| Sohbet Başlığı | |
|
+41Jane Valo Iglesias Frankin Wénton Black Sonia Lia Gonzalenz Parcellita Schkovich Cleone Crystal Majarotte Juliette Bruanja Anika Freyja Jørgen Jenny Rose Monteque Diana Stell Muschi Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Nymph Appeals Vladimir Stepan Nieltsev Fiore Ann Muschi Babette Grishold Zinaida Vinogradov Phyllis Monczewski Loiso André dé Liméus Clara Swank Mia Claire Abbey Leonisa Eun Park Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Swieta Miranda Andié Jack William Black Rabel Xyre Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Victoria Lynn Hogan Vittoria April Brigham Patrick S. Patel Rosepery Dé Querin Dianne Dickenson Robert Brandon Eclipse Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Aimèe Dèmon Black Jasper Ruby Black Tom Miller Daniel Williams Loranne Elizabeth Widmore 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Diana Stell Muschi Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 119 Nerden : İstanbul Meslek : Bilgi Süpürgesi Editörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 33 Özel Yetenek : Zihinbendar Evcil Hayvan : Kedi Kayıt tarihi : 26/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:33 pm | |
| Aaa bak onu unutmuşum ya ne komik tipler var yaa xD Ama o selin ve burhan olmasa türkçe gayet güzel olurdu xD | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:34 pm | |
| Cidden yaa xD "O ha felan oldum yaneğğğ" diye konuşanlar dolanmazdı etrafta xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:35 pm | |
| Off, evet, bir de onlar var, ayrı bir iğrençlik. Ne kadar özenti varsa hepsi 13-17 yaş, tuhaf. o_O | |
|
| |
Diana Stell Muschi Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 119 Nerden : İstanbul Meslek : Bilgi Süpürgesi Editörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 33 Özel Yetenek : Zihinbendar Evcil Hayvan : Kedi Kayıt tarihi : 26/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:37 pm | |
| Alooo 17 benim ama yani lütfen neysi. Ben Selin'in saçmalıklarını severdim. Kına gecesi falan. Nova senin dediğin kızlara artık Tiki diyolar. Birr de o çıktı başımıza xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:37 pm | |
| Neden acaba, kendilerine örnek alacak ya da özenecek varlık aradıklarından ve bunu TV'de bulduklarından olabilir mi o_O | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:38 pm | |
| iyi laf! ya lisede olmak ne güzel. İstediğin züppeliği yapabiliyorsun heyyy! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:39 pm | |
| Liseye geçmek son isteyeceğim şey desem ? İstediğim yeri kazanamayacağımdan >.< | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:40 pm | |
| yok be kazanırsın. İnan bana xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:41 pm | |
| Imm, gerçekten mi o_O Kabataşı veya Cağaloğlunu mu o__O | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:42 pm | |
| - Diana Stell Muschi demiş ki:
- Alooo 17 benim ama yani lütfen neysi. Ben Selin'in saçmalıklarını severdim. Kına gecesi falan. Nova senin dediğin kızlara artık Tiki diyolar. Birr de o çıktı başımıza xD
[color=gray]Yok ya, senin başımın üstünde yerin var, ama bu tikiler genelde o yaşlarda maalesef. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:43 pm | |
| Tekrar neden acaba diyorum ve sizi bu sayfanın ilk mesajına yönlendiriyorum >.< | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:43 pm | |
| eyvallah xD Gizz kazanırsınn Nova sana ne diyim şimdi Rıdvan mı Nova mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:44 pm | |
| 452 puanla mı o__O Rıdd de :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:45 pm | |
| Öhömm katılıyorum sana. xD Lise konusunu dert etme ya, gerçi çok çıkarcı tipler var ama sen duruşunu korursan birşeycik olmaz. Bir de daha az kural var, ben 5-6 no. saçlarla geziyordum. xD Nova Nova. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 2:46 pm | |
| | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|