| Rp Anlaşmaları | |
|
+31Janice Audorphe L'Amour Swieta Miranda Andié Dylan Ella Abbey Diana Stell Muschi Cristy Dean Mc'Kenzy Courtney Di Creissant Jack William Black Lionel Avigdor Goldstein Parcellita Schkovich Juliette Bruanja Mia Claire Abbey Ida Queenie Howall Fiore Ann Muschi Margarita Elisa Unique Mellysa Jessica Andié Elizabeth Martinez Zinaida Vinogradov Elijah J. Mc'Reid Robert Brandon Eclipse Daniel Williams Leonisa Eun Park Jasper Ruby Black Nymph Appeals Riley Beth McConnor Vladimir Stepan Nieltsev Tyson Terry Winona Bannatyne Patrick S. Patel Wentworth Lincoln Wayne Claire Trisha Wayne Loranne Elizabeth Widmore 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Salı Eyl. 15, 2009 4:25 pm | |
| Platonik olabileceğim ünlüsü yakışıklı bir erkek arıyorum xD | |
|
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Çarş. Eyl. 16, 2009 9:58 am | |
| - Sonia Lia Gonzalenz demiş ki:
- Platonik olabileceğim ünlüsü yakışıklı bir erkek arıyorum xD
| |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Çarş. Eyl. 16, 2009 11:23 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Çarş. Eyl. 16, 2009 1:52 pm | |
- Sonia Lia Gonzalenz demiş ki:
| |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları C.tesi Eyl. 19, 2009 10:07 am | |
| |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları C.tesi Eyl. 19, 2009 12:45 pm | |
| Bir daha Flood yaparsanız uyarı alacaksınız Miss Gonzalenz! Ayrıca burası onun yeri değildir. Onu Burada arayacaksınız. | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Paz Eyl. 27, 2009 7:24 am | |
| Bu akşam yaklaşık saat 9'dan sonra rp yapabilecek birini atrıyorum? Ellen veya Marveille... | |
|
| |
Celly Mia D. Parker Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 17 Nerden : ~ Ev ~ Meslek : ~ Bir Mesleğe sahip gibi mi görünüyorum? ~ Gerçek İsim : ~S~ Patronus : ~ 15'ime basmadım. ~ Tarafı : ~ Yok ~ Kan Durumu : ~ Safkan ~ Rp yaşı : ~ 5 ~ Asası : ~ Yok ~ Özel Yetenek : ~ Yok ~ Evcil Hayvan : ~ Ayıcığı Bay Tomurcuk ~ Kayıt tarihi : 21/09/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Paz Ekim 04, 2009 9:04 am | |
| Bu Çocukla Rp yapan? | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Paz Ekim 04, 2009 11:47 am | |
| Karanlık Lady'le yapmak istersen..? (diğer karakterim olur kendileri.. Evet, salağım. Kendime karşı savaşıyorum xD) | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Rp Anlaşmaları Paz Ekim 04, 2009 1:27 pm | |
| Ya artık PR yapmak istiyorum ya :( :( Biri lütfen PM atsın :( | |
|
| |
| Rp Anlaşmaları | |
|