| Sohbet Başlığı | |
|
+41Jane Valo Iglesias Frankin Wénton Black Sonia Lia Gonzalenz Parcellita Schkovich Cleone Crystal Majarotte Juliette Bruanja Anika Freyja Jørgen Jenny Rose Monteque Diana Stell Muschi Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Nymph Appeals Vladimir Stepan Nieltsev Fiore Ann Muschi Babette Grishold Zinaida Vinogradov Phyllis Monczewski Loiso André dé Liméus Clara Swank Mia Claire Abbey Leonisa Eun Park Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Swieta Miranda Andié Jack William Black Rabel Xyre Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Victoria Lynn Hogan Vittoria April Brigham Patrick S. Patel Rosepery Dé Querin Dianne Dickenson Robert Brandon Eclipse Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Aimèe Dèmon Black Jasper Ruby Black Tom Miller Daniel Williams Loranne Elizabeth Widmore 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 10:28 am | |
| Ha pet shop göndermesi sana mI?Acaba.... | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 10:35 am | |
| Pipisine düşkünlüğü ile bilinen 4 yaşındaki yeğenimin son bombası: "Bir daha pipimi soğuk su ile yıkamayın, küçülüyor!" Bu çocuk adam olacak mı çok merak ediyorum.
Bir arkadaş yolladı MSNden xD Bu arada taha h.g xP | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 11:29 am | |
| - Robert Brandon Eclipse demiş ki:
- Ha pet shop göndermesi sana mI?Acaba....
Orda pet shop gönderisi yok ^^ Sohbet yazısı SohPet'e çevrilmiş ^^ Ben alışkanlıktan sohbeti sohpet diye yazıyorum da.. Gönderi bana ^^ | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 11:41 am | |
| | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 11:59 am | |
| Konuya dalar dalmaz önüme gelen ilk mesaj Mr. Williams'ındı :'P | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 12:00 pm | |
| | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 2:31 pm | |
| - Penelope M. L'Amour demiş ki:
- Robert Brandon Eclipse demiş ki:
Orda pet shop gönderisi yok ^^ Sohbet yazısı SohPet'e çevrilmiş ^^ Ben alışkanlıktan sohbeti sohpet diye yazıyorum da.. Gönderi bana ^^ Kötü müş olmuş Çisem? Allah için söyle, bak yanlışım varsa alır başımı giderim biliosunn xD 8) :biyandanhauntedsöyleyipbiryandandaembesilliktaslayansmile: | |
|
| |
Rosepery Dé Querin Büyüceşura Baş Hakimi
Mesaj Sayısı : 133 Nerden : Antalya Meslek : Büyüceşura Baş Hakimi Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 4:56 pm | |
| Dalıyorum...Daldım gitti xD (Hep aynı espri ıyhh.. :D :D ) | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 5:00 pm | |
| - Vittoria April Brigham demiş ki:
- Penelope M. L'Amour demiş ki:
- Robert Brandon Eclipse demiş ki:
Orda pet shop gönderisi yok ^^ Sohbet yazısı SohPet'e çevrilmiş ^^ Ben alışkanlıktan sohbeti sohpet diye yazıyorum da.. Gönderi bana ^^ Kötü müş olmuş Çisem? Allah için söyle, bak yanlışım varsa alır başımı giderim biliosunn xD 8) :biyandanhauntedsöyleyipbiryandandaembesilliktaslayansmile: Hadi gitseneee :gözüparlayarakbakansmile: | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 5:30 pm | |
| Hadi nan ordan xD Gitmiyorum kzm, başına kalıcam böyle ölene kadar beni çekeceksin :nihahahaaasmilee: xD Çisem nan, bobilerde tam bizlik bi' shop buldum :sns: xD -Edit- :olanetgözünümorartansmile: :suspect: | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 5:54 pm | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 6:23 pm | |
| Silaaaaaaaaaaaammmm xD :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 6:43 pm | |
| | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 8:07 pm | |
| Yahu herkes oyun oynayıp duruyor, sevmiyorum nedense (: RP yapılsa daha eğlenceli.. İki RP'mde de bırakılacak şeyler bekliyorum :-\ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Salı Ağus. 11, 2009 8:37 pm | |
| | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 12, 2009 7:01 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 12, 2009 7:04 am | |
| | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 12, 2009 7:05 am | |
| Takıntılık haline ggelmiş Daniel'm :( | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 12, 2009 7:09 am | |
| Sen ağlama dayanamam xP BabyFace ağlama yeah :R | |
|
| |
Rosepery Dé Querin Büyüceşura Baş Hakimi
Mesaj Sayısı : 133 Nerden : Antalya Meslek : Büyüceşura Baş Hakimi Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 12, 2009 7:12 am | |
| | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 12, 2009 7:35 am | |
| Gepiciğinize günaydınlaaar ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 12, 2009 7:40 am | |
| GünayDın :(
BabyFace deme bana Daniel'm Sinirlerim bozuluyor :( | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 12, 2009 7:52 am | |
| Ağlak ağlak (: Çok seviyor o smiley Vickyçinçin | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 12, 2009 7:53 am | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Çarş. Ağus. 12, 2009 7:56 am | |
| Sabahladım bir de annem erkenden kaldırdı :/ İlaç :( | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|