| Doğum Günleri... | |
|
+13Carolyn Virginia D'Angelo Jackié Grov'e Clêz Mélania L. Mythique Loranne Elizabeth Widmore Max Miller Anette Sophia Miller Britney Vera Curtis Gia Blake Widmore F. Xaviér Graimouré Gerard Jude Crownie Rabel Xyre Robert Brandon Eclipse Michael Nymins Miller 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Çarş. Tem. 08, 2009 6:28 pm | |
| Max Doğum Günün Kutlu Olsun!!! | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Çarş. Tem. 08, 2009 6:30 pm | |
| Olsun olsun.14.05.1997'de de benimki de olacak.Yaşasın 18'e 5 kala diyecem. | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| MEERTCİİMM CNM HEPİ BÖRTH DEY TU YUUUU | |
|
| |
Gerard Jude Crownie Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 26 Nerden : Heryerden Meslek : Honks Kitapevi Sahibi Gerçek İsim : Joe Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 08/07/09
| | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| |
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Çarş. Tem. 08, 2009 6:33 pm | |
| BeNde doğumgünümde kayıt oldum siteye.Ama bir kutlayan çıkmadı... =) | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Çarş. Tem. 08, 2009 6:36 pm | |
| O zaman ben kayıtlı değildim :) | |
|
| |
Gia Blake Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 19 Tarafı : ~ Z.A.Y Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : ~ Rossie adında bir kedi! Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Çarş. Tem. 08, 2009 6:36 pm | |
| Max! İyi ki doğmuşsun! İyi ki de buraya üye olmuşsun! :P XD | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Çarş. Tem. 08, 2009 6:37 pm | |
| - Michael R. Black demiş ki:
- BeNde doğumgünümde kayıt oldum siteye.Ama bir kutlayan çıkmadı... =)
benim her ihtimalde geçiyodu snn doğum gününü zaten geçmiş doğum gününü kutladım snn dimi? | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Çarş. Tem. 08, 2009 6:45 pm | |
| Mertciğim nice yıllara... x) | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Çarş. Tem. 08, 2009 6:51 pm | |
| Max Miller, Nice yıllara. Doğum günün kuytlu olsun... | |
|
| |
Max Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... C.tesi Tem. 11, 2009 9:54 pm | |
| Hepinize Çoooook Teşekkürler....
Bazı arkadaşlar biliyo zaten doğum günümde kötü olaylar yaşadım, elimde olmadan istenmeyen olaylar yaşıyorum, sınavlarım var, ÖSS'yi bekliyorum, babama laf anlatmaya çalışıyorum, tatile gitmek için çalışmalar bitmek bilmiyo... Anlayacağınız bu aralar çok yoğunum mesajlarınızı şimdi gördüm :D :D :D | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Doğum Günleri... C.tesi Tem. 11, 2009 11:04 pm | |
| biliyoruz yıvrım cnm :D inş o sorunların hallolmuştur çünkü hata sendeydi biliyosun ki | |
|
| |
Max Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Paz Tem. 12, 2009 9:48 am | |
| - Melanie Eclipse demiş ki:
- biliyoruz yıvrım cnm :D
inş o sorunların hallolmuştur çünkü hata sendeydi biliyosun ki :x merve sende öldürme insanı..... :) | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Paz Tem. 12, 2009 9:59 am | |
| taam yaw bişe demedik sadece sölim dedim :roll: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Paz Tem. 19, 2009 11:03 am | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Paz Tem. 19, 2009 11:06 am | |
| | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Paz Tem. 19, 2009 11:09 am | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Robert Brandon Eclipse demiş ki:
- Jackié Grov'e Clêz
Doğum günün kutlu olsun. | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Paz Tem. 19, 2009 12:40 pm | |
| ÖméR'm bugün senin doğum günün müydü x.x Höbele.. Doğum günün kutlu ossun x.x | |
|
| |
Jackié Grov'e Clêz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : âlberto [Kırmızı Anka Kuşu] Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Paz Tem. 19, 2009 7:46 pm | |
| Herkese doğum günümü kutladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Sizleri seviyorum. :) | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Paz Tem. 19, 2009 7:48 pm | |
| Biz seni sevmiyoruz adsafda xD Biz de -kendi adıma konuşayım.. ben de- seni seviyoru(z)m xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Paz Tem. 19, 2009 8:08 pm | |
| - Jackié Grov'e Clêz demiş ki:
- Herkese doğum günümü kutladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Sizleri seviyorum. :)
Nihaha ilk ben yaptım xD.Rica ederim.Canım ne demek.Biz seni seviyor muyuz acaba?Yakında görürüz. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Paz Tem. 19, 2009 8:09 pm | |
| Ne bu samimiyet genç? -_-"
:D :D :D
Görevimizdi Jackié.^^ -Edit- Veya Ömer.İsimlerle aram pek iyi değil :suspect: | |
|
| |
Jackié Grov'e Clêz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : âlberto [Kırmızı Anka Kuşu] Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Paz Tem. 19, 2009 10:59 pm | |
| Benim genel samimiyetim buydu. ;) | |
|
| |
| Konu: Geri: Doğum Günleri... Paz Tem. 19, 2009 11:00 pm | |
| Ben kaç aylık arkadaşınım bana bile öyle samimiyetin yok ömer o.O | |
|
| |
| Doğum Günleri... | |
|