Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Okul Gazetesi Alımları Çarş. Tem. 29, 2009 2:58 pm | |
| Arkdaşlar öğrenciler için değişiklik olsun diye okul gazetesi çıakrtıyoruz. Okul gazetesinde görev almak isteyenler aşağıdaki forumu dolsdursunlar. Sadece 5 kişi laıncaktır. Ad ve Soyad: Bina: Haber Rpsi Örnek: Kaç Saat Online: Başlık pazar günü kapanacaktır. | |
|
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Okul Gazetesi Alımları Çarş. Tem. 29, 2009 4:40 pm | |
| Ad ve Soyad: Jack William Black Bina: Slytherin Haber Rpsi Örnek:
Genç Aşıklar
Sevgili okurlar, artık Hogwarts'ta bir dönemi daha geride bıraktık. Biz Okul Gazetesi Ekibi olarak işimizi aksatmadan yaptığımızı düşünüyoruz. Tabi işimiz henüz bitmedi. Bu dönemin son haberini şu anda okuyorsunuz. Haberin konusu gizli aşıklar ile ilgili. Baloya katılmayıp da, önceki gece okuldan kaçan Verita Myné ve Willém Boswink hâla bulunmadı. Uzman araştırmacılar, Hogwarts'ın uzaklarında bir yerde sığındıklarını söylüyorlar. Onların bu okulda son günleri balonun olduğu zamandı. Ancak bir de onların tarafından bakacak olursak, 7. Sınıf öğrencileri, aşkları için her şeyi yapacaklarını gösterdiler. Müdür onların bu okuldan mezun olduğunu ve yapacakları bir şey olmadığını söylüyor. "Eğer onlar daha genç olsalardı, gelecek sene okula gelecekleri için bir ceza verebilirdik, fakat Miss Myné ve Mr Boswink son sınıflar ve bu durumda seneye okula gelmeyecekler. Bu yüzden onlara herhangi bir ceza veremeyiz." diyor Mr Franklin. Şimdilik bu kadar. Gelişmeleri yazmayı unutmayacağız!
Kaç Saat Online: 6-1o arasında değişiyor. | |
|
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Okul Gazetesi Alımları Çarş. Tem. 29, 2009 4:44 pm | |
| Ad ve Soyad: Mélania Luciana Mythique Bina: Slytherin Haber Rpsi Örnek: Dırdırcı/ Stevie Rae gayet yeterli bir örnek bence... Kaç Saat Online: Saymadım, matematiğim yetmiyo xP
*Ben adımın duyurulmasını istemiyorum.. Gizli olarak yardımcı olucam gazeteye.. Gazeteden tek bir kişi bilicek kim olduğumu, onu da üyelere göre seçerim.. | |
|
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Okul Gazetesi Alımları Çarş. Tem. 29, 2009 4:59 pm | |
| Ad ve Soyad: Vladimir Stepan Riddle Bina: Ravenclaw Haber Rp'si Örnek: Atama Skandalı Bildiğiniz üzere Hogwarts'ta yeni dönem başladı sevgili okuyucular. Biz de en güncel haberlerimizi size ulaştırmaya devam edeceğiz. Dönem başlar başlamaz okul gündemine damgasını vuran ilk olay, şüpheli bir atama oldu. Aydınlık tarafa bağlılığıyla bilinen Okul Müdürü Lionel Stewart'ın yaptığı bu atama, kendisine dönük olan şüpheleri körükledi. Atanan isim, uzun süre Karanlık Yan'a hizmet edip bu yolda bir süre Azkaban'da kalmış olan Stefanya Nakano. İsmini vermek istemeyen bir veli, güvenlik konusundaki endişelerini şöyle belirtiyor: "Bu atamanın okulda cephelere bölünmeye yol açacağını söylemek kehanet sayılmaz. Çocuklarımızın başına bir şey gelmeyeceğini kim kestirebilir? Belki de işin içinde rüşvet var." Olaylar bununla bitmedi. Aydınlık taraftaki öğrenciler bir Muggle sokağında protesto gösterisi düzenledi. Unutturucu Karargahı hala bundan kalan hasarları tam olarak temizleyebilmiş değil. Gelişmeleri adım adım size aktarmaya devam edeceğiz. Bizden ayrılmayın. Kaç Saat Online: Kesin olarak söyleyemesem de rp yapacak kadar online olabiliyorum. ^^ | |
|
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Okul Gazetesi Alımları Çarş. Tem. 29, 2009 5:21 pm | |
| | |
|
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: Okul Gazetesi Alımları Paz Ağus. 02, 2009 2:36 pm | |
| Başvuran herkes okul gazetesine alınmıştır. En kısa zamanda gazeteniz açılacaktır ve sizlere detaylı bir bilgi ulaştırılacaktır. | |
|