Fraude Wedens Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 23 Nerden : Çukurun Derinliklerinde Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melüsss Patronus : Yok Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf Kan Rp yaşı : 13 Asası : o da yok istmeiyorum asa masa asa beni kasar Özel Yetenek : Tek hareketim bile yetenektir. Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Hysntia Agnes Herschal Ptsi Tem. 27, 2009 8:43 pm | |
| Out:Sadece değerlendirilmesini istiyorum.
Rutubetli duvarlarına sinmişti tüm anıları. Yaşanan bütün olaylar çökmüştü dört duvar arasındaki odaya. Gözlerini her defasında kapandığında kabus olarak nitelendirdiği o gece geliyor aklına. Tek bir mumun aydınlattığı karanlık odanın bir köşesinde baygın bir şekilde uzanıyordu. Sağ kolunun üzerine yatması kolunu uyuşturmuş olsa gerek hiçbirşey hissetmiyordu. Gözleri kahverengi olmasına rağmen parıldıyordu karanlığın ortasında. Ayağıya kalkabilmek için,ağırlaşan omuzlarını geriye atıp,sırtını duvara dayadı. Soğuk duvara dayadığı sırtına soğuk işliyordu. Çok geçmeden gücünü toplayaıp ayağıya kalktı. Sarsak adımlarla yanmayan şöminenin üzerindeki yanan mumun yanına doğru ilerledi. Mumun yanındaki gümüş şamdanı,mumun küçük ateşiyle yakarak,şamdanın sapından tutarak kapıya doğru ilerledi. Kapıyı yavaşça açtı. Karanlık kordoru aydınlatabilecek tekşey elinde yanan gümüş şamdandı. Koridorun sonundaki kapının kolunu aşağıya indirerek içeriye girdi. Elindeki şamdanın ateşini söndürmek için üfledi. Ateşli sönen şamdanı yere bıraktı. Yatağın üzerinde yatan büyükbabasının yanına ilerledi. Yatağın yanı başındaki sandalyeye oturdu. Büyük babasını elini tuttu. Bileğini kavrayarak nabzını yokladı. Nabzı atmıyor gibiydi. Nefes aldığına dair hiçbirşey de yoktu. Ne nabzı atıyor,ne de karnı şişiyordu. Korkutuğu şey başına gelmiş gibiydi. Kalbi her saniyede daha hızlı atarken,bir yandan alnında ter damlacıkları beliriyor,diğer yandan telaşlı gözlerle büyükbabasına ve çevresine bakıyordu. Kahverengi gözleri büyüdükçe büyüdü. Vücudu titremeye başladı. Neyseki büyükbabasının ağzı kıpırdadığını görünce içi rahatladı.
Birden büyük bir sesle irkildi Dementia. Odanın penceresinin içinden cam kırıklarıyla beraber şişenin içinden bir alev topu düştü. Büyük koltuğn tutuşmaya başladığı büyük bir duman yayıldı odaya. Kapı açıldı. Kapıdan içeri giren kişi babası Robert'ti. Oda alevlere bürünmü gibiydi. Dumanların arasından Dementia'yı kucağına alıp onu malikaeden dışana çıkardı. Babası Demenetia'yı dışarı çıkardıktan sonra onu zaptetmesi için,Robert'n yakın dostu olan Algie'e emanet etti. Babası Dementia'yı bırakıp dumanların ve alevlerin arasında kalan malikaneye geri daldı. Onu belinden kavrayan Algie artık Demetia'ı zaptetmekte zorlanıyordu. Artık zaptetemiyordu onu.
"Büyükbaba!Büyükbaba! Büyükbabam içeride !Bırak beni !"
Gözlerinden akan yaşalr,yanağından aşağıya doğru süzülürken Algie'nin kolllarından kurtulmak için çırpındıkça,çırpınıyordu. Onun kollarından kurtulduktan sonra bir umutla içeriye doğru koşlan Dementia'nın arkasından Algie bağırmaya başladı.
"Dur Dementia,gitme!Dementia,bekle!"
Büyükbabası içerideyken durup Algie'yi bekleyeceğini hiçsanmıyordu. Çünkü söz konusu olan büyükbabasıydı. Dumanlar ve alevler arasında kalan bedenini büyükbabasının odasına doğru yöneltti. Odanın alevler için yanan kapısına tekme atarak açtı. Yatağın üzeri dumardan görülmesi zor olsada birkaç duman savurm hareket ile görebildi. Büyük baba yoktu. Büyük bir ihtimalle babası büyükbabasını alevlerden kurtarmış olmalıydı. Boğulmak üzereydi. Dumanlar gitgide onu boğuyodu. Nefes almakta zorlanıyordu.
"Öhhöö..!!Öhhööö!Algie,baba!"
hem bağırıyor,hemde malikaneden çıkmak için yolunu arıyordu. Koşmaya başladı. Ahşap evin tavanından alev içinde bir tahta düştü. Kenarıya koştu. Sağa taraftaki odaya girerek pencereden kaçmayı düşündü. Odaya hızlı bir şekilde girmesiyle ağzında eller hissetti. Bağırmasnı istemeyen maskeli eller idi.
"Uyan Dementia ! Tatlım sen iyi misin ? "
Gözlerini açtığından karşısındaki kişini profesör Roxynna olmasına o kadar çok sevindi ki. Gördüğü şey sadece geçmişe ait kabuslar birisiydi. Derin bir nefes aldı. Ravenclaw Kızlar Yatkhanesinde ve kendi yatağında büyük bir mutluluk verdi Dementia'ya. Elinin tersiyle alnındaki teri sildi. Yatağından kalkarak profesör istemeyerekte olsa gülümsedi.
"Teşekkür ederim profesör. Sadece,sadece bir kabus işte...!"
sesi titriyordu. Ayağına ayakkabılarını giydiğinde yatağının ucundaki Ravenclaw cübbesini üzerine aldı. Profesörü selamlayarak Ravenclaw Kızlar Yatakhaensinden ayrıldı. Kulenin açık kalan bir kaç penceresinden sızan rüzgar,terli bedenine vurdukça üşüyordu. Cübbesine daha sıkı sarıldı. Merdivenlere gelince cübbesini etklerini topladı. Hareket eden merdivnler onu sanki 4. kata ışınlamıştı. Basamakları hızlıca indi. Kütüphanenin kapısını görünce oraya doğru ilerledi. Kapının kolunu en önce kendine doğru,sonrada aşağıya doğru çekerek içeriye girdi. Kütüphanede kimse yoktu. Masalar boş,raflar düzenliydi. Kapıyı sessizce kapattıktan sonra rafa doğru ilerleyerek rast gele bir kitap aldı eline. Karşındaki sandaleyey oturdu. Kitabı açarak,başıyla beraber kitabıda masaya yasladı. Kitabı açık bıraktı. Birinin geliceği olursa kitap okuyormuş gibi görünmek isterdi. | |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Hysntia Agnes Herschal Salı Tem. 28, 2009 1:00 pm | |
| Out x2: Değerlendirme dışında fazladan birşey yapmıyoruz ^^ Rp deki karakter ismi şu an kullandığınız isimle uyuşmadığı için Rp'nin size ait olduğunu bana PM yoluyla kanıtlayınız. | |
|
Fraude Wedens Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 23 Nerden : Çukurun Derinliklerinde Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melüsss Patronus : Yok Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf Kan Rp yaşı : 13 Asası : o da yok istmeiyorum asa masa asa beni kasar Özel Yetenek : Tek hareketim bile yetenektir. Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: Hysntia Agnes Herschal Salı Ağus. 11, 2009 8:48 pm | |
| | |
|