| Rp Anlaşmaları | |
|
+31Janice Audorphe L'Amour Swieta Miranda Andié Dylan Ella Abbey Diana Stell Muschi Cristy Dean Mc'Kenzy Courtney Di Creissant Jack William Black Lionel Avigdor Goldstein Parcellita Schkovich Juliette Bruanja Mia Claire Abbey Ida Queenie Howall Fiore Ann Muschi Margarita Elisa Unique Mellysa Jessica Andié Elizabeth Martinez Zinaida Vinogradov Elijah J. Mc'Reid Robert Brandon Eclipse Daniel Williams Leonisa Eun Park Jasper Ruby Black Nymph Appeals Riley Beth McConnor Vladimir Stepan Nieltsev Tyson Terry Winona Bannatyne Patrick S. Patel Wentworth Lincoln Wayne Claire Trisha Wayne Loranne Elizabeth Widmore 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 1:24 pm | |
| Ama trende..Sen trende başla ben Cris e gidiyim. | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 1:25 pm | |
| Ama 1. sınıflar trene binemiyor :D | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 1:25 pm | |
| Hey hey' Durun ama daha olmaz :N Dönüş rp'leri devam ediyor bildiğim kadarıyla | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 1:26 pm | |
| 1. sınıflar niye trene binemesin ki? Trende rp yapabilirsiniz. | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 1:27 pm | |
| 2. sınıflar dönüyorda ondan istersen 5 kompartmana bak admin 1. sınıfların rpleri siliniyor yazmış. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 1:28 pm | |
| Pardon | |
|
| |
Cristy Dean Mc'Kenzy Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 56 Nerden : Balıkesir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Taha Tarafı : ...... Kan Durumu : .... Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : ..... Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 1:29 pm | |
| Valla ben de 1. sınıf yazmıyo diye biliyordum.ELijah gitmiş.Penelopeye sordum gidebilirsiniz dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 1:30 pm | |
| Hem ben 1. sınıf mıyım? Busy... | |
|
| |
Cristy Dean Mc'Kenzy Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 56 Nerden : Balıkesir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Taha Tarafı : ...... Kan Durumu : .... Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : ..... Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 1:30 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 1:31 pm | |
| xD Ayh Koptum :D Başka yer olmaz mı? :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 1:35 pm | |
| Hem Çisem'in izin verdiğini söylemiştin. | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 2:08 pm | |
| Öğreci yetişkin farketmez rp yapacak olan var mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 2:21 pm | |
| Hadi yapalım :D Üç süpürgede boş bir başlık var istersen gel :D | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 08, 2009 2:22 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Çarş. Eyl. 09, 2009 8:15 pm | |
| Trenddde Cristy Deanla rp yapabilecek biri. | |
|
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Çarş. Eyl. 09, 2009 9:18 pm | |
| Ben yapabilirim aslında | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Çarş. Eyl. 09, 2009 9:42 pm | |
| Ya pardon.İçerden çağırıyolar.Yarın yapalım.... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Çarş. Eyl. 09, 2009 10:57 pm | |
| Bu karakterimle de rp yapasım var artık.. Rp yapmak isteyen var mı? ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Çarş. Eyl. 09, 2009 11:34 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Perş. Eyl. 10, 2009 1:58 pm | |
| Evvet, fark ettim. Tamam. Rp yapacak insan aranmıyor, buldum ^^ | |
|
| |
Dylan Ella Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 32 Nerden : Londra Meslek : Moda Editörü Gerçek İsim : Damla* Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Asası : Olivanders Amca dükkanına uğrarsa gelicek inş. xD Özel Yetenek : *Yarı Veela *Görücü ^^ Evcil Hayvan : Stacy adında bir kedi* Kayıt tarihi : 05/09/09
| |
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Perş. Eyl. 10, 2009 8:34 pm | |
| Rp yapıcak ? Yukaradaki üyeliğimle yada benimle * :'( | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Cuma Eyl. 11, 2009 2:12 pm | |
| Ben de arıyorum, Kaoru yada Anika ile, PM atın yalnız. | |
|
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 15, 2009 1:04 pm | |
| | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 15, 2009 1:11 pm | |
| Ben ve ikizim bir RP düşünüyoruz :) Çok kalabalık bir RP olacak :) Booooll boooll kız öğrenci gerek :) İsteyen PM atabilir. Kurgu iyice düşünüldükten sonra PM atılacaktır RP katılanlara:) PR kızlar tuvaletinde geçecek. Bilgilerinize... | |
|
| |
| Rp Anlaşmaları | |
|