| Yorumlarınız | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Abigail Jada Riddle Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 101 Patronus : Addax Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Dehşetin Çığlığı Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihinbendar Evcil Hayvan : Köpeğim Sophie! (: Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız Paz Tem. 05, 2009 12:28 am | |
| Harika birer avatar-imza olmuş. Teşekkür etme fırsatını anca bulabildim. =) | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız Ptsi Tem. 13, 2009 2:39 am | |
| Evet, Gerçekten Harika. Ama avatarımdaki saç modeli acayip geldi:) toka ile toplanmış gibi.
| |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız Çarş. Tem. 15, 2009 8:59 pm | |
| Evet George sen bunu söyleyince farkına vardım.Gerçekten üzgünüm,hiç farketmemişim *_* Dominic'in en sevdiğim resmi olduğu için onu kullanmıştım ama hakikaten de saç modeli gelin başı gibi olmuş :D :D Sorun yaratıyorsa yeni bir tane yapabilirim^^
Bu arada diğer arkadaşlarımın adına da teşekkür ederim^^ | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız Perş. Tem. 16, 2009 9:24 am | |
| | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız Perş. Tem. 16, 2009 2:28 pm | |
| Ben iconlarla seve seve ilgilenirim ^^ En sevdiğim iş o zaten. Önemli deil, daha fazla istersen bulabilirim de =) | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız Perş. Tem. 16, 2009 2:31 pm | |
| Yok gerek yok daha fazlasına. Her şeyin fazlası zarar. :D | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız Cuma Tem. 17, 2009 5:15 am | |
| Harikasınız. Yoruma gerek yok aslında. Bu siteyi seviyorum :) Lejantım icon topluluğundan ibaret:D Sayenizde :) | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız Cuma Tem. 17, 2009 9:49 am | |
| Beğenmenize çok sevindim arkadaşlar. Size yardım etmek benim için bir zevk, içimden gelerek söylüyorum bunu. Icon araştırmak veya avatar/imza yapmaktan fazlasıyla zevk alıyorum. Özellikle biri için yaparken ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız Cuma Tem. 17, 2009 8:18 pm | |
| Yalnız artık belirtmek zorundayım: Beni avatar-imzada esgeçtiniz. Loranne bana bu akşam yapacağını söylemişti. Navigasyon tuşları yaptığını söylemişti ve ondan sonra avatar-imzamı yapıp upload edeceğini demişti. Ancak hala avatar-imzam gelmedi ve başka görevliler de (Babette ve Swieta) benden sonrakileri yaptılar.. Buna bir çözüm getirilmesini rica ediyorum...^^ | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız Cuma Tem. 17, 2009 8:20 pm | |
| Jack bu kadar sabırsız olmanın amacı nedir?Sana söz verdim ve bunu yapıcam.Sadece biraz daha beklesen.Senin takımını yapmak benim için 2 dakikalık iş ama takdir edersin ki kullandığım program çalışırken ara verilmesi gereken bir program ve Pc'm kaldırmıyor.Bunu PM yoluyla bana söylesydin keşke.Takımın birazdan elinde,rahat ol. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız Cuma Tem. 17, 2009 8:23 pm | |
| Ben sadece sana kızmadım ki... Swieta ve Babette de benim imzamı ve avatarımı yapabilirdi. Ancak benden sonrakileri yapmışlar. Neyse pek uzatmak istemiyorum ancak Swieta ve Babette'nin yaptıkları bana çok saçma gelmişti. Biraz da kızgındım. Tamam sorun çözüldüyse kimse daha uzatmasın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız Cuma Tem. 17, 2009 8:26 pm | |
| Çünkü ben o başlıkta senin takımını benim yapacağımı söyledim.Onlar da o yüzden seninkini atladılar.Tüm suç bende.Dediğim gibi rahat ol,şimdi gerçekten yapıp gönderiyorum. | |
|
| |
| Yorumlarınız | |
|