Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gryffindor Ortak Salonu

+3
Godric Mick Appeals
Riley Beth McConnor
Jasonth Wilson
7 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Mellysa Jessica Andié
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mellysa Jessica Andié

Meslek : Öğrenci xD
Gerçek İsim : İdiL
Patronus : 15 yaşında değiLim ;)
Tarafı : Aydınlık
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 13
Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;)
Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim
Evcil Hayvan : yok
Gryffindor Ortak Salonu - Sayfa 2 Asik10

Gryffindor Ortak Salonu - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Gryffindor Ortak Salonu   Gryffindor Ortak Salonu - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 7:21 pm

Melly uykulu gözlerle ortak salonun balkonundan baktı. Herkes aşağıdaydı. Melly de merdivenlerden aşağı doğru indi. Kardeşiyle buluşacaktı. Saçını düzeltti. Bina başkanı olan şirin bir kız vardı.

Merdivenin son basamağında ayağı kaydı ama kimseye belli etmedi. Boynunda uğurlu kolyesi vardı ve onunla oynamaya başladı. Koltuk boştu ve hızlı hızlı koltuğua yürüdü, oturdu.

Herkese minik bir gülümseme savurdu ve:

"Merhaba."

dedi. Bakalım cevap veren olacak mıydı?
Tom Miller
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Tom Miller

Meslek : Öğrenci
Gerçek İsim : kutay erzin
Patronus : Yaşım Tutmuyor.
Tarafı : Aydınlık
Rp yaşı : 13
Asası : Tanınan Adımlar
Özel Yetenek : Okuldan mezun olunca...
Evcil Hayvan : anka
Gryffindor Ortak Salonu - Sayfa 2 Nerede10

MesajKonu: Geri: Gryffindor Ortak Salonu   Gryffindor Ortak Salonu - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Ağus. 11, 2009 10:44 am

Tom Gryffindor Ortak Salonunda uykulu gözleriyle yorgunluğunu atıyordu. Burası Hogwarts'da en sevdiği yerdi.
Burda hep Gryffindor vardı.
Hiç Slytherin, Hufflepuff ve Ravenclaw ortak salonlarını görmemişti merak da etmiyordu. Burası gibi olacağını düşünüyordu.
Az sonra merdivenlerden Mellysa adlı bir kız geçti. Ayağı kaydı. Ama Tom ve ondan başka kimse fark etmedi. Bir an çevreye "Merhaba." dedi Melly Kimse duymamış gibiydi. Ama Tom duydu. Hemen atladı. Ve Mellysa'ya gülerek ''Merhaba.'' dedi.

Godric Mick Appeals
Seherbaz
Seherbaz
Godric Mick Appeals

Tarafı : Tarafsız
Rp yaşı : 29
Asası : Porsuk
Evcil Hayvan : Hipogrif
Gryffindor Ortak Salonu - Sayfa 2 Kaygil10

MesajKonu: Geri: Gryffindor Ortak Salonu   Gryffindor Ortak Salonu - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 12, 2009 8:44 am

Günlerin yorgunluğunu burada atlatmaya çalışıyorum. Her zamanki gibi girdiğim yoğun ve yorucu dersler sonrası bedenim değil düşüncelerim ve kelamım karmaşık olmaya başladı. Kendimden hala eminim ama bu dönem içerisinde birçok şey değişti. Bıkmadım dahası çok hoşnutum, bu zor tempo beni hazırlıyor. Duygularım dahi değişti, hassas olduğum noktalardan bazılarına açıklarımı verdim.

Beth ile olan dostluğumuz değişmedi, hala birbirimize bağlıyız. Yıllardır birlikte olmanın memnuniyeti bu. O benim ailem gibi, en iyi arkadaşım. Diğerlerine gelince Beth'e kıyasla daha uzaklar benden ama kötü anlaştığımı söyleyemem. Slytherin'den de birkaç arkadaşım var, doğrusu akrabalık nedeniyle bu oluyor. Yoksa diğerlerinin kibirinden dolayı yanlarına bile yaklaşmıyorum.

Gövdemle yatağımın çaprazındaki yassı duvara yaslanıyorum. Kulenin en tepesi olduğundan çatı katı gibi bir yapısı var yatakhanenin. Kızlar yatakhanesini bilmiyorum ama burası böyle. Derin bir nefes alarak etrafıma bakınıyor ve kolumun altındaki kitabı yatağıma fırlatıp aşağıya iniyorum. Kahvaltıdan sonra burada oturabilirmişim diye düşünüyorum, çünkü o kadar da kalabalık değil. Buna biraz olsun sevinerek her zaman oturduğum koltuğa geçiyorum. Kızıl kaplamasında elimi gezdirip karşımdaki duvarda asılı olan flamayı seyrediyorum. Bugün ne yapacağımdan emin değilim ama belki Quidditch çalışabilirim. Tabii şimdilik bu umrumda değil, sadece biraz daha dinlenmek istiyorum.

Gryffindor Ortak Salonu
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Gryffindor Ortak Salonu
» Hufflepuff Ortak Salonu
» Ravenclaw Ortak Salonu
» Hufflepuff Ortak Salonu
» Slytherin Ortak Salonu