| Hayat Sizce Ne Renk? | |
|
+18Ansem Demyx Sephiroth Wentworth Lincoln Wayne Britney Vera Curtis Kristen Aurelié A'lle Vladimir Stepan Nieltsev Victoria Lynn Hogan Jacob J. Broxé Jasper Ruby Black Claire Trisha Wayne Mia Claire Abbey Nerissa Olivia Wolf Ann Valerié Eclipse Regina L. Archangel Babette Grishold Jonas Taylor Black Robert Brandon Eclipse Johnny Tomas Black Loranne Elizabeth Widmore 22 posters |
|
Hayat Size Göre Ne Renktir? | Yeşil(Huzur) | | 18% | [ 7 ] | Gri(Karamsar) | | 16% | [ 6 ] | Mor(Bunalım) | | 18% | [ 7 ] | Mavi(Mutluluk) | | 29% | [ 11 ] | Kırmızı(Aşk) | | 3% | [ 1 ] | Siyah(Karanlık) | | 16% | [ 6 ] | Beyaz(saflık) | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 38 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Hayat Sizce Ne Renk? Salı Tem. 21, 2009 7:26 pm | |
| Hayat Size Göre Ne Renktir?
~~
Mavi
En son Loranne Elizabeth Widmore tarafından Salı Tem. 21, 2009 7:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Salı Tem. 21, 2009 7:27 pm | |
| İlk oy benden Siyah'a geliyor... :) | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Salı Tem. 21, 2009 7:35 pm | |
| Başlığın içine girmemiştim.Direk mor demiştim.Bence öyle deil ama mor. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Salı Tem. 21, 2009 9:09 pm | |
| Taha,önyargı meselesi ;) :D :P Uğur verdiğin nutuktan,yazdığın kelimelerin hepsi yarım yamalak olması nedeniyle kimse birşey anlamadı ama anlamlı bir yazıydı bana göre ;) :D :P | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Salı Tem. 21, 2009 9:19 pm | |
| | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Salı Tem. 21, 2009 9:39 pm | |
| - Jonas Taylor Black demiş ki:
- Tartısmasız Mor
Böyle diceğini tahmin ediyodum.Herşeyde mor zaten :D | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Perş. Tem. 23, 2009 8:58 pm | |
| Ben "Gri" dedim. Sonuçta hayat iyilik ve kötülüğün iç içe geçtiği bir şey... Kötülüğü siyah, iyiliği beyaz olarak görüdüğüm için ben gri dedim. Yoksa karamsar olduğumdan değil yanii. xDD | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Perş. Tem. 23, 2009 8:58 pm | |
| Ben siyahı seçtim ama oyun silinmiş haksızlık :/ :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Perş. Tem. 23, 2009 9:00 pm | |
| Silinmemiş xS Neyse ben maviyi seçmiştim^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Perş. Tem. 23, 2009 9:05 pm | |
| siyah 0 oy görünüyor bende xS | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Perş. Tem. 23, 2009 9:09 pm | |
| Evet. Öyle zaten. Ankete oy eklememişsiniz.^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Perş. Tem. 23, 2009 9:54 pm | |
| Ee silinmemiş mesajın işte sorun ne? xS Hatta ilk mesaj senin ki. xS Kafamı karıştırdınız nan gece gece :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Perş. Tem. 23, 2009 9:55 pm | |
| Oyum gitmiş mesajım duruyo :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Perş. Tem. 23, 2009 9:56 pm | |
| Hmm..e gönder yeniden oyunu :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Perş. Tem. 23, 2009 9:59 pm | |
| gönderilmiş gibi görünüyo ammaan nese gece gece kafamızı onla kurcalamayalım şu örnek rp yi tekrar hatırlayıp yazayımda bitsin işkence :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Perş. Tem. 23, 2009 10:00 pm | |
| İşkence miğğğ? İşkence dediiiii :D Hihhhh :D :D | |
|
| |
Regina L. Archangel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Nereye =D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Başak Patronus : 1. sınıfta Patronus mu olurmuş cıkcık Tarafı : Karanlık tabii ki... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Özgür Kanat~ Özel Yetenek : 4 saat uykuyla durabilitem var ve bu da bi yetenek bence =D Evcil Hayvan : Queen isimli gri bir pisi (: Kayıt tarihi : 23/07/09
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Cuma Tem. 24, 2009 1:49 am | |
| mavi mavi mavii :D rengini de severim, sürekli de mutluyum (yni sarscı veya şok edici bi olay olmdığı sürece :D ) deliy hergün bayram löelöelö :D | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? C.tesi Tem. 25, 2009 8:32 pm | |
| MOR ~ Hem güzel bir renk hem de gerçekten hayat bunalımdan ibaret.Arkamda bırakacak kimsem olmasa kendimi bulduğum ilk camdan atardım.Hazır 7. katta oturuyorum.Her gün asansörsüz 7 kat çıkmanın faydasını böyle görmüş oluyorum. | |
|
| |
Nerissa Olivia Wolf Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 121 Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Derin Uyku Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark) Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Paz Tem. 26, 2009 10:45 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Paz Tem. 26, 2009 7:34 pm | |
| Benden başka nie kimse siyah demio lanet olsun :/ :D | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Ptsi Tem. 27, 2009 5:25 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Ptsi Tem. 27, 2009 5:31 pm | |
| | |
|
| |
Claire Trisha Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 214 Gerçek İsim : yaqmur.. Patronus : 'yarasa' Tarafı : darkSide..! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : özqür qöLqe Özel Yetenek : Zihinbendar.. Evcil Hayvan : Kuzgun Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Ptsi Tem. 27, 2009 5:35 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Ptsi Tem. 27, 2009 7:44 pm | |
| Oh be sonunda benle aynı düşüncede birisi :D | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Hayat Sizce Ne Renk? Ptsi Tem. 27, 2009 8:28 pm | |
| | |
|
| |
| Hayat Sizce Ne Renk? | |
|