| Sohbet Başlığı | |
|
+41Jane Valo Iglesias Frankin Wénton Black Sonia Lia Gonzalenz Parcellita Schkovich Cleone Crystal Majarotte Juliette Bruanja Anika Freyja Jørgen Jenny Rose Monteque Diana Stell Muschi Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Nymph Appeals Vladimir Stepan Nieltsev Fiore Ann Muschi Babette Grishold Zinaida Vinogradov Phyllis Monczewski Loiso André dé Liméus Clara Swank Mia Claire Abbey Leonisa Eun Park Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Swieta Miranda Andié Jack William Black Rabel Xyre Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Victoria Lynn Hogan Vittoria April Brigham Patrick S. Patel Rosepery Dé Querin Dianne Dickenson Robert Brandon Eclipse Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Aimèe Dèmon Black Jasper Ruby Black Tom Miller Daniel Williams Loranne Elizabeth Widmore 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 1:26 pm | |
| | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 1:27 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 1:38 pm | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 1:43 pm | |
| Gazeteciler :'P Nan herkes yazısını ekledimi :-\ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 2:08 pm | |
| Hayır bu hafta sadece 3 haberimiz oldu Geçen hafta 5 ti. Bu sayı bence berbat :S | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 2:21 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 2:29 pm | |
| Melanie dönmüş :'P Baş Şifacı nerede :D | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 2:41 pm | |
| - Jack William Black demiş ki:
- Hayır bu hafta sadece 3 haberimiz oldu
Geçen hafta 5 ti. Bu sayı bence berbat :S Niye bu sayı da azalmış, ben artmasını beklerdim ^^ Böö, Miğvem he geee ^^ Ay çok güzel uyumuşum xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 3:48 pm | |
| - Jack William Black demiş ki:
- Hayır bu hafta sadece 3 haberimiz oldu
Geçen hafta 5 ti. Bu sayı bence berbat :S Buna katılmamak elde değil işte. :SNeyse, diğerleri de katılırsa biraz daha iyi olabilir demekle yetiniyorum şimdilik.Hoşgeldin Merve. xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 3:49 pm | |
| Ben demiştim berbat diye :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:17 pm | |
| Yapma bunu Bilek! Avatar çok kötü olmuş :-\ | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:19 pm | |
| - Pearl Beth Side demiş ki:
- Yapma bunu Bilek!
Avatar çok kötü olmuş :-\ Evet, bence de eskisi daha güzeldi. ^^ | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:41 pm | |
| Orda birileri varmı acep canım sıkılıyor korkudan dışarı çıkamıyorumm xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:44 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:45 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:50 pm | |
| Aaaaşk Dööön Ölüümmmden.Yha uf manyak bunlar.Öküz gibi bağırıyorlar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:51 pm | |
| Araya giriş :'P :D Kendime özgü terimlerim var :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:51 pm | |
| Hımm anladımm. Emo'lardan nefrett ediyorum. Hala evin önünde duruyorlar. Site görevlisinemi söylesem ne xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:53 pm | |
| Aynen ben de sinir oluyorum emo'lara ya. Öyle bir kızla bir dönem bir arkadaşlığımız vardı(aşk değil), yine de beni çileden çıkarıyordu. Ben acırım da o kızın sevgilisine acırım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:55 pm | |
| kahretsin yeminle cama taş attılar yettiler be bunlar ben bi çıkıp geliyorum hakkınızı helel edinn :p :oops: Korkuyorum ama yeter cama taş attılar resmen yaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:56 pm | |
| 155'i arasana, ne duruyorsun evladım? ;) | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:57 pm | |
| Valla Site görevlisine söyle.Veya camı açıp biraz bağır hemen kapat.Artı 155 :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 4:59 pm | |
| Az önce de bizim sokakta sarhoş halde saçma sapan şeyler yapıyorlardı, polis çağıracaktım, eh, yan komşu beni bu zahmetten kurtardı. -_- | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Ptsi Ağus. 24, 2009 5:00 pm | |
| Sorun gidelirdi xD Bekçi geldi hepsi o güzel duygusallıklarına yakışmayan küfürleri edip gittiler xD | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|