| April's ;) | |
|
+9Britney Vera Curtis Mélania L. Mythique Rabel Xyre Darq Black Johnny Tomas Black Tess Meridith Albanese Jasper Ruby Black Riley Beth McConnor Vittoria April Brigham 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: April's ;) Paz Ağus. 02, 2009 5:35 pm | |
| Bu başlığı silerseniz bende kendimi silerim ona göre xD (Giriş biraz sert oldu sanırım **) Herneyse başlıktan da anlaşılacağı gibi bastım parayı kendime özel sayfa açtım. Sonuçta para bende ne istersem yaparım 8) Neyse ya bu başlık benim yani millet, canım ne isterse yapıcam burada. Bu yüzden adminlerden ricam ellemeyin bana öyle kafama göre takılayım.
- Yorum yapmayana, Çin'den özel işkenceci adamlar getirttim. Gerisini siz düşünün yani. Onlarada bastım parayı geldiler 8) ) -
En son Vittoria April Brigham tarafından Perş. Ağus. 06, 2009 7:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Paz Ağus. 02, 2009 5:48 pm | |
| Para :D Fazla fazla fazla... Gringotts uvv (: Gördüm içerledim hee :P
Draco diyordu "Bu ders saçmalukus!".. İşte buna karşılık :P (: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Paz Ağus. 02, 2009 6:16 pm | |
| Draco*nun ne dediği umrumda değil ^^ | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Paz Ağus. 02, 2009 6:25 pm | |
| Hhahaha İşkence Çekmeyi Çok Severim Sen Bana Çektirirsin Artık :D | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Paz Ağus. 02, 2009 7:45 pm | |
| Ehm..çok tereddüt ettim ama I like it xD- Spoiler:
100 Admin Özelliği
1-)Admin ezeli ve ebedididr 2-)Admin her zaman her koşulda haklidir. 3-)Admin söylediği sözün arkasındadır 4-)Admin kati ve disiplinlidir. 5-)Admin diğerlerinden farklidir öyle olmak zorundadir. 6-)Admin OnuR u ilkeleri ve karizmasi için yaşar 7-)Herkes admine karşida olsa o bildiğini yapar 8-)Admin yalan sölemez sölemişse mutlaka bir bildiği vardır veya yanliş anlaşilmiştir. 9-)Admin haksizlik yapmaz yapsada herkese yapmıştir. 10-)Admin çok iyi çok tatlı bir insan değildir. 11-)Admin polistir hırsızlar oldukça ortaya çıkar. 12-)Adminin amaci hapse atmak değil; dişarda olanları korumaktir. 13-)Admin sivilken en sevdiği arkadaşi olan birine,gerçekten haketmiyorsa görevdeyken ona yetki vermez. 14-)Admin haksiz olduğunu anlasada bunu kabul etmez 15-)Kabul etse bile bunu doğrudan söylemez. 16-)Admin rezil olmaz.Bir şekilde olayı çevirir. 17-)Adminin dediği dediktir asla kararından asla dönmez. 18)Adminin cevaplayamacağı soru olmaz. 19)Bilmediği bir soru varsa boş bırakmaz.Bir şekilde yanitlar. 20-)Admin her durumda lafi çok iyi çeviren lehine döndüren kişidir. 21-)Admin çok konuşmaz. 22-)Admin lüzümsüz muhabbetler içine girmez 23-)Admin karizma sahibidir bunu korumalidir. 24-)Admin kısa ve net konuşur 25-)Admin kurallar dahilindede olsa kendine laf söyletmez 26-)Admin kuralları kendine göre değiştirir. 27-)Adminin bulunduğu yerde kanun o dur. 28-)Admin başka bir yere normal kullanici olarak gitmez. 29-)Admin ona ihtiyaç duyulduğu için vardır. 30-)Admin bir samuray gibi onuru için ve bir asker gibi başkaları için yaşar. 31-)Admin için zaman ve yer kavramı yoktur. 32-)Admin kendi karizmasina yakişmaycak başliklar açmaz 33-)Admin sırnaşmaz gayri ciddi eylemler yapmaz. 34-)Admin kim olursa olsun herkesi kullanici olarak görür 35-)Admin başkaları bir şey istedi diye bir şey yapmaz kendisi istediği için yapar. 36-)Admin asla görevini bırakmaz.Mücadelesini sürdürür. 37-)Admin resmi ve diplomatik bir dil kullanir... 38-)Admin aşik olmayan aşik olunan adamdir. 39-)Admin gizlidir saklidir içini kimse bilmez. 40-)Admin dişarıya kendini anlatmaz. 41-)Gücü otoriteyi simgelediği için Adminin rengi siyahtir. 42-)Admin alay konusu olamaz.Gülünür ve dalgaya alinirsa admin yaptırım uygular. 43-)Admin dün kabul etmediği bir şeyi bugün etmişse o şimdi uygun olduğu içindir. 44-)Admin gerekirse herkesin önünde kullanıcıyı azarlar. 45-)Admin geldiğinde herkes hazır ol vaziyetinde olmalidir 46-)Admin karşisinda laubali olunmaz bacak bacak üstüne atilmaz sakız çiğnenmez. 47-)Adminin resmi,fotografı yoktur o gizlidir. 48-)Admine özel soru sorulmaz 49-)Admin magazinden nefret eden adamdır 50-)Admin güç sahibidir.bunu uygulamaktan çekinmez. 51-)Admin gerekirse pire için yorgan yakar herkesi bir kişi için karsisina alir. 52-)Admin tartişmalarda her zaman üstündür.Ezilir veya sıkışırsa yetkisini kullanır 53-)Admin gizli olarak siteye gelmez.Aleni olarak gelir; herkes onu görür. 54-)Admin varken onun adına kimse konuşamaz. 55-)Admin kardeşini arkadaşini kayırmaz 56-)Admin hiç bilmesede bir bilene danişmaz. 57-)Admin kullanicidan yardim istemez.Soru sormaz. 58-)Admin rica etmez emreder. 59-)Admini harbi insandır doğrudan dobra dobra konuşur. 60-)Admin yetenekleri olanların olduğu bir görevdir yetenek yoksa asla olunmaz. 61-)Adminler özel insanlardır herkes admin olamaz 62-)Gerçek bir admin yetki tutkunu insandır. 63-)Yönetilmeyi sevmeyen yönetmek isteyenler admin olabilir 64-)Adminlik bir sanattır. 65-)Admin herkese yetki vermez.Verirse değeri azalir 66-)Bir modluğu bin kişi ister bir kişi alır.O bir kişide adminin zorlu testinden geçer onayını alır 67-)Admin sevgiliside olsa haketmiyosa ona yetki vermez. 68-)Admin işle arkadaşliği birbirine kariştirmayan insandır 69-)Admin profosyoneldir amatörce hareket etmez 70-)Admin gülmez ağlamaz heyecenlanmaz sakin ve temkinlidir 71-)Admin ileri görüşlüdür.Geleceği düşünür 72-)Admin hazırlıksız yakalanmaz. 73-)Admin stratejiktir her zaman bir B planı vardır.İstisnai durumlarda var gibi davranır. 74-)Adminin haberi olmadığı bir olay veya gelişme yoktur 75-)Admin herşeyi herkesden önce bilendir. 76-)Admin sölenmeden sölenmek istenileni anlayan ve çoktan çözmüş olan insandır 77-)Admin pes etmez.Pes etmeme gibi çabasi olduğunuda belli etmez. 78-)Admin statukocudur. 79-)Admin Yenilik yapsa bile bunu kendi kişiliği için yapmaz.Sadece site için yapar. 80-)Adminin her zaman bir bildiği vardır. 81-)Admin unutmaz sadece hatırlamak istemez. 82-)Admin yanliş anlamaz.Karşi taraf yanliş anlatıyordur. 83-)Admin gürültü kavga sevmez. 84-)Admin herkesin fikrini dinler yine bildiğini yapar.(Öhm..bu bi' yerden tanıdık gelio xD) 85-)Admine iki sor sorulmuş ve eğer bir tanesinin yanitini bilmiyosa bildiği soruyu cevaplayıp diğerini unutturur. 86-)Admin sıkışmaz.Sıkıştırılırsa ordan kurtulmayı becerir. 87-)Admin polemiğe gimez.Girdi gibi görünmüşse olayı bitirmek içindir. 88)Admin hep son sözü söler. 89-)Son gülen hep admindir ama bunun nedeni adminin geç anlamasi değil otoritesidir. 90-)Admin bir gece sessiz sedasiz kimseye sormadan yetkileri alan insandır. 91)Admin duygusal konuşmalar yapmaz. 92-) admin asla bu işaretleri kullanmaz 93-)Admin idealisttir. 94-)Admine göz yaşlarina boğulmuş bir kızın sözleri bile tesir etmez. 95-)Bir admin modunu herkesin içinde azarlamaz.BU MOD için değil kendisi içindir.Bu durum kendisine zarar verir. 96-)Bir admin başka bir adminle herkesin önünde tartişmaz. 97-)Adminin kendisi gibi admin olanlarla girdiği özel bir yönetim odasi vardır. 98-)Admin ani ve radikal kararlar alan insandır. 99-)Admin gelene hoşgeldin gidene güle güle der.Kimseye taviz vermez 100-)Admin olunmaz Admin doğulur...
| |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Paz Ağus. 02, 2009 7:48 pm | |
| Hööh Admine bak bee bravo iyi açmışsın.. "Kroyum ama para bende" der gibi. Yap istediğini özgür ol arkadandayım!! :D | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Paz Ağus. 02, 2009 7:50 pm | |
| | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Paz Ağus. 02, 2009 7:50 pm | |
| - Tess Tiffany Widmore demiş ki:
- Hööh Admine bak bee bravo iyi açmışsın.. "Kroyum ama para bende" der gibi. Yap istediğini özgür ol arkadandayım!! :D
Kroyum ama para bende kısmı süper :D asdsada xD | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Paz Ağus. 02, 2009 7:51 pm | |
| :D :D :D Okan senin için burada Flood serbest :D | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Paz Ağus. 02, 2009 7:52 pm | |
| Kahretsin yaa her yerde hemen ayrıcalıklar felan (H) Neyse ben floodumu her yerde yaparım zaten xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Paz Ağus. 02, 2009 7:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Paz Ağus. 02, 2009 7:54 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 8:35 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 8:46 am | |
| Ya adminlikle ne alakası var :D | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 8:50 am | |
| Pessimizm ve feşitizm kraliçesi mi diyeyim ne diyeyim? (: Asil iyiydi işte.. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 8:54 am | |
| Tamam Pearl. Zaten sonunda -izm eki olam terimlerden nefret ederim. Bu bize yeter :D | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 8:58 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 9:25 am | |
| :sns: - Spoiler:
Türk Olmak ; Hacı pantolonunun üstüne Megadeth t-shirtü giyebilmektir. :D (Editledim^^)(Alıntı..!)(Ve daha buna benzer birçek şey xD)(Devamı gelcek xD)
| |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 9:28 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 9:39 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 9:41 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| April's ;) | |
|