| Buseee - Fotoğraf Denemeleri | |
|
+10Michellé R. Curtis Jasper Ruby Black Patrick S. Patel Tess Meridith Albanese Jasonth Wilson Victoria Lynn Hogan Loranne Elizabeth Widmore Vittoria April Brigham Kristen Aurelié A'lle Riley Beth McConnor 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Çarş. Tem. 29, 2009 8:25 am | |
| Arkadaşlar ben amatörce [çok çok çok] fotoğraflar çekiyorum. Aslında deniyorumda diyebilirim. Yavaş yavaş paylaşacağım fotoğraflarımı. Şimdilik birkaç fotoğraf bu mesajda.. [Çekimlerin hepsini koyamayacağım :-\] 1. 2. 3. 4. 5. 6. ve 7. 8. 9. 10. Gitar 11. Piyano 12. Cap 13. Mor 14. Plak 15. Kandil Bodrum Genel Denemeler 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. [2 backgrounddenemesi part1] 24. [2 backgrounddenemesi part2] 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. Buradaki fotoğraflar en toy halimden başlıyor.. Böyle paylaşma işine bir forumda başladım ve hırs sayesinde hala çekiyorum.. Bazılarını yavaş yavaş ekleyeceğim [atlayarak bazılarınıda] daha sonrada tarih verip çektiğim günle konuda haber veririm. Sevgilerle.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Çarş. Tem. 29, 2009 8:28 am | |
| 32. 33. 34. 35. ------------ 05'ten çekimlerim... Ankara'ya okul gezisi ;D ------ Açıkcası bu aralar makinemle görüşemiyorum :-\ | |
|
| |
Kristen Aurelié A'lle Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 21 Nerden : ~In the home~ Meslek : ~Öğrenci~ Gerçek İsim : ~Aslı~ Patronus : ~-~ Tarafı : ~Karanlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~13~ Özel Yetenek : ~-~ Evcil Hayvan : ~Alan James William~ Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Çarş. Tem. 29, 2009 8:36 am | |
| | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Çarş. Tem. 29, 2009 8:42 am | |
| Açılar çok güzelmiş ama mode'unu değiştirip çekersen daha hoş görünürler diye düşünüyorum :D Ya da doğallıktan çok shop'ta blur vs. uygulasan ^^ Neyse, güzel bir uğraş ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Çarş. Tem. 29, 2009 8:46 am | |
| Çoğu fotoğraf ISO makineyle. Genellikle makinenin ayarlarını çözmeye çalışırken çekiyor ve birkaç üstada gösteriyordum. PSD'de ilgilenmedin çoğuyla.. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Çarş. Tem. 29, 2009 8:49 am | |
| 32. çok güzel. Çiçek,ot,böcek tarzı resimlerden hiç hoşlanmam ama bununla çok güzel psd yapılır xD Sorun olmazsa kaydettim,belki ilerde işime yarar ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Çarş. Tem. 29, 2009 8:53 am | |
| | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Çarş. Tem. 29, 2009 9:24 am | |
| Vayy sende ne cevherler varmışta bizim haberimiz yokmuş. Harika şeyler bunlar xD | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Paz Ağus. 02, 2009 4:31 pm | |
| Bende fotoğraf çekiyorum ama çok amatörce sana bir tavsiye vereyim fotoğraf makinene digital şse eğer manuel olarak odaklanarak daha ityi bpozla ryakalayabilirsin. Bide ayarlarında her ayarı deneyerek ışığı en çok hangisi yansıtıyorsa ona göre çek karnalıktada tam tersini yap süper resimler çekersin.bi de resimlerimn Kontrastını iyi ayarla mesela sabjah, öğle ve akşma saatlerinde ışık değişik açıyla gelir ve yoğunluğu farklıdır. O nedenle kontrastını ayarlamak gerek.
Sana gece çekimlerinde de bir ipucu her diğital makinede B Hafrfi yani (Bulb) tayarı vardır. Yani örtücü ayar denir. O ayarı ayarladıktan sonra elini sarmastan deklanşöre basılı tut ama tabi duruş açınıda ayrla daha süper pozlar çekersin gece.
Son olarakta her 3 günde bir makinanın bakımını yap merceklerini sil. Bazen silinmeyen merceklerde fotoğrafta iz kalır.
Neyse son olarak resim pozların güzel ama daha et çekmeme için bayağı bi çalışmama gerek bence üniversitede bunu klüüne katıl eğer hobi olarka yapmak istersen. bende çok öğüt verdim ama yanlış anlama sadece öneri sundum. | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Paz Ağus. 02, 2009 4:45 pm | |
| Amatörcede olsa gayet iyi resimler. Benim kuzenimin eşibir dergi için resim çekiyordu. Bende yazları merak salmıştım çekiyordum. Tabii seninkilerde çok güzel. Gerçekten ben piyano ve saati çok beğendim bu pozları çok güzel yakalamışsın. Gerçekten çok güzeller bende çekmiştim belki koyarım inş usb kablosunu bulursam. | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Paz Ağus. 02, 2009 4:51 pm | |
| | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Paz Ağus. 02, 2009 6:26 pm | |
| Bravoo Hepsi Güzel :cheers: | |
|
| |
Michellé R. Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 48 Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : *Düşlerin Aynası* çam ağacından yapılma, özünde kunduz lifi bulunmaktadır.23 cm ve esnek. en iyi büyüsü: carpe portus Evcil Hayvan : baykuş^^m-£lisapir Kayıt tarihi : 02/08/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 9:25 am | |
| Amatörce olsun olmasın yine de harika çekmişin :) | |
|
| |
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 9:45 am | |
| Teşekkürler (: Bir fotoğraf... | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 10:34 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 10:51 am | |
| Hayır :D Buraya Karşıyaka dedin ya Güldüm yahu güldüm.. Olm İzmir'in Karşıyakası İstanbul'un Kadıköy'ü gibidir. Tatil yeri değil :D Burası ya Avşa ya Erdek yada Çeşme.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 12:03 pm | |
| Çok güzel bravo Buse sen İstanbul'un neresindensin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 12:07 pm | |
| Babam Üsküdar'da yaşıyorum (: Üsküdar diyebülürüm :D Dayım Şişli/Nişanstaşında? (: Ama Kadıköy ve Üsküdar tercihimdir (: Aslında İstanbul da yaşamıyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 12:08 pm | |
| :D Bende Merter :D Ama Antalya'da yaşıyorum şimdii :D | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 3:20 pm | |
| :/ Karşıyakadan bi resim çekip gösteririm :D aynı buna benzer bi manzara varda :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 3:28 pm | |
| Tersane yada Bostanlı kastettiğim yerler ama bulamazsın ;) :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 3:41 pm | |
| Tam hatırlamıyorum da benzer bi yer vardı :D bostanlı iskelenin ilerisi olması lazım :/ | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 4:00 pm | |
| Tam pazar muhabbetine döndürdünüz başlığı :D | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 5:38 pm | |
| Millet usb kablosunu bulursam ben de çektiğim güneş fotoları var %100 bana ait | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 5:48 pm | |
| Ben De Usb Bağlantı Kablosunu Bulayım,Benim Deişik Fotolar Var Onları Koyucam. | |
|
| |
| Buseee - Fotoğraf Denemeleri | |
|