| Buseee - Fotoğraf Denemeleri | |
|
+10Michellé R. Curtis Jasper Ruby Black Patrick S. Patel Tess Meridith Albanese Jasonth Wilson Victoria Lynn Hogan Loranne Elizabeth Widmore Vittoria April Brigham Kristen Aurelié A'lle Riley Beth McConnor 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 5:51 pm | |
| Kendisine başka konu bulun, böyle artmasın mesaj sayısı yorumlarla artsın :D
Neyse, kapatıyoruz... Birdahaki fotoğrafta görüşmek üzere. Zaten Anlaşma kısmıda gitmiş.. Cık cık cık... | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 5:53 pm | |
| Herkes mi usb kablolarını kaybediyo yaa :D Uzaylılar geldi yavaş yavaş usb kalblolarını çalıyolar gibi :D | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 5:59 pm | |
| Offff İrem, iğrenç espriler modundamısın yaa :D | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 7:56 pm | |
| - Johnny Tomas Black demiş ki:
- :/ Karşıyakadan bi resim çekip gösteririm :D aynı buna benzer bi manzara varda :D
Evet, ben de biliyorum o manzarayı. Balçova'da da benzeri manzaralar var. ^^ | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Salı Ağus. 04, 2009 9:35 am | |
| Bimem içimden geldi heralde biri ele geçirdi beni. İkide bir gülüyorum ben noluyo bana anlamadım :D | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Salı Ağus. 04, 2009 9:49 am | |
| Ben anladım, boşver sen takıl :D | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Buseee - Fotoğraf Denemeleri Ptsi Ağus. 10, 2009 7:36 pm | |
| | |
|
| |
| Buseee - Fotoğraf Denemeleri | |
|