Fraude Wedens Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 23 Nerden : Çukurun Derinliklerinde Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melüsss Patronus : Yok Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf Kan Rp yaşı : 13 Asası : o da yok istmeiyorum asa masa asa beni kasar Özel Yetenek : Tek hareketim bile yetenektir. Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Agnes Herschal Paz Tem. 26, 2009 1:28 pm | |
| Ad:Hynstia Agnes Soyad:Herschal Kişilik Özellikleri: Dışarıdan bakıldığında her ne kadar soğuk ve sert biri gibi gözlemlense de aslında sıradışı, eğlenceli bir cadıdır. Onu tanımayanların soğuk yüz ifadesinden ve tavırlarından hakkında edindiği tek izlenim ciddiliktir. Yaşına göre oldukça resmi ve asil davranışlar sergileyen Ellen yeri geldiğinde eğlenceli olmayı bilir. Sadece sayılı ve değer verdiği insanlara karşı yumuşaktır. Ailesi tarafından şımartılmış ve bir dediği iki edilmemiştir. Oldukça sakin bir yapısı vardır. Telaşa kapılma gibi durumlardan uzaktır. Ve uyku, uyku onun vazgeçemediği nadir şeylerden biridir. Geç saatlere kadar uyuyabilir ve bu nedenle pek çok derse geç kalma tehlikesi yaşamaktadır. Kedilere karşı beslediği sempati onu sevimli gösterecek olsa da yeryüzündeki hiçkimsenin bunu sesli bir şekilde ifade etmeye cesareti yoktur herhalde. Hiç bir zamana iyi biri olduğunu savunmamıştır ancak iyi biri olmaması onun etrafa dehşet saçan, sürekli sinsilik peşinde kötü biri olması anlamına gelmez. Sadece arada sırada içinde bir şeyler onu dürter. Zekaya önem verse de kurnazlık onun için önemlidir. Zaafları vardır. Asla Taviz vermez. Bazen ikna edilebilir. Ancak benimsediği konularda isterseniz yıllarca dil dökün, bırakın fikir değiştirmeyi dinlemez bile..
Aile Geçmişi:Herschal ailesinin en küçük fertlerinden biridir Agnes. Annesi Neuvenia babası Barty iile yaşamaktadır. Herschal ailesi karanlık ve soylu bir ailedir. Karanlığa hizmet vermişlerdir. Ailenin irkaç üyesi Zay'lı oludğunu için öldürülmüştür. Burç:Libra Sevdiği Renkler:Siyah ve Koyu Mavi Sevdiği Hayvanlar:Yılan-Tarantula-Kaplumbağa | |
|
Seçmen Şapka Öğrencileri Binalara Yerleştiren Seçmen Şapka
| Konu: Geri: Agnes Herschal Paz Tem. 26, 2009 2:47 pm | |
| Ah, ne değişik bir kişilik. Ama iyilik ve kötülük senin seçimin. SLYTHERİN!!! | |
|