| Rp Anlaşmaları | |
|
+31Janice Audorphe L'Amour Swieta Miranda Andié Dylan Ella Abbey Diana Stell Muschi Cristy Dean Mc'Kenzy Courtney Di Creissant Jack William Black Lionel Avigdor Goldstein Parcellita Schkovich Juliette Bruanja Mia Claire Abbey Ida Queenie Howall Fiore Ann Muschi Margarita Elisa Unique Mellysa Jessica Andié Elizabeth Martinez Zinaida Vinogradov Elijah J. Mc'Reid Robert Brandon Eclipse Daniel Williams Leonisa Eun Park Jasper Ruby Black Nymph Appeals Riley Beth McConnor Vladimir Stepan Nieltsev Tyson Terry Winona Bannatyne Patrick S. Patel Wentworth Lincoln Wayne Claire Trisha Wayne Loranne Elizabeth Widmore 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Çarş. Ağus. 26, 2009 9:51 am | |
| Rp yapacak biri aranıyor. | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Çarş. Ağus. 26, 2009 3:15 pm | |
| Neden öğrenci değilsin ki =P | |
|
| |
Ida Queenie Howall Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 4 Gerçek İsim : Ekin Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : --- Kayıt tarihi : 25/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Çarş. Ağus. 26, 2009 3:49 pm | |
| Benden hızlı yazmamı beklemeyen biri varsa RP yapabiliriz xD
Imm, aydınlık taraftan mümkünse :o
Rp partneri bile şeedebiliriz tibi xD | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Çarş. Ağus. 26, 2009 3:55 pm | |
| Ahh aslında benim de hemen cevap vermem gerekmeyen biriyle rp yapmaya ihtiyacım vardı ancak gör ki rp partneri olmaya cinsiyetim tutmuyor xD | |
|
| |
Nymph Appeals Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 83 Patronus : At Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Eşsiz İkilem Özel Yetenek : Metamorphmagus Evcil Hayvan : Köpek Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Cuma Ağus. 28, 2009 2:41 pm | |
| Ben Rp yapacak birisini arıyorum, ne olursa olsun... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Cuma Ağus. 28, 2009 3:55 pm | |
| | |
|
| |
Juliette Bruanja Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 27 Gerçek İsim : İşine yarayacak mı? Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 13. Evcil Hayvan : Kokarcası var, Plutoan. Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Cuma Ağus. 28, 2009 6:29 pm | |
| RP yapılabilecek bir insan aranıyor, vampir de olur hoş. O.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Cuma Ağus. 28, 2009 6:48 pm | |
| Rp yapacak biri.Küçük olabilir ama eli yüzü düzgün olsun :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 27 Gerçek İsim : İşine yarayacak mı? Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 13. Evcil Hayvan : Kokarcası var, Plutoan. Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Cuma Ağus. 28, 2009 6:54 pm | |
| İhi Pattz. Ben yapabilirim? ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Cuma Ağus. 28, 2009 6:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Cuma Ağus. 28, 2009 7:00 pm | |
| C'ye laf ettirmem.
Neyse, Juliette'ye senden hayır gelmiyor demek ki, başka biri rp yapsın benle. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları C.tesi Ağus. 29, 2009 12:53 pm | |
| | |
|
| |
Parcellita Schkovich Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 32 Tarafı : Karanlık. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 20. Evcil Hayvan : Alerjisi var. Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları C.tesi Ağus. 29, 2009 5:49 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları C.tesi Ağus. 29, 2009 6:25 pm | |
| Ahh, yapardım ancak geç kalmışım sanırım, Parcellita ? | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları C.tesi Ağus. 29, 2009 6:35 pm | |
| - Parcellita Schkovich demiş ki:
- Bir insan rp yapsın! o.O
Vladimir ile olabilir. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları C.tesi Ağus. 29, 2009 6:41 pm | |
| Tamam siz iki grup arkadaşı yapın xD İşim çıktı ^^ | |
|
| |
Parcellita Schkovich Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 32 Tarafı : Karanlık. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 20. Evcil Hayvan : Alerjisi var. Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Paz Ağus. 30, 2009 10:26 am | |
| Imm, biraz öyle oldu. Stüdyoya gidip geliyorum ben de o yüzden pek uğrayamıyorum. .P Adriana, istediğin bir zaman yaparız. Vladimir, hâlâ yapmak istiyor musun? ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Paz Ağus. 30, 2009 10:28 am | |
| Tabii neden olmasın? Yalnız hemen cevap yazamayabilirim, işim çıkabiliyor çünkü. Hmm, nerede olsun? | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Paz Ağus. 30, 2009 10:31 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Paz Ağus. 30, 2009 10:31 am | |
| Tamamdır. ;) Başlığı açarsın, eninde sonunda gelirim ben. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Paz Ağus. 30, 2009 11:06 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Paz Ağus. 30, 2009 11:07 am | |
| Gerisini pmden halledebilirsiniz :D Rp yapacak biri var mı? | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Paz Ağus. 30, 2009 11:43 am | |
| Rp yapabilecek erkek öğrenci aranıyor! Gryffindor ile tartışma. (Adminler izin verirse düello) Hufflepuff olmasın. Ravenclaw ile samimice bir rp. Malum, sevgilim Raven'den. (: Slytherin'le dostça. Mümkünse Gryffindor olsun, olmazsa yukarıdaki koşullara uyabilecek biri aranıyor! | |
|
| |
Courtney Di Creissant Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Gerçek İsim : Pelin Patronus : Bir kaç yıl sonra... Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Daha almadım. Evcil Hayvan : Aldebaran ve Betelguese ~ Baykuş ve Kedi Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Ptsi Ağus. 31, 2009 3:02 pm | |
| Hogwarts Ekspresi'ne ben bir Rp bıraktım. isteyen öğrenci gelebilir. İsterseniz bir iki kişi de gelebilir ama size kalmış. Bina fark etmez. Birinci sınıf olursa iyi olur fakat o kadar da önemli değil. Kavga, tartışma... Bu tür bir şey istemiyorum. Onun haricinde basit bir tanışma kurgusu olucak. İstiyen olursa ikinci kompartımanda bekliyor olacağım. :) | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Çarş. Eyl. 02, 2009 4:33 pm | |
| Benimle veya öğrenci üyeliğimle rp yapacak var mı? | |
|
| |
| Rp Anlaşmaları | |
|