| Hangi Dondurma? | |
|
+10Jack William Black Patrick S. Patel Ann Valerié Eclipse Marishka V. Aleera Félix Anette Sophia Miller Sean Jake Miller F. Xaviér Graimouré Rabel Xyre Britney Vera Curtis Robert Brandon Eclipse 14 posters |
Hangi Dondurma | Çikolata. Klasiktir abi, değişmez. | | 26% | [ 5 ] | Vanilya. Eridim, bittim. | | 21% | [ 4 ] | Çilek Muz Vişne vs. Meyve -sağlık- forever! | | 5% | [ 1 ] | Fıstık. Seni hiçbir şeye değişmem! | | 21% | [ 4 ] | Limon. Kendi tarzım bu benim. | | 11% | [ 2 ] | Ne olsa yerim. Açım ben! | | 11% | [ 2 ] | Bunları da yerim de farklı şeyler de var. (Belirt o zaman.) | | 5% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 19 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Hangi Dondurma? Çarş. Tem. 08, 2009 5:58 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Çarş. Tem. 08, 2009 5:59 pm | |
| | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Çarş. Tem. 08, 2009 6:13 pm | |
| Limon! Ama yanında vişneye de hayır demem x) Gerçi yasak bana olsun ama kokusunu alsam bile tadını almış kadar oluruyorum. | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Çarş. Tem. 08, 2009 6:24 pm | |
| | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Çarş. Tem. 08, 2009 6:24 pm | |
| Fıstık. Seni hiçbir şeye değişmem! | |
|
| |
Sean Jake Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Çarş. Tem. 08, 2009 6:40 pm | |
| VAnilya ımm bayılırım birde yanında lımon ımm super.. | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Çarş. Tem. 08, 2009 6:53 pm | |
| | |
|
| |
Marishka V. Aleera Félix Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 58 Nerden : İzmir... Tarafı : Z.A.Y Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : ~ Zekanın Tılsımı ~ Özel Yetenek : Animagus*Unicorn Evcil Hayvan : Peri Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Çarş. Tem. 08, 2009 6:53 pm | |
| Çikolata. Klasiktir abi, değişmez.
Rob sen Phoenix'e de üyesin sanırsam x) | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Perş. Tem. 09, 2009 7:01 am | |
| Fıstık.Şimdiden bile ağzım sulandı. | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Perş. Tem. 09, 2009 7:43 am | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Perş. Tem. 09, 2009 7:51 am | |
| Çikolatalı tabi ki de... Şimdiden ağzım sulandı... | |
|
| |
Loretta Emily Paradine Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 17 Patronus : - Tarafı : - Kan Durumu : - Rp yaşı : - Asası : - Evcil Hayvan : Siyah kedi (schrödinger), Kuzgun (Edgar) Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Perş. Tem. 09, 2009 9:19 am | |
| | |
|
| |
Carolyn Anna Miler Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 114 Nerden : Esk Meslek : Sihir Bakanı Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 35 Asası : Beyaz Cesaret Özel Yetenek : Meta Evcil Hayvan : Ruby[Husky] Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Cuma Tem. 10, 2009 5:41 pm | |
| Dondurmayı sevmem ama vanilya'yı az biraz yerim.. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Cuma Tem. 17, 2009 12:24 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Cuma Tem. 17, 2009 12:28 pm | |
| - Marishka V. Aleera Félix demiş ki:
- Çikolata. Klasiktir abi, değişmez.
Rob sen Phoenix'e de üyesin sanırsam x) Evet öyle.Alıntı yaptım ama yazmadım sanırım.Neyse önemli değil. | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Hangi Dondurma? Cuma Tem. 17, 2009 12:29 pm | |
| | |
|
| |
| Hangi Dondurma? | |
|