| "Çalışmalarınız" | |
|
+10Jasper Ruby Black Vittoria April Brigham Britney Vera Curtis Aimèe Dèmon Black Dianne Dickenson Mélania L. Mythique James Eragons A. Black Riley Beth McConnor Melaine Scmithz Loranne Elizabeth Widmore 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: "Çalışmalarınız" Ptsi Tem. 20, 2009 4:27 pm | |
| | |
|
| |
Melaine Scmithz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 30 Gerçek İsim : Edağ. Tarafı : Karanlık Taraf. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 19.5 Evcil Hayvan : Köpeğim - Daist Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Ptsi Tem. 20, 2009 4:44 pm | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Ptsi Tem. 20, 2009 5:19 pm | |
| Güzeller^^ Psd,texture ve font kullan^^ | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Ptsi Tem. 20, 2009 5:33 pm | |
| | |
|
| |
James Eragons A. Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 16 Nerden : Londra Meslek : Gringotts Büyücü Bankası Sahibi Gerçek İsim : Aslan Desen Yetiooo Patronus : Cerberus Tarafı : Z.A.Y Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : ~Cerberus~ Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Ptsi Tem. 20, 2009 9:58 pm | |
| | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Salı Tem. 21, 2009 1:18 am | |
| - Spoiler:
Son resim bir rpg sitesinden arkadaşımın resmidir.. Ünlüm olarak onu kullanıyordum, bu yüzden imza yaptım.. Öhm ayrıca, photoshop hakkında hiçbir ders almadan yapılmış çalışmalar bunlar ^^ | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Perş. Tem. 30, 2009 6:00 pm | |
| Son birkaç günde yaptıklarım. xD- Spoiler:
| |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Paz Ağus. 02, 2009 2:25 pm | |
| Ps yeni öğrendim yani amatörcelerxD boyutlarını tam olarak ayarlayamadım xD - Spoiler:
| |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Salı Ağus. 04, 2009 8:52 am | |
| Geçenlerde yapmayı başardığım birkaç imza.- Spoiler:
| |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Salı Ağus. 04, 2009 9:13 am | |
| Bende ekliyim mi? Herneyse, saçmaladıklarım. Vasat görünüyorlar -_-"Shop'u kendi çıkarlarım amacına kullanıyorum :D - Spoiler:
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Salı Ağus. 11, 2009 8:19 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Salı Ağus. 11, 2009 11:57 am | |
| Hepinizinki SÜper(James Eragons hariç) | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Salı Ağus. 11, 2009 1:25 pm | |
| - Vittoria April Brigham demiş ki:
- Gece gece yaptığım 2 dakikalık basit bişey oldu ama sevdim bunu. xD Oyyss askımaa.. xD
İlk ben mi gördüm bu resmi acaba?(Dün gece xD) Neyse.. Çok beğendiğimi söylediydim.. Bana da yapacan böyle bişi xD | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Salı Ağus. 11, 2009 5:41 pm | |
| | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Çarş. Eyl. 09, 2009 7:21 pm | |
| Bunlarda benm Ps çalışmlaarım [dandelion]- Spoiler:
| |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| |
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Cuma Eyl. 18, 2009 4:43 pm | |
| Şimdi yaptım, Maggie Eva Adams için ^^ | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: "Çalışmalarınız" Cuma Eyl. 18, 2009 6:31 pm | |
| *Bugün yaptığım imzalar*- Fazla güzel değil ama idare edin. -+ + + + + | |
|
| |
| "Çalışmalarınız" | |
|