Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Ravenclaw Quiddicth Takımı Alımları Ptsi Ağus. 03, 2009 2:41 pm | |
| Ad/ Soyad, İstediğiniz mevki ve Puanınızı yazmanız yeterlidir.
Quidditch Oyuncuları
Kovalayıcı: Tutucu:Fiore Ann Muschi Vurucu: Arayıcı:Vittoria April Brigham
Ve bir tane de Takım Kaptanı seçilecektir. | |
|
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Ravenclaw Quiddicth Takımı Alımları Ptsi Ağus. 03, 2009 4:08 pm | |
| Vittoria April Brigham Arayıcı 100 | |
|
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Ravenclaw Quiddicth Takımı Alımları Salı Eyl. 08, 2009 1:51 pm | |
| | |
|
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Ravenclaw Quiddicth Takımı Alımları Salı Eyl. 08, 2009 2:06 pm | |
| | |
|