocak 18, 2010 4:43 pm | |
| Merhaba. Umuut. Bi'ara seninle konuşmam lazım. Site yönetimiylen alakalı. Şu iş bölümü falan... | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Ocak 18, 2010 4:54 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Ocak 18, 2010 4:54 pm | |
| | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Ocak 18, 2010 4:56 pm | |
| Özlemişim bayağı siteyi. xD Tema müthiş bu arada, yapanın eline sağlık. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Ocak 18, 2010 4:58 pm | |
| Uğur bir yerlerden şeetti; ama ben de bilmiyorum valla. xD | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Salı Ocak 19, 2010 4:12 pm | |
| Şuan o kadar, o kadar mutluyum ki ciddi anlamda ağlayabilirim =D Nerden estiği hakkında hiçbir fikrim yok ama müthiş olmuş bu aitenin eskiye dönüşü. Bu site kapandıktan sonra RP'yi bırakmıştım, son ayda yeni yeni bir kurgu üzerindeydik sadece Beril'le. Hatta dün konuşmuştuk bu site hakkında Rıdd'ı, Çiss'i, Mell'imi, Kaouru'yu-gerçek adını bilmediğimizden- ne kadar özlediğimizden bahsetmiştik. Şimdi üstüne bu o kadar mükemmel oldu ki. Kapandığında feci üzülmüştüm ve sonra kimseyle tekrar konuşamadım. Ama neyse şimdi bitti her şeyi, di' mi, ben eskiye dönmeyi o kadar çooooooooook istiyorum kiiii ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Ocak 19, 2010 4:16 pm | |
| Aynı şeyleri ben de düşünüyordum. Sizi yeniden görmek çok güzel oldu ^^ İsmim Elif, bu arada :3 | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Salı Ocak 19, 2010 4:17 pm | |
| Ahh.. Ne güzelde yazmışsın yaa. Eet benimde İrem tabii. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Ocak 19, 2010 4:41 pm | |
| Katılmaktayım canım ^.^ Çoğu kişinin adlar gitti bende ama... Yaşlanıyo' muyum ne o.o Lanet olsun şu derslere -_- | |
|
| |
| Sohbet | |
|