| Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? | |
|
+24Ricardinho Williams Patrick S. Patel Lois Elizabeth M. Widmore Elyssa Raymond Mellysa Jessica Andié Jasper Ruby Black Anna Regina Smart Cleone Crystal Majarotte Riley Beth McConnor Daniel Williams Diego Black Anika Freyja Jørgen Mélania L. Mythique Britney Vera Curtis Jacob J. Broxé Regina L. Archangel Rabel Xyre Michael Nymins Miller Ann Valerié Eclipse Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore Jonas Taylor Black Johnny Tomas Black Sonia Lia Gonzalenz 28 posters |
|
En Sevdiğiniz Bina Hangisi? | 1.Gryffindor | | 24% | [ 13 ] | 2.Hufflepuff | | 9% | [ 5 ] | 3.Ravenclaw | | 37% | [ 20 ] | 4.Slytherin | | 30% | [ 16 ] |
| Toplam Oylar : 54 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Çarş. Tem. 22, 2009 8:51 pm | |
| Seçelim :) I Love You Sly. <3 | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Çarş. Tem. 22, 2009 10:03 pm | |
| Ne biçim soru bu ya? xD Tabiikide Sly | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Perş. Tem. 23, 2009 7:40 pm | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Perş. Tem. 23, 2009 7:53 pm | |
| | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Perş. Tem. 23, 2009 8:29 pm | |
| Slytherin :/ Hiç değilse farklılar :D | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Perş. Tem. 23, 2009 8:55 pm | |
| Slytherin; kurnazlar. Kıvrak zeka diye tanımlıyorum. ;) Zor anlarda daima işe yarar. Refleksleri genelde kaçmak üzerine kurulu... Öyle aptalca sebeplerden dolayı hayatlarını tehlikeye atmıyorlar. Slytherin'den sonra Ravenclaw. Zeka her şeydir. xD | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Perş. Tem. 23, 2009 8:57 pm | |
| ~Ravenclaw Sonuçta hiç başka binadan olmadım.İstesem (ki istemem) olamam...Karanlık tarafta olsam bile yine de Ravenclaw mezunu olurum... | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Cuma Tem. 24, 2009 1:22 am | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Cuma Tem. 24, 2009 1:30 am | |
| Hufflepuff seviyorum onlarıı xDxD | |
|
| |
Regina L. Archangel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Nereye =D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Başak Patronus : 1. sınıfta Patronus mu olurmuş cıkcık Tarafı : Karanlık tabii ki... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Özgür Kanat~ Özel Yetenek : 4 saat uykuyla durabilitem var ve bu da bi yetenek bence =D Evcil Hayvan : Queen isimli gri bir pisi (: Kayıt tarihi : 23/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Cuma Tem. 24, 2009 1:41 am | |
| slytherin tabii ki. eğer alımları açık olsaydı memnuniyetle giderdim. değişik bi duruşları var onların.
daha sonra ravenclaw gelir. severim kendisini...
sonra hufflepuff. sanırım gerçek hayatta binalara seçilseydim bu binaya gidecek olmamın etksi var. ne çok kurnaz ve kötüyüm, ne çok cesurum ne de çok zekiyim :D e geriye ne kaldı. hufflepuff :D
gryffindor. nefret ediyorum o binadan. sanırım daniel radcliffe yüzünden oldu. iyi bi oyuncu değil gibi, gryffindor diyince aklıma direk o geliyo ve binadan da tiksiniyorum :D | |
|
| |
Jacob J. Broxé Gryffindor V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 32 Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Çobanpüskülü Özel Yetenek : Alamıyorm x( Evcil Hayvan : Crew adında bir kurbağa. Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Ptsi Tem. 27, 2009 8:55 pm | |
| Ne kadar Slytherinli olsam da Gryffindor başkadır.! | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Cuma Tem. 31, 2009 4:30 pm | |
| | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Cuma Tem. 31, 2009 5:33 pm | |
| Slytherin.. Bilmiyorum, bana daha yakın geliyor. Sanırım ona girerdim Hogwarts'ta okusam. Kurnazlık, insanları ezmek ve dalga geçmek, yandaşlar, yeri geldiğinde korkaklık yeri geldiğinde cesaret... Ben işte ^^ Aslında insanları pek ezmem, yani düşman değilsem. Uyuz olduklarıma karşı tam bir Sly'lı olurum. | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Cuma Tem. 31, 2009 6:11 pm | |
| Ravenclaw en sevdiğim binadır ki sadece bilime verdikleri önemden 'zeki' oluşlarından falan. Yoksa salt akılcılığı her zaman komik bulmuşumdur. | |
|
| |
Diego Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 110 Gerçek İsim : Bedirhan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Kader Çarkı Özel Yetenek : Zihinbendar-Zihinfendar-Çatalağız Evcil Hayvan : Artemis (Yılan) Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Çarş. Ağus. 05, 2009 4:35 pm | |
| | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Çarş. Ağus. 05, 2009 5:06 pm | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Çarş. Ağus. 05, 2009 5:07 pm | |
| | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Çarş. Ağus. 05, 2009 5:18 pm | |
| Sıralama yapmak gerekirse; 1.Ravenclaw (Gerçekten Hogwarts olsa, kuşkusuz Ravenclaw'a giderdim. Aynı zamanda favori karakterim Luna Ravenclaw öğrencisi) 2.Slytherin (Kötüleri bir şey olmaz.) 3.Hufflepuff (Dürüstlük belki de en güzel erdemdir.) 4.Gryffindor (Hiç sevemedim. Fazla cesurlar, her şeye atlıyorlar.) | |
|
| |
Cleone Crystal Majarotte Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 149 Nerden : Elinin köründen bebeğim. Meslek : Tılsım Profesörü Gerçek İsim : Maya... Tarafı : Aydınlık... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Özel Yetenek : Veela. Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Perş. Ağus. 06, 2009 3:06 pm | |
| Hangi binadan mezun oldum ben xP(slytherin lover) | |
|
| |
Anna Regina Smart Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 7 Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : Yok... Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Perş. Ağus. 06, 2009 3:12 pm | |
| | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Perş. Ağus. 06, 2009 3:48 pm | |
| | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Cuma Ağus. 07, 2009 7:00 pm | |
| Ravenclaw (L)
Seviyorum çünkü Luna Lovegood <3 xD Ama binam Gryffindor olduğu için onu da seviyorum. :) Yani cevap: Ravenclaw xP
En son Mellysa Jessica Andié tarafından C.tesi Ağus. 08, 2009 7:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Elyssa Raymond Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 62 Nerden : godrics*hollow Gerçek İsim : Şeyma ^^ Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : melez Rp yaşı : 18 Özel Yetenek : animagus Evcil Hayvan : kırmızı anka Kayıt tarihi : 08/08/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? C.tesi Ağus. 08, 2009 2:20 pm | |
| Gryffindor aslanım benim xD | |
|
| |
Lois Elizabeth M. Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 19 Meslek : Ünlü xP Patronus : Sincap.. Tarafı : Karanlık* Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Özel Yetenek : Görücülük Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 08/08/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Perş. Ağus. 13, 2009 9:08 am | |
| | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? Perş. Ağus. 13, 2009 9:26 am | |
| | |
|
| |
| Hangi Binayı Daha Çok Seviyorsunuz? | |
|