| Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye | |
|
+15Morticia Diva Muireann Darq Black Aphrodite Laneivera Dean Graimouré Kaoru Ai Kira Cosetté Beatrix Depaisé Vladimir Stepan Nieltsev Elijah J. Mc'Reid Jasonth Wilson Dianne Dickenson Rain Destiny Gamaliel Jacob J. Broxé F. Xaviér Graimouré Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye Çarş. Şub. 03, 2010 9:45 pm | |
| Sen de sağol tabi =D 10 x 10 x 10 | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye Çarş. Şub. 03, 2010 9:47 pm | |
| | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye Perş. Şub. 04, 2010 12:44 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye Perş. Şub. 04, 2010 9:58 am | |
| İmza ve avatara puan vermiyorum, ben yaptım zaten =D Nick x 8 Biraz daha yaratıcı olabilir bence, biraz daha değişik belki? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye Perş. Şub. 04, 2010 1:20 pm | |
| 1o.1o.1o Kararlıyım bunda. xD | |
|
| |
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye Perş. Şub. 04, 2010 2:28 pm | |
| | |
|
| |
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye Perş. Şub. 04, 2010 8:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye Perş. Şub. 04, 2010 9:25 pm | |
| 1o.1o.1o
Aslında avatar azıcık daha net olsa daha bi' hoş olurdu gibi. Ama puan kırmaya gönlüm el vermedi ^^ | |
|
| |
Edward J. Longrange Hufflepuff I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 167 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 13 Asası : Söğüt , 101/4 , hışırtı, Tılsım dersi için ideal bir asa Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 23/01/10
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye Cuma Şub. 05, 2010 1:40 pm | |
| | |
|
| |
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye Cuma Şub. 05, 2010 1:52 pm | |
| 10 x 10 x 8 Ben isimlerde kısaltmalardan pek hoşlanmıyorum, ya ismin tamamı olacak ya da hiç ikinci isim olmayacak xD | |
|
| |
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye Cuma Şub. 05, 2010 6:27 pm | |
| 10-10-8
İsim Dominique olsaymış tamam da Preciouse bana garip bir isim gibi geldi... Fazla egzotik isimlerle pek uyuşmuyorum ben ^^' Ama avatar da imza da çokm güzel olmuş, ellerine sağlık :) | |
|
| |
Edward J. Longrange Hufflepuff I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 167 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 13 Asası : Söğüt , 101/4 , hışırtı, Tılsım dersi için ideal bir asa Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 23/01/10
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye Cuma Şub. 05, 2010 6:42 pm | |
| 10-10-10 Hepsi ÇoK güzel xD | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye C.tesi Şub. 13, 2010 8:40 pm | |
| ononon. Elif yapmış galiba güzelmiş :D | |
|
| |
Stefan C. Parker Ressam
Mesaj Sayısı : 20 Nerden : Fransa Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : . Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye C.tesi Şub. 13, 2010 10:50 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye Paz Şub. 21, 2010 4:24 pm | |
| | |
|
| |
| Avatar/Imza/Nick Yorum ve Tavsiye | |
|