| April's ;) | |
|
+9Britney Vera Curtis Mélania L. Mythique Rabel Xyre Darq Black Johnny Tomas Black Tess Meridith Albanese Jasper Ruby Black Riley Beth McConnor Vittoria April Brigham 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 12:50 pm | |
| Bobilerden nan bu fotolar... Türk insanı olmak tarzında bi başlıktı.. Ha pardon Türk Olmakmış... Yarısından çoğunu biliyodum nihahah 8) | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 1:08 pm | |
| Kzm zaten resimlerin altında kocaman bobiler yazıo çok mu uğrastın nan nerden olduğunu çözmek için :D :D Nese bilmeyenler öğrenmis oldu iste ne gzL :D | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 1:10 pm | |
| Nansustansusfatusmakusmukusdıtdırtdıtdırt.. Bobiler.örg! | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 1:11 pm | |
| - Vittoria April Brigham demiş ki:
- Kzm zaten resimlerin altında kocaman bobiler yazıo çok mu uğrastın nan nerden olduğunu çözmek için :D :D
Nese bilmeyenler öğrenmis oldu iste ne gzL :D Ben resimlerin altına bakmadım.. Benim gözüm daima yükseklerdedir : egoistmod: xD Yok, öle görünce farkettim.. araştırma gereksinimi duymadım xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 1:13 pm | |
| Kasmışşın kızım kendini işte burdan belli :D :D Çiseeamm Farkura'dan haber varmığğ gel msnde kritiğini yapalım :D | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 1:18 pm | |
| Sasuke be Sasuke.. Farkura'yı nerenden uydurduysan artıkın... xD Hem kasmadım huh xD | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 1:22 pm | |
| Çok yaratıcıyımdır bebek 8) Soğuk bir gazoz içmeye ne dersin? 8) :D Kasmıssın işteeeee :P Nese kasssanda kasmasanda biz seni böyle kabul ediyoruz Mé "lan" ia :D | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 2:54 pm | |
| Herneyse.. - Spoiler:
Öğrenci Sözlüğü Atmak : Ders anlatmak Asmak : Sözlü günü yapılan gezi Cesur : Kopya çeken kimse Çöp Kutusu : Basket potası Dalga Geçme : Ders dinleme Disiplin : Öğretmenin kozu Esnemek : Ders esnasında ortaya çıkan bulaşıcı hastalık Felç : Karnenin alınmasıyla baş gösteren hastalık Gardiyan : Nöbetçi öğretmen Hastalık : Mazeret Hayır Sever : Kopya veren Okul : Hapishane İnekleme : Çok ders çalışma Karne : Loto Kuponu Şaşkın : Yeni öğrenci Tebeşir : Cephane Komedi : Yazılıların açıklanması Veli : Ara karneden bile haberi olmayan gariban Çıkış Zili : Can kurtaran Sözlü : Ecel teri,mizan terazisi Not Defteri : Loto kağıdı Öğrenci : Hilkat garibesi,zavallı Öğretmen : Ahiret sualcisi Sınıf : Muhabbethane Ödev : Angarya Sınıf Geçmek : Tahayyül Sınıfta Kalmak : Küme düşmek Teneffüs : Kudurma saati Giriş Zili : Cenaze marşı Masal : Anlatılan ders Enflasyon : Notların öğretmen tarafından düşürülmesi Devalüasyon : Öğretmenlerin kolay sorarak başarı oranını yükseltmeleri Vaka-ı Vakvak : İyi bekleyip düşük alan öğrencilerin sözleri İstenmeyen Gün : Pazartesi İstenen Gün : Cuma En İyi Haber : Hoca Yok, ders boş, vallaha... ;) | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 2:55 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 2:57 pm | |
| Bilmeyen vardır kzm :D - Spoiler:
Virüs ve Antivirüs
Anti-virüs : Şşşşt nereye genç? Virüs : Abi birisine bakıp çıkıcam hemen... Anti-virüs : Olmaz giremezsin yassah!!!
---------------
Anti-virüs : Aaaaa Aaaaa sağa çek bakayım! Virüs : Buyrun abi ne vardı? Anti-virüs : Bölgeye zarar veriyorsun. Tutuklusun Virüs : Abi be, sen al şimdi şu 20 YTL yi beni görme bak yanımda manita var Anti-virüs : Tamam ama çok zarar vermeyin ha!
---------------
Data : Amca amca senin dosya boyutun niye bu kadar büyük Virüs : seni daha iyi saklayabilmek icin... Data : Peki amca senin simgen neden diğerlerinden çok farklı Virüs: Sen gel bakayım bi şöyle. Ne tatlı şeymişsin sen öyle
---------------
Virüs : Amman Trojen kavur excelleri, Amman trojen kavur bellekleri..... Anti-Virüs : Şııııt ne ediyon burda ? Virüs : Oooo abim gelmiş hoş gelmişşşşş. Nörüyon laaaa Anti-Virüs : Şimdi ben senin yedi ceddinden başlamam mı beeaaaa Virüs: Naş Yavrum Naşşşş biraz geç kaldın. Çoktan yayıldık sisteme! Anti-Virüs : He He He Heyyttt beaaaa, abime sistemler feda olsun beaaa. Yürüüü beaa
---------------
Virüs: abi ne kadar kazanıyosun bu işten? Antivirüs: walla ekmek parası zor çıkıyo Virüs: abi sigortan varmı ? Antivirüs: yok be ne sigortası abicim ya Virüs: abi sen ne uğraşıyon burada, burada kazandığının iki katını vereyim, bizle takıl... Antivirüs: tamam anasını satayım Virüs: saldırın ulan bu tamamdır
-----------------
virüs:biri vardı nere gördünüzmü anti virüs:ne edecen bakim virüs:hiç bi meselemiz varda anti virüs :anlat evladım virüs:abicim içeri gizlice girip sonraa........ antivirüs:ben kimim biliyomusun virüs:yoooooooo anitivirüs: dışarı lan ben buranın güvenlik görevlisiyim virüs: bu iş burda bitmeyecek geri dönecem
------------------
antivirüs: buyrun amca ne arıyodun? çernobil: oğlum burada bir harddisk die bişi varmış nerede o? antivirüs: abi düz git soldaki kapı çernobil: tamam oğlum sen biraz uzaklaş saol
antivirüs:nereye virüs:şu programa girebilir miyim? antivirüs:niye virüs:abi benim yatıcak bi evim bile yok nolursun bi günlüğüne antivirüs:geç bakem ama kimse görmesin seni.
| |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 3:29 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 3:30 pm | |
| | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 3:37 pm | |
| Hehhe komikkk iyiki koymuşsun :D | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 3:56 pm | |
| | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 6:23 pm | |
| Sen bizi gülmekten öldüreceksin. Allah da seni güldürsün. | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 7:00 pm | |
| - Spoiler:
-aabiii, burda cips vardı nooldu..? -yedim. -e burda kurabiyeler vardı..? -onlarıda yedim. -yaa kolayı nereye koyduun? -içtim. -boşanda semerini yebe yuh! burda yarım bi çukulata var yiyorum ona göre -yiyemezsinkiii yaladım ben onu
--------
-abi çay bardakları nerdee...? -ulan bide evin kızı olucaksın, hayret bişey yaa!!! -ya söylesenee.. -tuvalete bak rezarvuarı içindeydi enson -e hani yok burdaa..
------------
-abi ojemi gördünmüü.. -ben sürüyorum şindi bidakka. kurusun rütuş yapıp vericem manyakmısın kızım sen ne biliym ben senin ojeni...!
---------
-ya abii fırın nasıl açılıyodu??? -açıl susam açıl diyosun açılıyo.
----------
-saçımı kestirdim baak nasıl olmuş -g.t üme benzemişsin. -yaa anne g.t üme benzemişsin diyoo - öyle mi dedim pardon g.t üme hakaret etmişim.. -ya annneeee!
-----------------
-baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuuş -yuh alna baak atatürk hava limanı gibi -böhüüüü
-------------
-ciyaaak örümceekkkk anneciimm! - spidermanın posterini odana asarsın ama.
---------------
-abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü -valla tost makinesiyleydi en son. -bikerede doğru cevap ver bee -tamam be yedim. -bak buna inanırım işte.
------------------------------
-kimdi o ? - kim kimdi? - arayan - ne zaman? - demin telefonda konustugun kimdi diyorum lafi dolastirma - osman - hmm. osman senin 1.90'a 90 bi abin oldugunu bilio mu? - ee bilmese de olur bence - hmm.
------------------------
-biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi cinimm.. -param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom -allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama
---------------------
-kalk yemek isit bana hadi kos kos kos firla -ya bi gun de kendin yap bi isini ya, allahim neydi gunahim -ne? yarin gece cikmak istemio musun? -dolma mi tavuk pilav mi?
------------------
-kız git bana hede hodo al getir bakkaldan - getirmem - getir lan - getirmem kendin al - doverim - dovemezsin - doverim - dovemezsin - gıdıklarim - hangi bakkal demistin abi
| |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 7:05 pm | |
| fazla komik saılmaz ama ii paylaşım | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 03, 2009 9:02 pm | |
| | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Çarş. Ağus. 05, 2009 1:26 pm | |
| Güzeldi sağol. Ateist Diyaloglarınıda koy bak tavsiye komik oluo bazıları | |
|
| |
| Konu: Geri: April's ;) Perş. Ağus. 06, 2009 7:43 am | |
| - Spoiler:
Erkek PsikolojisiBirilerinden şüphelenmeye başladım bunu gördükten sonra</FONT> :D </FONT>
| |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Perş. Ağus. 06, 2009 8:04 am | |
| Ahuehue xD Herkesin yaptığı şeydir bu. Ben bile yaparım arada xD | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Perş. Ağus. 06, 2009 8:23 am | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Paz Ağus. 09, 2009 3:44 pm | |
| Ben bu adama ne zaman aşık oldum nan xS Aslında herşer sıcak bir yaz günü Kadim'e avatar yapmak için Ville resimleri aramamla başladı.Hergün yeni biri çıkıyor zaten. Bu biraz kalıcı gibi ama, sonuçta Chester'ın yerine koydum xD Kendimi biraz kastım ama sonunda gifini yapabildim xD- Spoiler:
Msn'de başını şişirdiklerim bilir, Ville xD (Bu adam insanı sigara içmeye özendirir ;))
| |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: April's ;) Paz Ağus. 09, 2009 3:56 pm | |
| | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: April's ;) Ptsi Ağus. 10, 2009 11:48 am | |
| - Vittoria April Brigham demiş ki:
- Spoiler:
Erkek PsikolojisiBirilerinden şüphelenmeye başladım bunu gördükten sonra</FONT> :D </FONT>
Gülme krizine girdim şimdi ya. :D Demek biz böyle yapıyormuşuz. xD Ben de şüpheleniyorum birilerinden ama, kokusu çıkar nasılsa. :P | |
|
| |
| April's ;) | |
|