Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Tess Tiffany Widmore C.tesi Tem. 18, 2009 8:46 pm | |
| +---- -Karanlık,umutsuzluk ve yaşamak. Hayat ne zordu. Dünyada yaşamak,elli metrekarelik bir odada,yirmiden fazla kişinin sıkış sıkış doluşması gibiydi.
Dar ve loş ışıklı sokaklarda yürüyordu gene Wyneal. Çöpe bakındı. İğreniyordu bu yaşamdan ama bunu yapmasa ölecekti. Sonra,graffiti ile kaplanmış bir çıkmaz yol gördü. Yerde şarap şişeleri vardı. Kimi kırılmış,kimi ise öylece duruyordu. Birini eline aldı ve baktı. İçinde hala biraz vardı. Bunu yakıp ısınabilirdi. Eline aldı ve ilerlemeye başladı. Yolun ucunda,küçük bir kulübe vardı. Camları puslu,rutubetten duvarın hali kalmamıştı. Tahta kapıyı bir dokunuşta açtı ve içeri girdi. Dışarıyı gören balkonumsu yere oturdu ve odunları demir sopasıy-la yanına çekti ve bulduğu şarabınbirazını içti birazınıda oduna döktü.Sonra odanın dışına çıktı ve çakmak aramaya başladı. En sonunda gazete kağıtlarının içinde bir tane vardı. Elbette bu gazateleride yakabilirdi ama yaş olduğu için yanmazdı.Ufak bir ıdun sopasının ucunu yaktı ve odunlara uzattı. Alevler çıkıyordu. Dumanlar kaplıyordu heryeri,doğruca içeceği suyu boşalttı ve alev usulca söndü. Bir aylık suyu gitmişti ama canını kurtarmıştı.Sonra,bir araba sesi geldi. Kapılar açıldı ve kapandı,kapı çalınmadan açıldı. Wyneal,bölük pörçük olan yeleği ile önünü kapattı ve saçını düzetti.Adam ona baktı ve konuşmaya başladı.
"-Merhaba bayan,Wyneal Freder burada mı?"
Wyneal düşündü. Kim onu arıyor-du ki. Önemli biride değildi. Sade-ce çöp toplayan ve satıp para alan bir kadındı. Öksürdü.
"-Benim,neden arıyordunuz?"
Wyneal baktı adama. Adamın yüzü değişti. Sanki beklemiyordu.Çantasından zarf çıkarırken konuşmaya başladı. "-Aman Tanrım! Siz o musunuz? Herneyse,bunu bana Gweyna Freder verdi. Size iletilecekmiş." Wyneal,zarfı aldı ve baktı. Evet,ismi yanıyordu ama aynı soyad yazıyordu birde. Tanımıyorduki. Adama döndü ve:
"-Siz gidebilirsiniz"
dedi. Adamı yormak istemiyordu.Adam kadını sırtından tuttu ve dışarıya çıkardı. "-Sayın Freder,benimle geleceksiniz. Zarfa arabada bakın lütfen" Araba,araba olsaydı. Ryuna'nın şarap dükkanından,manav kadar uzundu. Adam limuzinin kapısını açtı. Wyneal teşekkür e-derek oturdu. Adamda karşısına geçti. Wyneal köşede duran içkilere baktı. "-Heyy,burada bir Malibu varmış" dedi. Ama küstahlık yaptığını anlayınca sustu. Zarfı yavaşça açtı. İçindeki pembe kağıdı aldı ve okudu. "Sevgili anne..." Anne kelimesini duyunca ağlamaya başladı. Ama devam edecekti. "...Uzun zamandır seni arıyordum. Ama en sonunda bulundun anne. Çok uzun bir aramaydı bu. Belki, belki beni tanıyamazsın,anne ke- limesi değişik gelebilir.Hatırlatacak tek şeyi biliyorsun anne.Lütfen zarfın içndekine bak..." Zarfı tekrar açtı ve içindeki kolyeye baktı. Yeşil zümrüt ile kapl ıyüzeyi vardı.İçini açtı. Eski sepya bir kadın. Yüzü pürüzsüz ve saçları uzun. Öbür yanda ise genç ve yakışıklı bir adam.Hatırlamıştı. Bu yıllar önce onu terkeden kocası Harold idi.Zarfın içine tekrar baktı.Gene mektup. "Anne... Bununla hatırlayacağını biliyordum. Ben daha o zaman sadece beş yaşındaydım. Hatırladın mı? Seni en son görüşümde üzerimde,kırmızı ve eski bir elbise vardı. Ama şuanda ondan daha iyileri var elimde. Yanıma geliyorsun anne,seni göreceğime çok heyecanlıyım ane. Seni yıllar sonra göreceğim için içim içimi yiyiyor. Seni hep seviyorum anne..." Mektup bitti. Adam elinden aldı ve büyük bir bahçeye girmişlerdi | |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Tess Tiffany Widmore C.tesi Tem. 18, 2009 8:48 pm | |
| RPG Puanlama kuralları gereği,RP'nizdeki karakter sizin üye isminiz olmadığı için,bu Rp'nin size ait olduğunu bir şekilde kanıtlamalısınız.Daha sonra Rp'nin değerlendirilip,puanlanlanacaktır.
-Edit-
Kanıtlanmıştır!!
En son Loranne Elizabeth Widmore tarafından C.tesi Tem. 18, 2009 9:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Tess Tiffany Widmore C.tesi Tem. 18, 2009 9:55 pm | |
| Betimlemelerin hoş ama belki biraz daha fazla kullanmalıydın.Mekanı çok güzel tasvir etmişsin fakat karakterin iç dünyasını yeterince yansıtamamışsın ve bu bana istenileni vermiyor gibi geldi.Betimlemelerinde karakterin duygusal tasvirlerine de fazlasıyla yer vermeni tavsiye ederim.
Betimleme:20
Uzunluk ne yazık ki yetersiz.Ayrıca Rp düzenlemesi yaparken neden bu kadar çok paragraf bıraktığını anlayamadım.Bu güzel bir görünüm oluşturmamış.
Uzunluk:8
Renk düzeni gayet hoş fakat taban rengini farklı bir renk yaparak yazsaydın daha farklı bir görünüm olurdu.Turkuaz renk konuşma cümleleriyle biraz uyumsuzluk yaratmış.
Renk:10
Hızlı yazmandan kaynaklanan çoğu yanlış gözden kaçacak gibi değil ne yazık ki.Ayrıca bazı noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmışsın,bazılarından sonra bırakmamışsın ve bu bir imla bütünlüğü sağlamamış.Ayrıca neden kelimeleri kesme işaretiyle böldüğünü anlayamadım.
İmlâ:10
Cümlelerin hep yaptı,geldi,gitti şeklinde.Evet betimlemelerin var ama yerinde değil.Yazım konusunda kendini biraz daha geliştirmelisin.Örneğin Rp'ye renk katması açısından karakterin kendisine yönelik sorular sorabilirsin.Veya düşünce cümleleri kullanabilirsin.
Yazım:13
Rp Puanın:61 *Tam sınırdasın.Kendini geliştirmek istiyorsan ve bu söylediğim hataları düzeltmek istiyorsan,Rp dersine Rp'ni bırakıp puanını yükseltebilirsin. | |
|