| Ders'e Başlamadan Önce | |
|
+9Jonas Taylor Black Johnny Tomas Black Victoria Lynn Hogan Darq Black Patrick S. Patel Michael Nymins Miller Riley Beth McConnor Jack William Black F. Xaviér Graimouré 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Ders'e Başlamadan Önce Salı Tem. 07, 2009 8:39 pm | |
| | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Salı Tem. 07, 2009 8:41 pm | |
| Derse başlamadan önce dersime katılacak herkesin
Adı - Soyadı : Binası : Dersten Beklentileri :
Tablosunu doldurarak buraya yazmasını rica ediyorum.RP açısından sizleri tanımamda kolaylık olur. | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Salı Tem. 14, 2009 6:20 pm | |
| Adı - Soyadı : Jack William Black Binası : Slytherin Dersten Beklentileri : İyi bir profesör bekliyorum. Kendisi Aydınlık Taraf'tan olmasına rağmen onunla iyi anlaşabileceğimi umuyorum. Ayrıca sihirli yaratıklarla ilgilenmek biraz zor olsa da başarabileceğimi umuyorum. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Cuma Tem. 17, 2009 11:43 am | |
| Adı - Soyadı : Pearl Beth Side Binası : Gryffindor Dersten Beklentileri : Profesörümüzüm yeterince adil davranacağını düşünüyorum. Kendisinin kişiliği herkese olumlu gelecektir, en azından ben böyle düşünüyorum. Anlatım ve her RP ayrı tasvirde olacaktır. Güzel geçecek dersler. Güzel bir alan ve güzel bir ders. İlk ders anlatımını az önce okudum ve hayran kaldım. Gerçekten çok merak ediyorum. Umarım güzel bir dönem geçiririz, iyi bir ders olacağı kesin...
En son Pearl Beth Side tarafından Paz Tem. 26, 2009 1:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Cuma Tem. 17, 2009 1:21 pm | |
| Adı - Soyadı : Michael R. Black Binası : Gryffindor Dersten Beklentileri :Her ne kadar not değilde alacağı bilgiyi,bunu kavrama meselesini önemli bulsada.Bu bilgilerin bir sonraki aşamasını öğrenebilmek(sınıfı geçebilmek) için yeterli notu alabileceğine inanmaktadır.Sihirli yaratıklarla ilgilenmenin zevk verici bir duygu olacağı bellidir.
| |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Ptsi Tem. 27, 2009 8:05 am | |
| Adı Soyadı: Daniel Dumbledore Binası: Hufflepuff Dersten Beklentileri: Profesörün adil olmasını bekliyorum.Ayrıca bu dönem boyunca en az 10 tane sihirli yaratık öğreneceğimiz kanısındayım. | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Ptsi Tem. 27, 2009 8:38 am | |
| Adı - Soyadı : James Eragons Hammer Black Binası : Hufflepuff Dersten Beklentileri :Güzel Bir Ders Olmasını bekliyorum,Zevkli Geçecektir. | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Ptsi Tem. 27, 2009 3:39 pm | |
| Ad - Soyad : Victoria Lynn Hogan Bina : Gryffiondor Dersten beklentileri : Ders anlatımı akıcı ve adil davranacak bir profesör beklemekteyim. Bunlar olduğu sürece derslerin zevkli geçmemesi gibi bir imkan olmaz. | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Ptsi Tem. 27, 2009 11:10 pm | |
| Adı - Soyadı : Johnny Tomas Black Binası : Hufflepuff Dersten Beklentileri : Hoca Z.A.Y'dan olduğu için nefret ediyorum ama bunu ona göstermemeliyim ve göstermemekte gayet başarılıyım.Hocayı hep seviyormuşum gibi davranıyorum.Dersine gelince ilgi çekici aslında ama bazı dersler pekte ilgimi çekmiyor.Yinede 10 dersten 8 i ilgimi çeker.Sihirli yaratıklarıkların bakımı ilgi duyduğum bir ders
| |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Salı Tem. 28, 2009 6:34 am | |
| Adı - Soyadı : Jonas Taylor Black Binası : Ravenclaw Dersten Beklentileri : ilgi çekici bir ders çok güzel olucağını düşünüyorum. | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Salı Tem. 28, 2009 1:48 pm | |
| Adı - Soyadı : Jasper Ruby Black Binası : Huflepuff Dersten Beklentileri :Eğlenceli Geçmesi | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Salı Tem. 28, 2009 1:49 pm | |
| Adı - Soyadı : Jasper Ruby Black Binası : Hufflepuff Dersten Beklentileri :Eğlenceli Geçmesi | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Perş. Tem. 30, 2009 12:01 pm | |
| Adı - Soyadı : Vladimir Stepan Riddle Binası : Ravenclaw Dersten Beklentileri : Eğlenceli geçmesini ve yaratıklardan herhangi bir zarar görmememizi -Bulanıklar hariç- umuyorum. Dersin anlatımının akıcı olması çok iyi olur.
| |
|
| |
Tom Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 52 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : kutay erzin Patronus : Yaşım Tutmuyor. Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Tanınan Adımlar Özel Yetenek : Okuldan mezun olunca... Evcil Hayvan : anka Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Ptsi Ağus. 03, 2009 10:16 am | |
| Ad - Soyad : Tom Miller Bina : Gryffindor Dersten beklentileri : Eğlenceli ve çok ağır olmaması -mekan itibariyle bile kafa dağıtmamızı sağlamakta-. Sihirli yaratıklarla ilgilenecek, zevkli bir ders olacağından eminim. | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Ders'e Başlamadan Önce Salı Ağus. 04, 2009 7:06 pm | |
| Vittoria April Brigham Rawenclaw Hatvanlardan nefret ederim ama, eğlenceli geçeceğini umuyorum. | |
|
| |
| Ders'e Başlamadan Önce | |
|