| İlkeleriniz? | |
|
+16Vittoria April Brigham Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Diego Black Nerissa Olivia Wolf Darq Black Tess Meridith Albanese Regina L. Archangel Johnny Tomas Black Sean Jake Miller Jonas Taylor Black Riley Beth McConnor Loranne Elizabeth Widmore Edward Brigham Aldenberg Jack William Black 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 18, 2009 2:07 pm | |
| 3 ραяαℓıк α∂αмα 5 ραяαℓıк ∂єgєя νєяιяѕєη кαℓαη 2 ραяαуα ѕєηı ѕαтαя 8)
| |
|
| |
Edward Brigham Aldenberg Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 123 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Arda Patronus : Henüz Yok Tarafı : Kararsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Henüz Yok Özel Yetenek : Henüz Yok Evcil Hayvan : Güvercin Lévio Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 18, 2009 6:27 pm | |
| Geçmişi bırak, geleceğe bak! | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 18, 2009 6:29 pm | |
| " Canın ne istiyorsa onu yap. " | |
|
| |
Edward Brigham Aldenberg Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 123 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Arda Patronus : Henüz Yok Tarafı : Kararsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Henüz Yok Özel Yetenek : Henüz Yok Evcil Hayvan : Güvercin Lévio Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 18, 2009 8:16 pm | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 18, 2009 8:23 pm | |
| El deliye, biz akıllıya hasret! İnsan gibi nsan olmak ve kendimi istediğim gibi anlatmak. | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 18, 2009 8:25 pm | |
| | |
|
| |
Sean Jake Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 25, 2009 10:02 am | |
| Ana gibi Yar Vatan gibi diyar olmaz. | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 25, 2009 11:08 am | |
| Adam olucaksan Rap yap! Bırak otu boku... | |
|
| |
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 25, 2009 11:09 am | |
| Rap Tarz ise Rock Farzdır !(-Alıntı-) | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 25, 2009 11:10 am | |
| :O Rockçı olup kafa sallıcağıma,müslümcü olup jilet sallıcağıma,popçu olup popomu sallıcağıma, Rapçi olur el sallarım. (Alıntı) | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 25, 2009 11:29 am | |
| Hayatta 2 büyük vardır birinci allah 2.70 lik Rakı . | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 25, 2009 11:43 am | |
| Bir Tanrıyı birde beni unutma :D | |
|
| |
Regina L. Archangel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Nereye =D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Başak Patronus : 1. sınıfta Patronus mu olurmuş cıkcık Tarafı : Karanlık tabii ki... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Özgür Kanat~ Özel Yetenek : 4 saat uykuyla durabilitem var ve bu da bi yetenek bence =D Evcil Hayvan : Queen isimli gri bir pisi (: Kayıt tarihi : 23/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 25, 2009 11:44 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 25, 2009 11:45 am | |
| Yanlızca çocuklar ağlar ve yanlızca allah affeder.eğer birgün beni terkedersen Çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 25, 2009 11:50 am | |
| - Regina L. Archangel demiş ki:
- anı yaşa 8)
En büyük ilkem gerçektende :/ | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 25, 2009 9:04 pm | |
| Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin :D | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 25, 2009 9:13 pm | |
| 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen geriye kalan 2 kuruşa satılırsın..
| |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? C.tesi Tem. 25, 2009 9:14 pm | |
| O benim msn'mdeki yazı ayrıca şöyle Eğer 3 paralık insana 5 paralık değer verirsen geriye kalan 2 paraya seni satar. :D gerçi fark etmez ama neyse... :D | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Tem. 26, 2009 7:51 am | |
| İster kum tanesi olsun ister kaya ikiside aynı şekilde batar suya | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Tem. 26, 2009 10:38 am | |
| Bir Msn Yazışması Çok Örnek Alırım.
-Slm -O.o Hoşgeldin
.....Bir Saat Sonra Kavga Ederler Çocuk Şöyle Bir Laf.....
-Kendinden Korkuyorsan Bira,Benden Korkuyorsan Rakı Ve Allahtan Korkuyorsan İntihar Et
Çocuk Ölü Olarak Bulunur,
Çocuk Şöyle Bir Kağıt Bırakmıştır,
Kendimden Korktum Ve Birayı İçtim,Allahtan Korktum Kendimi Attım,Çocuk Kendi Kağıdını Arar Ama Bulamaz,O Kağıdın Arkasını Çevirir
Rakıyı Sana Bıraktım,Bence Kendinden Kormalısın,Çünkü Peşini Bırakmayacağım.Birden Işıklar Söner,Rakıyı Bitmiş Halde Bulur,Bir Kağıt Bulur Arkasında.Ohh Çok Güzeldi,Yazıyordur. Çocuk Kalp Krizi Geçirir
İlk Önce Kendinizden Korkun,Başkasından Değil,Daha Sonra Başkasından Korkun
Gerçek Değildir. | |
|
| |
Nerissa Olivia Wolf Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 121 Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Derin Uyku Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark) Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Tem. 26, 2009 10:42 am | |
| - James Eragons H. Black demiş ki:
- Bir Msn Yazışması Çok Örnek Alırım.
-Slm -O.o Hoşgeldin
.....Bir Saat Sonra Kavga Ederler Çocuk Şöyle Bir Laf.....
-Kendinden Korkuyorsan Bira,Benden Korkuyorsan Rakı Ve Allahtan Korkuyorsan İntihar Et
Çocuk Ölü Olarak Bulunur,
Çocuk Şöyle Bir Kağıt Bırakmıştır,
Kendimden Korktum Ve Birayı İçtim,Allahtan Korktum Kendimi Attım,Çocuk Kendi Kağıdını Arar Ama Bulamaz,O Kağıdın Arkasını Çevirir
Rakıyı Sana Bıraktım,Bence Kendinden Kormalısın,Çünkü Peşini Bırakmayacağım.Birden Işıklar Söner,Rakıyı Bitmiş Halde Bulur,Bir Kağıt Bulur Arkasında.Ohh Çok Güzeldi,Yazıyordur. Çocuk Kalp Krizi Geçirir
İlk Önce Kendinizden Korkun,Başkasından Değil,Daha Sonra Başkasından Korkun
Gerçek Değildir. Nerden buldun bilmiyorum ama çok güzel.. =) | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Tem. 26, 2009 10:44 am | |
| Kendi Hayatımı Ele Alarak Yazdım,10 Yaşıma Kadar Hep Başkalarından Korktum Ama Asıl Korkmam Gereken Benliğim miş.Bunu Bir Rüyamdan Esinlenerek Yazmıştım | |
|
| |
Diego Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 110 Gerçek İsim : Bedirhan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Kader Çarkı Özel Yetenek : Zihinbendar-Zihinfendar-Çatalağız Evcil Hayvan : Artemis (Yılan) Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Tem. 26, 2009 5:14 pm | |
| Ya siyahtır bir şey,ya da beyaz.Ya içindesindir çemberin,ya da dışında. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Tem. 26, 2009 5:24 pm | |
| - Regina L. Archangel demiş ki:
- anı yaşa 8)
:D :D Vodafone (ReklamLar ) :D | |
|
| |
Regina L. Archangel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Nereye =D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Başak Patronus : 1. sınıfta Patronus mu olurmuş cıkcık Tarafı : Karanlık tabii ki... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Özgür Kanat~ Özel Yetenek : 4 saat uykuyla durabilitem var ve bu da bi yetenek bence =D Evcil Hayvan : Queen isimli gri bir pisi (: Kayıt tarihi : 23/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Tem. 26, 2009 7:18 pm | |
| asdgfh aynen öyle =D anı yaşa (H) =D | |
|
| |
| İlkeleriniz? | |
|