| Yorumlarınız. -1 | |
|
+18Jasper Ruby Black Carolyn Anna Miller Edward Stephan Vladimir Stepan Nieltsev Anette Sophia Miller Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Jonas Taylor Black Loranne Elizabeth Widmore Edward Kevin Black Max Miller Aimèe Dèmon Black James Eragons A. Black Mélania L. Mythique Adam Jasper Black Carolyn Virginia D'Angelo Riley Beth McConnor Babette Grishold 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 2:37 pm | |
| - Jasonth Wilson demiş ki:
- Bir haber için bu kadar felfereye vermeyin ortalığı sonuçta senin Val benim kzım sitede bak ben hiç kızıyormuyum? Eğlencesine bak işin bu arda gazetenin ilk haberi sizsiniz bence şanslısınız sonuçta bir kurgu bu ayrıca davaya gerek yok sonuçta onun adı DIRDIRCI. İşin eğlencesi daha zevkli bence yolunuza devam edin Dırdırcı ekibi.
_________________ Teşekkür ederiz, sayın müdür. xD Bizim içimizden geçenleri söyledin. Eyvallah. :
Babette&Stevie Rae. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 2:38 pm | |
| Asparagas da olsa güzel habermiş, devamını bekleriz.Ve Anette Sophia Miller'a katılıyorum. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 2:41 pm | |
| - Vladimir Stepan Petrov demiş ki:
- Asparagas da olsa güzel habermiş, devamını bekleriz.Ve Anette Sophia Miller'a katılıyorum.
Kastettiğimiz, hakkında karakteri yaratanın GERÇEKTEN hamile olamadığıydı. Gerçekte olmayan bir şey hakkında yalan haber yapmışız, yapmamışız kaç yazar? Ve teşekkürler.
Babette&Stevie Rae | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 2:52 pm | |
| Aha :D Çok şirin olmuş bence. Ellerinize sağlık, hanımlar. Yukarıdaki söylediklerime hâlen katılıyorum. Ama yine de güzel olmuş. Sizin de farkında olduğunuz gibi; çok kısa yazmışsınız. Ben bir kaç haber birden, gerçek bir dergi gibi okumayı, ilk sayısı olmasına rağmen yeğlerdim. Kesinlikle "asparagas" diye buna diyoruz. Bence bütün dergi bu tip haber ile dolu olmasa, çok daha iyi olur. Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nda görmüştük; tek doğruyu yazan Dırdırcı'ydı. Çiftimiz için oldukça kötü bir durum aslına bakarsanız. Ya da belki de değildir. Bu bakış açısıyla ilgili tamamiyle. Dalgaya alıp, bunu kabul de edebilirler işin aslında. Onlara kalmış tabii... İlk kurbanınızın onların olması, onlar için bir talihsizlik olmuş. Babette, sizin üyelere gösterdiğiniz davranış tavırlarınızı oldukça sert buldum. Ann isimli karakter sahibinin "özel hayat" hakkını kullanma isteğine "Kullan o zaman" şeklinde cevap vermişsiniz ama verdiğiniz cevap, yayınladığınız habere hiç uymuyor. Bana sorarsanız "Basında özel hayat yoktur." şeklinde cevap verseniz daha mantıklı olurdu. Böyle bir haber yayınladıktan sonra özel hayat, kelimeleri oldukça anlamsız kalıyor. Elbette ki bu sizin seçiminiz, ben karışmak gibi bir hataya düşmüyorum.
Çiftimize geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum. Kendimce ilk sayı güzeldi. Ama çok güzel değildi. Devamını merakla bekliyorum. (Ne zaman okurum bilinmiyor ya, neyse) Daha uzun yazın. :D
| |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 2:55 pm | |
| - Babette Grishold demiş ki:
- Vladimir Stepan Petrov demiş ki:
- Asparagas da olsa güzel habermiş, devamını bekleriz.Ve Anette Sophia Miller'a katılıyorum.
Kastettiğimiz, hakkında karakteri yaratanın GERÇEKTEN hamile olamadığıydı. Gerçekte olmayan bir şey hakkında yalan haber yapmışız, yapmamışız kaç yazar? Ve teşekkürler.
Babette&Stevie Rae
Aslına bakarsanız, bu karakter sahibi için önem taşır. Sonuçta karakterinin nasıl bir yol çizeceğini ve nasıl bir hayat yaşayacağını yalnızca o bilebilir. Eğer böyle bir haber ile, buna leke sürülüyorsa, oldukça önemli olacağını düşünüyorum. Bu kurguyu bile bozabilir. Tabii yine de, bir derginin ne yazacağını kimse önceden tahmin edemez, sizin dışınızda. İstediğinizi yazmakta özgürsünüz. Ancak bunun insanlar üzerindeki etkisini tartışmakta değilsiniz. | |
|
| |
Carolyn Virginia D'Angelo Vampir
Mesaj Sayısı : 61 Tarafı : Karanlığa yatkın Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 5:12 pm | |
| Açıklaman için gerçekten teşekkür ediyorum Uğur. Sanırım bu bazı arkadaşların kaasındaki soru işaretinin silinmesine yardımcı olmuştur =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 6:18 pm | |
| - Jasonth Wilson demiş ki:
- Herhalde her kese bu yorum yeter.
Dırdırcı
Büyülü evrende neler olup bittiğine ulaşabileceğiniz dedikodu dolu bir gazetedir. Cadıların favorisi, şişirilmiş haberlere ulaşmak için birebir.
Forumların altında yazan açıklamalrı biraz okursanız böyle yorumlara bakabilirsiniz. Gazetenin işlevi ve kurgusu bu yani yalan haber Dırdırcının kanında var. Evvet. Kesinlikle! | |
|
| |
Edward Stephan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 6:40 pm | |
| Bence çok süperdi haberler Babette senide Stevie'yide tebrik ediyorum.İşallah ben haber olmam :D | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 8:27 pm | |
| - Edward Stephan demiş ki:
- Bence çok süperdi haberler Babette senide Stevie'yide tebrik ediyorum.İşallah ben haber olmam :D
Teşekkür ediyorum ^^ *Stevie Rae ben..* Vallaha, Hogwarts'ta gizli ajanlarımız olabilir.. Hogwarts'a da el atacağız tabii ki xP | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Ptsi Tem. 20, 2009 11:11 pm | |
| Benim hakkımda ancak ve ancak dedikodu çıkar.Gerçeğe dayalı zor bulursunuz. | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Salı Tem. 21, 2009 1:07 am | |
- Benim hakkımda ancak ve ancak dedikodu çıkar.Gerçeğe dayalı zor bulursunuz.
Dırdırcı zaten büyücülerin dedikodu dergisidir =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Salı Tem. 21, 2009 1:09 am | |
| Benimle ilgili dedikoduda olmaz sen merak etme :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Salı Tem. 21, 2009 1:10 am | |
- Benimle ilgili dedikoduda olmaz sen merak etme :D
Eh.. Zamanla göreceğiz =) Yorumların için teşekkür ediyorum tekrar =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Salı Tem. 21, 2009 1:12 am | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Salı Tem. 21, 2009 11:32 am | |
| Dedikodu :D Komik yahu komik.
Dırdırcı'nın ters çevrilip okuyabileceğimiz sayıları da olmalı (: Yada gözlükleri. Hımhım bilgileri.. | |
|
| |
Carolyn Virginia D'Angelo Vampir
Mesaj Sayısı : 61 Tarafı : Karanlığa yatkın Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Salı Tem. 21, 2009 1:52 pm | |
| Sanırım bu isteğiniz mümkün ^^ Gelecek sayılarda bu fikrinizi düşüneceğiz =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Salı Tem. 21, 2009 1:56 pm | |
| - Pearl Beth Side demiş ki:
- Dedikodu :D Komik yahu komik.
Dırdırcı'nın ters çevrilip okuyabileceğimiz sayıları da olmalı (: Yada gözlükleri. Hımhım bilgileri.. Hımhımlar falan basit de... Ters çevirip okumak... Bak işte onunla uğraşmalıyız. Birkaç ay sonra belki. (: *Edward yorumun için teşekkürler. (: | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Salı Tem. 21, 2009 11:40 pm | |
| S.R.N bu hafta içinde röpörtajı kabul ediyoruz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Çarş. Tem. 22, 2009 12:40 am | |
| - Robert Brandon Eclipse demiş ki:
- S.R.N bu hafta içinde röpörtajı kabul ediyoruz.
Tamam ^^ Biz soruları hazırlayıp size yollarız. Birlikte cevaplayıp bana geri yollarsınız =) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Perş. Tem. 23, 2009 8:35 pm | |
| Babette ciğim Mélania'ya birkaç tane pm attım ama cevap vermedi.Ne zaman hazır olur röpörtaj?Dedim çünkü 2. sayıya kadar burada olmayabiliriz diye. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Perş. Tem. 23, 2009 11:45 pm | |
| ikinci sayı ne zaman çıkcak? | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Perş. Tem. 23, 2009 11:51 pm | |
| 2. sayı cıkmadan önce kendinize dikkat edin msjlardan uzak tutun kendinizi kapak olursunuzz valla :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Cuma Tem. 24, 2009 12:53 pm | |
| Melania pmlerimi görmüyor musun ne yapıyorsun?Anlamadım ama burayı görürsün herhalde.Bak biz birazdan gideceğiz.Valerié'de girmez herhalde.O haftasonu pek giremiyor ve hafta içindede onun tatili başlıyor.Ben de giremeyebilirim hafta içi.Bundan dolayı röpörtajı hemen atarsanız sevineceğim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Cuma Tem. 24, 2009 1:10 pm | |
| Birdahaki sayıya kalsın öyleyse.. Pınar'la birleşip yapmamız lazım; ama bir türlü olmadı. 1 ay içinde biriniz girersiniz bence.. O zaman yaparız ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlarınız. -1 Cuma Tem. 24, 2009 1:11 pm | |
| Orası belli değil işte.Bak sen bana basit basit sorular at.Hemen cevapalrım.Siz de Pınarla düzenlersiniz. | |
|
| |
| Yorumlarınız. -1 | |
|