Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Jonas Taylor Black (2) Çarş. Tem. 22, 2009 7:31 pm | |
| Jonas soğuk bir kış gecesi dolanmaktaydı.Hava çok soguktu soğuğu iliklerinde hissetmekteydi.etrafında kimsecikler yoktu sokaklar bom boştu bütün evlerin ışıkları sönüktü Jonas ''Doğaldır. Bu saatte kim ayakta olurki ? '' dedi. Sonra yürümeye devam etti çok uzun bir yürüyüş yapmaktaydı.Ormana doğru yola cıktı yavaş yavaş adım atmaktaydı etrafında ağaçlar ve baykuş seslerinden baska bir şey yoktu, ürpertici bir karanlık ve sis vardı.neredeyse hiç bir şey görünmemekteydi. Jonas bu ürpertici yolculuğa çıkmakta iyimi yapmıştı bilemiyordu elleri çok üşümüştü ve ellerini hemen cebine soktu ve yoluna devam etti.Jonas ilerlerken bir ışık gördü tuhaf bir ışık Jonas merak etti ve hızlı adımlarla ilerlemeye basladı etrafda zifiri karanlık vardı yürümeye devam etti ve ayağı takılıp yere düştü ayağa kalkarken karşısında birini gördü uzun boylu yüzü pek belli olmuyordu ve '' İyimisin evlat ?'' diye sordu Jonas ayağa kalktı ve '' Evet '' dedi.Adam Jonasa garip bir şekilde bakıyordu Jonas üstünü temizliyordu koluda kanamıştı.Adamda Jonası rahatsız eden birşeyler vardı ve haklı olabilirdi.
Adam Jonas'ı yürümeye davet etti.Jonas biraz ürküyordu ama belli etmemeye çalısıyordu.Adam '' Benim adım Eduard '' dedi. Jonas '' Bende Jonas Jonas Taylor '' dedi.Eduard gülümseyerek Jonas'a baktı ve '' Memnun oldum genc adam'' dedi.Jonas '' Bende '' dedi. Eduard '' Gecenin bu saatinde ne arıyorsun '' diye sordu.Jonas şaşkın şaşkın '' Sadece doşamak için biraz cıkmıştım '' dedi.Eduard garip bir şekilde Jonas'a baktı bulundurdukları ortam insanlardan son derece uzaktı etrafın soğukluğu Jonas 'ı çok rahatsız ediyordu.Eduard '' Evlat buralarda hiç garip bir şeylere rastladınmı ? '' diye sorar ve Jonas cevap verir '' Evet garip bir ışık gördüm '' der.Eduard '' Lumos Maxima '' diye bağırı ve ortalık aydınlanır . Jonas Eduard'ın yüzünü görebilir. Eduard'ın güzü yara bere içindedirJonas görür görmez dehşete kapılır ve şaşırır.
Eduard '' Neden korktun evlat '' dedi. Jonas kaçmayı düşünüyordu çünkü Eduard çok tehlikeli olabilrdi onun için yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı ve dönüp bütün gücüyle koşmaya başladı.Eduard '' Dur orası tehlikeli geri gel '' diye bağırır ve Jonas 'ı kormak için koşmaya başlar ve Jonas kaçarken bir vampir tarafından saldırıya uğrar . Vampir tam Jonas ' a saldırcakken birden Eduard gelir ve Vampire saldırır. Jonas korkudan ne yapacağını şaşırır ve olduğu yerde dona kalır Eduard bildiği bütün büyüleri uyğulamaya başlar ve vampiri'den kurtulmaya calışır.Eduard '' Avada Kadavra '' diye bağırır ve Vampiri öldürür. Bunu gören Jonas korkusunun yersiz olduğunu anlar ve '' Teşekkür ederim bir an için senden süphelenmiştim beni affet '' dedi . Eduard '' Önemli değil '' dedi ve gülümsedi tam o anda bir ses duyuldu '' Avada Kadavra '' Eduard bir anda yere yığılır.Jonas etrafa bakar ve kimseyi göremez. O talihsiz günden sonra Jonas Eduard'ı hiç unutmaz ve onu öldüreni bulmaya yemin eder . | |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Jonas Taylor Black (2) Perş. Tem. 23, 2009 2:29 pm | |
| Daha uzun ve özen gösterilmiş bir Rp ekleyiniz.Bu Rp'nin değerlendirilme puanı 40'ı geçmeyecektir. | |
|