Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder C.tesi Eyl. 05, 2009 6:14 pm | |
| Ayrıcayı katma işe Güzelsin tamam Agulereğğğ' Nasıl olacak 2. sınıf CavCav bence sus artık :'P | |
|
Celly Mia D. Parker Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 17 Nerden : ~ Ev ~ Meslek : ~ Bir Mesleğe sahip gibi mi görünüyorum? ~ Gerçek İsim : ~S~ Patronus : ~ 15'ime basmadım. ~ Tarafı : ~ Yok ~ Kan Durumu : ~ Safkan ~ Rp yaşı : ~ 5 ~ Asası : ~ Yok ~ Özel Yetenek : ~ Yok ~ Evcil Hayvan : ~ Ayıcığı Bay Tomurcuk ~ Kayıt tarihi : 21/09/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Salı Eyl. 22, 2009 4:53 pm | |
| Yeniyim buralarda~ Alın beni aranıza~ Ne bu godric sevdağsı? Okul gaztesi köşe yazarı~ | |
|
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Salı Eyl. 22, 2009 5:12 pm | |
| Hoşgeldin aramıza Ne tatlısın ayrıca Yeni olduğun belli Hemenci*cik sevdim senii-ğğ XD | |
|