| Quidditch Takımı Seçmeleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Quidditch Takımı Seçmeleri Ptsi Ağus. 03, 2009 10:03 am | |
| Ad/ Soyad, İstediğiniz mevki ve Puanınızı yazmanız yeterlidir.
Quidditch Oyuncuları
Takım Kaptanı:Alan James William Kovalayıcı:Avelaine Devondra Tutucu: Alan James William Vurucu:Juliette Bruanja Arayıcı: Jack William Black
En son Loranne Elizabeth Widmore tarafından Paz Ağus. 30, 2009 8:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Jacob J. Broxé Gryffindor V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 32 Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Çobanpüskülü Özel Yetenek : Alamıyorm x( Evcil Hayvan : Crew adında bir kurbağa. Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: Quidditch Takımı Seçmeleri Çarş. Ağus. 05, 2009 6:40 pm | |
| Alan James William... [Tutucu&Kaptan] 95 Puan 8) | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Quidditch Takımı Seçmeleri Çarş. Ağus. 05, 2009 7:56 pm | |
| Jack William Black / Arayıcı / 1oo Puan
En son Jack William Black tarafından Cuma Ağus. 28, 2009 2:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Quidditch Takımı Seçmeleri Çarş. Ağus. 12, 2009 8:39 am | |
| Kabul edildiniz. Alan, takım kaptanısın ve tabiki de tutucu. Jack arayıcısın. 2 vurucu ve bir kovalayıcı için başvurularınızı bekliyorum. | |
|
| |
Fraude Wedens Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 23 Nerden : Çukurun Derinliklerinde Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melüsss Patronus : Yok Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf Kan Rp yaşı : 13 Asası : o da yok istmeiyorum asa masa asa beni kasar Özel Yetenek : Tek hareketim bile yetenektir. Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: Quidditch Takımı Seçmeleri Çarş. Ağus. 12, 2009 6:46 pm | |
| Avelaine Devondra - Kovalayıcı - 90 DipNot:Ben Leiratophia Lelievre | |
|
| |
| Konu: Geri: Quidditch Takımı Seçmeleri Çarş. Ağus. 12, 2009 7:15 pm | |
| Kabul edildin. Rp Puanını aktarıyorum ayrıca. | |
|
| |
Juliette Bruanja Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 27 Gerçek İsim : İşine yarayacak mı? Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 13. Evcil Hayvan : Kokarcası var, Plutoan. Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Quidditch Takımı Seçmeleri Cuma Ağus. 28, 2009 9:40 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Quidditch Takımı Seçmeleri Paz Ağus. 30, 2009 8:35 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Quidditch Takımı Seçmeleri Paz Ağus. 30, 2009 8:36 pm | |
| Vurucu için bir kişi daha gerekli daha sonra alımları kapatıyorum^^ | |
|
| |
| Quidditch Takımı Seçmeleri | |
|