| designed by: Nightmarish. | |
|
+8Aurora Midnight D'ior Ludmila Orlenda Nieltseva Darq Black Loranne Elizabeth Widmore Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen Elijah J. Mc'Reid Morticia Diva Muireann 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: designed by: Nightmarish. Cuma Şub. 05, 2010 1:18 pm | |
| | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Cuma Şub. 05, 2010 1:29 pm | |
| 3.süne bayıldım çok güzel olmuş ;) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Cuma Şub. 05, 2010 1:29 pm | |
| Sağol, Arda.. -Yaşasın profil bilgileri! xD- | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Cuma Şub. 05, 2010 1:35 pm | |
| Bişey değil ıııı :S
-Lanet olsun Profil Bilgilerin yok xD- | |
|
| |
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Cuma Şub. 05, 2010 1:37 pm | |
| | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Cuma Şub. 05, 2010 1:38 pm | |
| Ben hiç texture kullanmayı beceremiyorum ama bunlar çok hoşmuş ya *-* Bana da atar mısın XD Yoruma gelirsek; çok şahaneler ve güzel bir stilin var. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Cuma Şub. 05, 2010 1:39 pm | |
| Çook sağol :) Pm'den msn'imi atıyorum.. Ordan atarım texture, istersen ;) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Cuma Şub. 05, 2010 1:42 pm | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Cuma Şub. 05, 2010 2:13 pm | |
| Dicle. PSD ve textureleri istiyorum o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. C.tesi Şub. 06, 2010 10:36 am | |
| Texture, psd falan isteyen herkesin bi pm atması yeterli ;) Sana da atıyorum msn'imi Çisem.. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. C.tesi Şub. 06, 2010 10:56 am | |
| 2. deki arkaplan harika bisimis O.o
Çok güzel 3 sade şeyleri severim x) | |
|
| |
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. C.tesi Şub. 06, 2010 10:58 am | |
| Resmin kendi arkaplanı, benim marifetim değil =D Sağol.. | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. C.tesi Şub. 06, 2010 12:15 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. C.tesi Şub. 06, 2010 12:20 pm | |
| Mosh'un kendisi güzel, benle alakası yok.. Ama çok açık tenli kadın =D | |
|
| |
Ludmila Orlenda Nieltseva Hayat Kadını
Mesaj Sayısı : 73 Meslek : Tanıdığı kişiye göre değişir. Tarafı : Materyalizm. Kan Durumu : Asil. Rp yaşı : 37 Evcil Hayvan : Müşterileri. Kayıt tarihi : 27/09/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Paz Şub. 07, 2010 1:07 pm | |
| 3 harbiden süpermiş, devamını bekliyoruz. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Perş. Şub. 11, 2010 3:42 pm | |
| Bence hepsi birbirinden güzel. Ancak ben şuan avatar olarak kullandığını tercih ederim. Hem daha nostaljik duruyor ^^ Off çok özendim, gidip Audrey Hepburn için bir üyelik alacağım *-* | |
|
| |
Aurora Midnight D'ior Biçim Değiştirme Profesörü
Mesaj Sayısı : 19 Tarafı : Ben çıkarlarıma göre hareket ederim, taraf tutmam. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Karaağaç Evcil Hayvan : Havyanları sevmem. Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Perş. Şub. 11, 2010 5:33 pm | |
| Teşekkür ederim :) Karakter açmak iyidir =D Ama ben düşünüyorum bunu acaba profesör yapmasa mıydım diye.. Lord'a mesaj attım öbür üyelikten, Dırdırcı'ya devam ediyor musun diye, cevap yok hala.. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Perş. Şub. 11, 2010 7:04 pm | |
| Çok hoşlar (: Bence birinci veya ikinciyi kullanmalısın. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. C.tesi Şub. 13, 2010 7:19 pm | |
| - Euphoria Nephthys demiş ki:
- Teşekkür ederim :) Karakter açmak iyidir =D Ama ben düşünüyorum bunu acaba profesör yapmasa mıydım diye.. Lord'a mesaj attım öbür üyelikten, Dırdırcı'ya devam ediyor musun diye, cevap yok hala..
Mantıken imkansız aslında. XD Tebrikler, 2. süper. *-* | |
|
| |
Aurora Midnight D'ior Biçim Değiştirme Profesörü
Mesaj Sayısı : 19 Tarafı : Ben çıkarlarıma göre hareket ederim, taraf tutmam. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Karaağaç Evcil Hayvan : Havyanları sevmem. Kayıt tarihi : 09/02/10
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Ptsi Şub. 15, 2010 6:29 pm | |
| Ben de öyle düşündüm başta ama belki Dırdırcı Rp dışında da tutuluyor olabilir diye ne olur ne olmaz =D | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Ptsi Şub. 22, 2010 6:13 pm | |
| Aphrodite için... Müzikten olsa gerek, çok renkli oldu =D Değişik bir tarz :P Kullansam mı?! :S
- Spoiler:
| |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Ptsi Şub. 22, 2010 10:03 pm | |
| Bencu kullaaan =D Süper çalışmalar =D | |
|
| |
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Ptsi Şub. 22, 2010 11:47 pm | |
| Süper değil, harikulade *-* Şuankilerde gerçekten müthiş. Ancak benim için çok parlak gibi | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Salı Şub. 23, 2010 4:02 pm | |
| Bu arada biraz önceki bunlardan sonra yaptım. Kıskandım, bir tane de benim olsun dedim falan =D İkizlere hediyemdir. Umarım hoşunuza gider. Natalia'lıyla neredeyse aynı textureleri ama sizinkiler daha çarpıcı sankim.. Ben kullanmayacağım şimdi zaten :) İkiniz için 1 avatar yaptım, eğer isterseniz, bir tane daha yaparım sorun değil.Cosetté Beatrix- Spoiler:
Iris Brigitte- Spoiler:
x Ayrıca çook teşekkür ederim.. | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. C.tesi Şub. 27, 2010 6:40 pm | |
| Ay tapındım *-*. Şu takımımı biraz kullanıyım onu da kullanıcam *-*. | |
|
| |
| designed by: Nightmarish. | |
|