| İlkeleriniz? | |
|
+16Vittoria April Brigham Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Mia Claire Abbey Diego Black Nerissa Olivia Wolf Darq Black Tess Meridith Albanese Regina L. Archangel Johnny Tomas Black Sean Jake Miller Jonas Taylor Black Riley Beth McConnor Loranne Elizabeth Widmore Edward Brigham Aldenberg Jack William Black 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Tem. 26, 2009 11:56 pm | |
| sen sen ol seni seviyorum demekten korkma ! peeh xD aklıma bu geldi gele gele . | |
|
| |
Regina L. Archangel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Nereye =D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Başak Patronus : 1. sınıfta Patronus mu olurmuş cıkcık Tarafı : Karanlık tabii ki... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Özgür Kanat~ Özel Yetenek : 4 saat uykuyla durabilitem var ve bu da bi yetenek bence =D Evcil Hayvan : Queen isimli gri bir pisi (: Kayıt tarihi : 23/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Ptsi Tem. 27, 2009 12:45 am | |
| fazla aşk dolu oldu kanımca :D seni seveni sen de sen =D :D | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Ptsi Tem. 27, 2009 12:52 am | |
| Evet öle oldu valla XD
Kaçan kovalanır .d vış* XD | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Ptsi Tem. 27, 2009 12:08 pm | |
| Beni kaybetmeyi göze alanı ben kazanmak için uğraşmam. :D | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Ptsi Tem. 27, 2009 12:29 pm | |
| Altın Kural: Altını olan, kuralı koyar. :lol!:
Nasıl materyalist bir insanım ben yav. :shock: xD Aslında ilke benim değil, Murphy diye bir amcamızın, onu da belirtmek istedim. x) | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Perş. Tem. 30, 2009 1:41 am | |
| Bu Oyundan Birşey Anlamasım Ben :S :S: S:S:S | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 1:10 pm | |
| Nazar etme ne olur çalış seninde olur!! :D | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 1:13 pm | |
| Allaha Tek Bir Sorunum Var "Ben Niye Benim?" | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 1:19 pm | |
| - Sean Jake Miller demiş ki:
- Rap Tarz ise Rock Farzdır ! (-Alıntı-)
;) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 3:02 pm | |
| Hahh tam uydu. Bende hiç Rap dinlemem ama Rock'ta dinlemem. Ama Rock Rapten iyi :D | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 3:03 pm | |
| | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 4:37 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 4:39 pm | |
| Bak orada haklısın bende genelde pop dinliyorum. Tabii Yabancı Pop :D | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 4:44 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 7:38 pm | |
| Ben pek Türkçe şarkı dinlemiyorumda :D | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 7:51 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 7:59 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 8:01 pm | |
| Sana noluyor Okan :D Yabancı İrem ;) Gerçi Pop dinliyosun ama.. | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 8:03 pm | |
| Şarkı şarkıdı "What all this fighting that we are brothers" "Hepimiz kardeşiz bu kavga ne diyee" :D | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 8:05 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 8:07 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 8:31 pm | |
| | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Paz Ağus. 02, 2009 10:46 pm | |
| Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm? Ben senin için ölmeyi göze almışım
Kro time xD | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Ptsi Ağus. 03, 2009 12:51 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: İlkeleriniz? Ptsi Ağus. 03, 2009 2:19 pm | |
| Arabesk forever xD Hayatta dinlemem :D "Başkası olma kendin ol" | |
|
| |
| İlkeleriniz? | |
|