| Sohbet Başlığı | |
|
+41Jane Valo Iglesias Frankin Wénton Black Sonia Lia Gonzalenz Parcellita Schkovich Cleone Crystal Majarotte Juliette Bruanja Anika Freyja Jørgen Jenny Rose Monteque Diana Stell Muschi Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Nymph Appeals Vladimir Stepan Nieltsev Fiore Ann Muschi Babette Grishold Zinaida Vinogradov Phyllis Monczewski Loiso André dé Liméus Clara Swank Mia Claire Abbey Leonisa Eun Park Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Swieta Miranda Andié Jack William Black Rabel Xyre Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Victoria Lynn Hogan Vittoria April Brigham Patrick S. Patel Rosepery Dé Querin Dianne Dickenson Robert Brandon Eclipse Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Aimèe Dèmon Black Jasper Ruby Black Tom Miller Daniel Williams Loranne Elizabeth Widmore 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 1:29 pm | |
| Cam takip edilecek birisi değil, olsa bilirdim :'P Kızı sevimli tek bildiğim :D | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 1:29 pm | |
| Evet çünkü biz sapığız :D | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 1:30 pm | |
| Evet, bir ara oradaydı. xD E yani, ban yememem için böylesi daha iyi. :P | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 1:30 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 1:31 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 1:31 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 1:32 pm | |
| Ben bi Lor"anne" ye gidip geliim :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 1:32 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 4:23 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 4:25 pm | |
| Burada muhabbet edeceğim artık, younlar yok :'P belkiiğğğ... | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 4:26 pm | |
| Selam.Canım sıkıldı.Mplay'e üye oldum.Karaoke zor bişi xD.Sesim kadar rezalet bir ses yoooğğğğğğğğğ. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 4:27 pm | |
| Ahuauheau :D Çubuk mikrofonla yaptığım bir şeydi bir zamanlar... Home studio :'P ahua | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 4:32 pm | |
| Canım sıkılıyor ne yapayım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 4:34 pm | |
| Hiç zevk alamıyorum ben ama :/ Kayıt programından freestyle yapsam daha eğlenceli olur | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 7:05 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 7:06 pm | |
| | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 7:11 pm | |
| Ne tesadüf benim de. Bulaşıcı mı ne? [ Kafiyeli oldu, be ] | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 7:13 pm | |
| - Jack William Black demiş ki:
- üff canım sıkılıo
Bnde :D Az kaldı tatile gidiom :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 7:14 pm | |
| - Robert Brandon Eclipse demiş ki:
- Selam.Canım sıkıldı.Mplay'e üye oldum.Karaoke zor bişi xD.Sesim kadar rezalet bir ses yoooğğğğğğğğğ.
:D :D :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 7:15 pm | |
| Sen de miİ?Kolbastı oynamaya karar verdim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 7:50 pm | |
| | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 8:50 pm | |
| ÇGHB bitti, üfff iyice sıkıldım :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 9:00 pm | |
| Z. Nur , Z'nin açılımı Zehra mı ? :D :P | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 9:32 pm | |
| Zeynep sanırsam :D
"Sanırsam" ahuahae | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Paz Ağus. 23, 2009 9:54 pm | |
| sanırsam xD komik oldu xD | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|