| designed by: Nightmarish. | |
|
+8Aurora Midnight D'ior Ludmila Orlenda Nieltseva Darq Black Loranne Elizabeth Widmore Janice Audorphe L'Amour Anika Freyja Jørgen Elijah J. Mc'Reid Morticia Diva Muireann 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. C.tesi Şub. 27, 2010 6:42 pm | |
| Kullanma zorunluluğu hissedin diye yapmadım, öylesine =D Kullanmak zorunda değilsin, rahat ol :) | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. C.tesi Şub. 27, 2010 6:46 pm | |
| Taptım ama süper olmuşlar :D | |
|
| |
Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. C.tesi Şub. 27, 2010 6:48 pm | |
| Aiiyy, utandım. Sağol :)
Yapalı bayağı oldu aslında, koymakta tereddüt ettim biraz.
- Spoiler:
aynı takım + 1 texture.
- Spoiler:
| |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Paz Şub. 28, 2010 1:56 pm | |
| Yazı biraz kötü olmuş. Ama gerisi güzel (: | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Paz Şub. 28, 2010 3:41 pm | |
| Wow çok güzel olmuşlar *-* Sade yazıları tercih ederim ama bu da değişik olmuş sanki ^_^ | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Paz Şub. 28, 2010 5:22 pm | |
| Teşekkür ederim sevgili dostcanlar ;) Bu arada yazı çok karışık olmuş, haklısınız =D | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Paz Şub. 28, 2010 5:37 pm | |
| Çok hoş olmuş, yapım falan *-* | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: designed by: Nightmarish. Paz Şub. 28, 2010 5:51 pm | |
| | |
|
| |
| designed by: Nightmarish. | |
|