| Yorumlarınız. -1 | |
|
+18Jasper Ruby Black Carolyn Anna Miller Edward Stephan Vladimir Stepan Nieltsev Anette Sophia Miller Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Edward Kevin Black Max Miller Aimèe Dèmon Black James Eragons A. Black Mélania L. Mythique Adam Jasper Black Carolyn Virginia D'Angelo Riley Beth McConnor Babette Grishold 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Yorumlarınız. -1 Paz Tem. 19, 2009 9:34 pm | |
| Yorumlarınızı buradan belirtebilirsiniz.
En son Babette Grishold tarafından C.tesi Eyl. 12, 2009 2:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Paz Tem. 19, 2009 9:36 pm | |
| Vouuvv (: Dırdırcı'yı açıp okumayamamıştık ve bu sonunda oldu. Yazarlarımız ve editörümüze çok teşekkürler (: Düğünle ilgili bir sayıydı ve çok güzeldi. Merak.. =) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Paz Tem. 19, 2009 9:37 pm | |
| - Pearl Beth Side demiş ki:
- Vouuvv (:
Dırdırcı'yı açıp okumayamamıştık ve bu sonunda oldu. Yazarlarımız ve editörümüze çok teşekkürler (: Düğünle ilgili bir sayıydı ve çok güzeldi. Merak.. =) Teşekkürler, genç bayan^^ | |
|
| |
Carolyn Virginia D'Angelo Vampir
Mesaj Sayısı : 61 Tarafı : Karanlığa yatkın Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Paz Tem. 19, 2009 9:37 pm | |
| YazarLAR değil, yazar xP Öhöm neyse, teşekkür ediyorum ^^ Benim yaratıcılığım, editörümüzün mükemmel dil bilgisi sayesinde harikalar yarattık sanırım =) *egoist mod* | |
|
| |
Adam Jasper Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 14 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Yok! Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Paz Tem. 19, 2009 9:58 pm | |
| | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Paz Tem. 19, 2009 11:01 pm | |
| | |
|
| |
James Eragons A. Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 16 Nerden : Londra Meslek : Gringotts Büyücü Bankası Sahibi Gerçek İsim : Aslan Desen Yetiooo Patronus : Cerberus Tarafı : Z.A.Y Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : ~Cerberus~ Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Paz Tem. 19, 2009 11:26 pm | |
| Tebrikler Harika Yapmışsınız.Bravoo | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 61 Tarafı : Karanlığa yatkın Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Paz Tem. 19, 2009 11:38 pm | |
| Sağolun =) Yalnız dikkatli olun, bir sonraki sayımızın haber konusu siz olabilirsiniz(Bütün siteye söylüyorum bunu ^^) | |
|
| |
James Eragons A. Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 16 Nerden : Londra Meslek : Gringotts Büyücü Bankası Sahibi Gerçek İsim : Aslan Desen Yetiooo Patronus : Cerberus Tarafı : Z.A.Y Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : ~Cerberus~ Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Paz Tem. 19, 2009 11:54 pm | |
| Yandık Desenize,Rplerimizde Dikkatlı Olmamız gerekir O zaman. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Paz Tem. 19, 2009 11:57 pm | |
| Dikkatli olmanızın yeteceğini sanmıyorum. Dırdırcı daima bilir ! xP Hem çoğu şey dedikodudan ibaret olduğu için rpleriniz pek farketmez. Uyduracağız nasolsa ^^ | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 7:07 am | |
| süpersiniz bayıldım diğer sayıları da merakla bekliyorum(umarım ben haber olmam xDxD) | |
|
| |
Max Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 8:49 am | |
| İki gündür yoktum şimdi okuyabildim çok güzel olmuş tebrikler... | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 8:53 am | |
| Tebrikler, Harika :P Beni çıkartma ha :D zaten birşey yapmıom haber çıkmaz benden :P :D | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 9:02 am | |
| Lanet basın ! :D (Tırsmaya başlıyorummm :D) Herneyse harika bir iş çıkarmışsınız,tebrikler..(: | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 9:19 am | |
| Çiftler için çok utandırıcı bi yazı olmus:D inş bizide bulmaz böyle şeyler
belirtmek isterim çok güzel olmus | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 10:34 am | |
| - Adam Jasper Black demiş ki:
- Çok Güzel Olmuş :D
Teşekkürler^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 10:56 am | |
| - James Eragons A. Black demiş ki:
- Yandık Desenize,Rplerimizde Dikkatlı Olmamız gerekir O zaman.
Dikkatli olup olmaman biz Dırdırcılar için önemli değildir. xD
Babette&Stevie Rae - Aimêe Dêmon Black demiş ki:
- süpersiniz bayıldım diğer sayıları da merakla bekliyorum(umarım ben haber olmam xDxD)
Teşekkürler, Merveğ. :P Seni de haber yapıciim. Hiiç merak etme seeen. xD
Babette. Yeni sayı beklemediğiniz kadar yakında gelcek. Ayrıca Babette'ye katılıyorum, haberlerd adı geçmeyen büyücü ve cadı kalmayacak ! xD
Stevie Rae - Max Miller demiş ki:
- İki gündür yoktum şimdi okuyabildim çok güzel olmuş tebrikler...
Teşekkürlerimiz sizinle.^^ xD
Babette&Stevie Rae - Edward Kevin Black demiş ki:
- Tebrikler, Harika :P Beni çıkartma ha :D zaten birşey yapmıom haber çıkmaz benden :P :D
Bence o kadar emin olma, Ozan. :P Sen ve Sihir Bakanı'mız arasındaki ilişkiyi biraz derinden incelemeyeceğimizi mi düşündün yoksa? Cık cık... Senin gibi zeki beyler bunu düşünebilmeli, ha? xD
Babette. Pınar'mı seviyorum. İşte yaratıcılık buu xD Ozan, sen yandın bence. 2. Sayımızın kapak haberi sen olacaksın gibi bir his var içimde xP
Stevie Rae - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Lanet basın ! :D (Tırsmaya başlıyorummm :D)
Herneyse harika bir iş çıkarmışsınız,tebrikler..(: Teşekkürler, Seda'm. (: Lanet basın KSKS Profesörünü de yakın takibe alacak gibi. Benle iyi geçin. Seni seviyorum. (:
Babette.
Lanet basın mı? Hah xD Hep böyle bir laf yemek istemiştim xP Seda'cım dikkat et basın seni de lanetlemesin xD
Stevie Rae. - Jonas Taylor Black demiş ki:
- Çiftler için çok utandırıcı bi yazı olmus:D inş bizide bulmaz böyle şeyler
belirtmek isterim çok güzel olmus Teşekkürler^^ Evet, utandırıcı, öyle değil mi? xD Sen de dikkat et bence... Okuldaki kaçamaklarını -olursa- görmezden gelemeyiz. (:
Babette&Stevie Rae | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 10:57 am | |
| :D yanmısız biz ot gibi yasamak gerek artık :D | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 11:06 am | |
| Vallahi yalan billahi yalan.Düğün hazırlıkları falan derken bir hayli kilo aldım.Yoksa onun dışında birşey yok.Öpüşmeden olan bebekte zaten ya engelli doğar ya da ölü... :shock: :x :( | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 11:32 am | |
| - Ann Valerié Wilson demiş ki:
- Vallahi yalan billahi yalan.Düğün hazırlıkları falan derken bir hayli kilo aldım.Yoksa onun dışında birşey yok.Öpüşmeden olan bebekte zaten ya engelli doğar ya da ölü... :shock: :x :(
Çocuğunuz engelli mi doğacak? Hah yeni bir haber mi geliyor ne :P Stevie Rae Lanet! Uhm. Öyleyse yeni haberimiz belli oldu; Ann Wilson kilo almaya çok mu yatkın?! Az sonra. :P :P Bu arada, kişisel bir şey değil. Sakın alınma, canım.^^ Babette. | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 11:45 am | |
| Özel hayatın gizliliği hakkımı kullanmak istiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 11:46 am | |
| Dava aç onlara hayatları söner azkabana sürerler :D | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 12:30 pm | |
Özel hayatın gizliliği hakkımı kullanmak istiyorum. Ben de birden olay çıkarmaya çalıştım canım ama olmuyormuş.Neymiş Dırdırcı yalan haberlerle ünlüymüş.Neyse biz seninle bir görüşelim.Röpörtaj istiyorlar.Bir karara varalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 2:06 pm | |
Özel hayatın gizliliği hakkımı kullanmak istiyorum. Kullan öyleyse^^
Babette&Stevie Rae - Robert Brandon Eclipse demiş ki:
- Ann Valerié Wilson demiş ki:
Özel hayatın gizliliği hakkımı kullanmak istiyorum.
Ben de birden olay çıkarmaya çalıştım canım ama olmuyormuş.Neymiş Dırdırcı yalan haberlerle ünlüymüş.Neyse biz seninle bir görüşelim.Röpörtaj istiyorlar.Bir karara varalım. Kabul edin, kabul edin! xD
Babette&Stevie Rae - Swetlana Mariee Andié demiş ki:
- Aslında evet yalan haber olması çok kötü.Tamam ama emeğinizin karşılığını verip bravo diyorum ama yalan haberle degi çıkartıyorsan öyle bir dergi zaten olmazki hem bildiğiniz gibi Dırdırcı tek haberden olmuyor.Koca derginin içinde bir haber olmamalı gerçek ve bol haber istiyoruz.^^
Yalan haber zaten haber değildir. Ann Valerié Wilson'nun dediğine katılıyorum. Öyle mi? Okuma öyleyse^^ Farkındaysan eğer -ki ben buradan farkında olmadığını rahatlıkla görüyorum- Dırdırcı'dan söz ediyoruz. Tamamen dalga üzerine kurulu. Ayrıca, bir karakterin, yani gerçekte olmayan bir şeyin, hamile olması mümkün değildir.^^ Aklını çalıştır.
Babette.
Tek haber konusuna gelelim önce... Bu dergimizin çıkış haberiydi. Birdahaki sayıda birden fazla haber yapacağız tabiiki.. Hatta şuana kadar hiçbir HP RP sitesinde yapılmayan bir eklenti bile yapacağız. Yalan konusuna gelince.. Kabul edin, aramızda magazinle alakalı haber okumayan tek bir kişi bile yoktur. Peki söyler misin, o haberlerden kaçı doğru? Doğruluğa dair kanıt verebilir misin? Ben cevap vereyim; Hayır. Dırdırcı da birnevi magazin dergisi gibidir. Saçma sapan, gerçek olmayan haberlerle doludur. Biz de Dırdırcı geleneğini sürdürüyoruz. Bu gelenekten hoşnut değilsen okumayabilirsin, herhangi bir zorunluluk koymuyoruz. =)
Stevie Rae | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 2:29 pm | |
| Karışmak istemiyorum aslında ama Babette, gerçekte olmayan bir şey dediğin kurgu. Yani, neden kurguda hamilelik olamasın ki? Bir saniye. Şunu bir okuyup öyle yorumumu tekrar düzenleyeyim. Burada söylenenleri de elbette. | |
|
| |
| Yorumlarınız. -1 | |
|