| Sohbet | |
|
+28Aurora Midnight D'ior André Schoeller Morticia Diva Muireann Gillermo Miguél Ramírez Rachel Maggié Gladwell Nathaniel Cooliris Aphrodite Laneivera Darq Black Riley Beth McConnor Robert Brandon Eclipse Ludmila Orlenda Nieltseva Shouta Yasuki Fiore Ann Muschi Cosetté Beatrix Depaisé Vladimir Stepan Nieltsev Sachiko Kyoshiro Mnestra Laodameia Iarea Kaoru Ai Kira Elijah J. Mc'Reid Rain Destiny Gamaliel Rosepery Dé Querin Tess Meridith Albanese Winona Bannatyne Dianne Dickenson F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen Jasonth Wilson 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Şub. 27, 2010 4:21 pm | |
| Çalışsın çalışsın nasılsa gelecek. =P Selam söyle. ^^ | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Şub. 27, 2010 4:54 pm | |
| Gelecek tabii ^^
Selamınız iletiliciğiiz .d | |
|
| |
Johanne Jorgensen Dırdırcı Yazarı
Mesaj Sayısı : 12 Meslek : Dırdırcı Yazarı. Gerçek İsim : Alperen. Tarafı : - Kan Durumu : - Rp yaşı : - Asası : Gül. Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 27/02/10
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Mart 01, 2010 9:03 pm | |
| Yeni ünlüm nasıl? Aşkitomu aldım gei farklı bir karakterle :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 02, 2010 6:50 pm | |
| Ahahha .d yok böyle x-tina aşkı .d
Ya Alperen ne soracaktım ben sana, Miğvemin rp puanını verdim nerede benim hayatım *-* | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 02, 2010 7:23 pm | |
| Aşkım Mervem sadece hafta sonları giriyomuş. Balkitoma piyem atmıştım ama haftasonu bakar sanırsam .D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Salı Mart 02, 2010 7:37 pm | |
| Hiii, onu en son sky'da gördüm sonra koptu bağımız Miğvemle, ikizimle de *-* Hiç gerçekleşmeyen ikiz kurgularımız, mor panjurlu evimiz falan vardı onunla *-* | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Mart 13, 2010 7:16 pm | |
| MMORPG oynamayı seven var mıdır buralarda *-*
Varsa oyun oynayacak kadar vakti olan var mıdır ayrıca :ş | |
|
| |
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Sohbet Cuma Mart 19, 2010 8:55 pm | |
| Biri benimle rp yapsın. Marilyn, Aphrodite, Euphoria hiç farketmez. Sadece rp istiyorum =D | |
|
| |
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Mart 20, 2010 12:06 am | |
| Ben yapayım mı senle? Aphrodite'le yapıversin bir rp benim Nicolas, olur mu? Ben de rpye susadım :D | |
|
| |
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Sohbet C.tesi Mart 20, 2010 8:05 am | |
| Olur ne demek, süper olur :) | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Mart 21, 2010 11:17 am | |
| Selam millet bir iki saatliğine buradayım | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Mart 21, 2010 8:16 pm | |
| Anaam özledim burayı ve sizleri yahu. Neyse Cuma gelsin iyice hasret gideririk. ps. Gizeğm <3 hayatım canım bitanem buluruk başka ikiz kurguları da. Ayrıca mor panjurlumuzu unuttum sanmaa xD ps2. Alpereen seviyorum seni anaaam. | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Ptsi Mart 22, 2010 5:18 pm | |
| İşte Miğveeem, işte büyük buluşmaaa *-*
Bi'tanesin Miğvem özlemişeeem <33 Bizim mor panjurlumuz zebralı prensimiz unutulur mu haber olmuştuk yahu .d | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Paz Mart 28, 2010 10:54 am | |
| - Rabel Xyre demiş ki:
- Anaam özledim burayı ve sizleri yahu. Neyse Cuma gelsin iyice hasret gideririk.
ps. Gizeğm <3 hayatım canım bitanem buluruk başka ikiz kurguları da. Ayrıca mor panjurlumuzu unuttum sanmaa xD
ps2. Alpereen seviyorum seni anaaam. O pembe panjurlu değilmi yafh. | |
|
| |
| Sohbet | |
|