| Sohbet Başlığı | |
|
+41Jane Valo Iglesias Frankin Wénton Black Sonia Lia Gonzalenz Parcellita Schkovich Cleone Crystal Majarotte Juliette Bruanja Anika Freyja Jørgen Jenny Rose Monteque Diana Stell Muschi Margarita Elisa Unique Lionel Avigdor Goldstein Nymph Appeals Vladimir Stepan Nieltsev Fiore Ann Muschi Babette Grishold Zinaida Vinogradov Phyllis Monczewski Loiso André dé Liméus Clara Swank Mia Claire Abbey Leonisa Eun Park Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Swieta Miranda Andié Jack William Black Rabel Xyre Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Victoria Lynn Hogan Vittoria April Brigham Patrick S. Patel Rosepery Dé Querin Dianne Dickenson Robert Brandon Eclipse Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Aimèe Dèmon Black Jasper Ruby Black Tom Miller Daniel Williams Loranne Elizabeth Widmore 45 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 11:31 am | |
| | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 12:21 pm | |
| - Jack William Black demiş ki:
- Fiore Ann Muschi demiş ki:
- off pc'de google'ın görsel sayfasında sadece 1 sayfa açılıyor diğerlerini göremiyorum :(
Bu olmasın sakın? :'/ ne dalgası? :scratch: | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 12:33 pm | |
| - Pearl Beth Side demiş ki:
- Adriana Ellen Roux demiş ki:
- Evet, yeni üye olduğum sitenin bana bu fikri vermesi nedeniyle oraya teşekkürlerimi yolluyorum xD Şimdi menüyü Türkçe'ye çevirme çalışmalarındayım, 8 sayfa falan var *-* İngilizce'yi sevmemeye başladım, ama ya Çincesini deneseydim, diyip şükretmeliyim *-*
Anlamıyorum :roll: Düşündüğüm şu "Herooooo'" kurgusu herhalde, okulları felen var :'P "Mike Amanıngoragonkristensenindegil"in filmiydi. Orada vardı diğmi Çin Lokantasığ (: Yoğğğk ^^ Bir RP sitesinde dükkan sahipliğinde çin lokantasığğğ vardı orayı aliyim dedim ^^ Ardından da Acaba Liliana'ya mı şa'apsam diye düşünüp işte, öyle xD | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 12:35 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 12:47 pm | |
| hmm ben dalga sandım aynı durum bende de varda ^^ | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 12:50 pm | |
| Şöyle bir baktım da galiba bir çok kişide varmış o. *-* Google'da herhangi bir ikinci sayfayı ktunnel tipi bir siteyle açmayı denersen işe yarayabilirmiş. Ama işe yaramaya da bilirmiş. *-* | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 12:51 pm | |
| Arda şimdide Wampire Wars a başladım.İngilizce :DHiçbişi anlamıyom. :D | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 12:54 pm | |
| Su vampir sacmalığı da cok sıktı ha. | |
|
| |
Diana Stell Muschi Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 119 Nerden : İstanbul Meslek : Bilgi Süpürgesi Editörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 33 Özel Yetenek : Zihinbendar Evcil Hayvan : Kedi Kayıt tarihi : 26/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:00 pm | |
| Şu alacakaranlık ünlü olmadığı zamanlar ne güzeldi. Kimse tanımıyordu ben okurken onları. Sonra bir ünlendi tüm güzelliği gitti yerine takıntılı edward ve jacab hayran kızları geldi xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:06 pm | |
| Evet ya. Özellikle edward. Nesini beğeniyorlar o çocuğun anlamıyorum. Tipsiz geliyor bana. <.< Kaldı ki aşk kavramını da çok yavan anlatmışlar, kız gerçekten oldukça aptal: "onu düşündüm, onu görünce kızardım, ona layık olmalıyım." Bir insan ancak bu kadar takıntılı ve sıkıcı olabilir. -_- Betimleme sorunundan bahsetmeme gerek yok sanırım. Vampire Knight mangası çok daha ilgimi çekiyordu benim, en azından gerçekten karizma bir vampir vardı. (bkz: Kaname Kuran) ^^ | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:08 pm | |
| He ya xD.Wampire Wars ı türkçeye çevirmeye başardım ama yine saçma hiçbi şey anlamıyorum.Alacakaranlık kadar uyuz kitap yok :D Edward ve Robert adı ile başlayan ve onun resimlerimni koyan bütün facebook üyeleri maşşallah tıklım tıklım doldurmuşlar.Nese can sıkıntısı işte :D Ama Robert yakışıklı şimdi hakkını yememk lazım. | |
|
| |
Diana Stell Muschi Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 119 Nerden : İstanbul Meslek : Bilgi Süpürgesi Editörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 33 Özel Yetenek : Zihinbendar Evcil Hayvan : Kedi Kayıt tarihi : 26/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:09 pm | |
| Dracula'nın yerini kimse tatamaz bence. Edward-Bella sıktı artık. Şimdi fantastik romanlarda vampir modası var. Yakında zombi de olur xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:12 pm | |
| Dracula'da korku öğeleri ağırlıklıydı, tabii sürükleyiciydi de. VK mangası içinse şunu derim. (bkz: japonlar yapmış) Evet ya, her önüne gelen "alacakaranlık vaktini senin için bekliyorum edward", "aşkımsın edward" gibi saçmalıklar işte. -_- | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:13 pm | |
| - Fiore Ann Muschi demiş ki:
- gizemmm nasılsın?
İyiyim, yorgunum canım sen ^^ - Üzgünüm ki herhalde Gece Evi'nin filmi çıkarsa aynı fakat daha modern bir vampir akımı başlayacak :/ Bu sefer de, Eriiiiik-Loreeeen hayranları başlar bence xD Ama o kitap hakediyo *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:16 pm | |
| Robert yakışıklı olabilir ama onu her Tv'de gördğümde yüzümü buruşturup yine mi Rob =( diyorum. Keşke başka biri oynasaydı. Ben cedric'i severdimmm
gizeme yanıt bknz:Heeeç iyim ayrıca haklısın seda Twilight must die! | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:17 pm | |
| Bence de, tasvirleri daha yerinde en azından. ^^ | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:21 pm | |
| Gece Evi serisi tamamiyle para kazanılmak için hazırlanmış bence :D Yazarın ve yayınevinin, "hazır gündemde olan vampir kurgusu iyi para ediyor, oturalım trajik bir kitap yazalım, keyfimize bakalım" düşüncesi açık açık belli ediyor endini zaten :D Ticari amaçla yazılmış bir kitaptan da hiçbirşey beklemem açıkçası.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:23 pm | |
| Hiç değilse Alacakaranlıktan daha iyi. Ama onda da vampir kavramı yok. Hp-Dracula arası bişey | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:25 pm | |
| :D Ya zaten artık Harry Potter kitapları için üzülüyorum çünkü gördüğüm tüm forumlarda " Alacakaranlık mı? Harry Potter mı? " tarzında anketler açılıyor. İkisini nasıl aynı kefeye koyabildiklerine hayret ediyorum :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:27 pm | |
| Ben de şu vampir furyasına katılmak amacıyla yazıldığından şüphelensem de, yazımı alacakaranlık'tan daha iyi en azından. Vampir kavramı konusunda Melo'ya katılıyorum. En azından olay eksikliğinin yarattığı sıkıcılık yok. ^^ Gece evi ne zaman çıktı bu arada, bilen var mı? Edit: Bu arada Seda'yla aynı fikirdeyim, ömrü boyunca kitap okumamış tanıdıklarım var, alacakaranlık'a sardılar. Bu da bu serinin hitap ettiği kitleyi az çok belli eder zaten.
En son Vladimir Stepan Nieltsev tarafından Perş. Eyl. 03, 2009 1:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:28 pm | |
| En neret ettiğim olay Tutulmanın arkasındaki saçma Harry Potter geri çekil notu. İkincisi aynı kefeye koymaları. Ya bizim J.K tutmuş hayal gücüyle adam gibi bir kurgu hazırlamış. Kurguda kurgu hani. Bu salak alacakaranlık yazarı tutmuş hayal gücünü kullanmaya çalışarak olan bir vampir modasını değiştirmiş işi berbat etmiş. Nasıl ya_ Nasıl nasıl nasıl!? | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:29 pm | |
| Bilemiyorum, ben yaz tatiline girmeye birkaç ay kalmışken milletin elinde görmeye başlamıştım ilk kitabı. xS | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:30 pm | |
| [color=dimgray]Vampir modası dememek yerinde olur aslında, vampir yarasa türünden etkilenerek ortaya koyulmuş bir şey bu vampir işi, ama iyice cılkını çıkardılar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:33 pm | |
| İlk kitap haziranda falan çevrilmişti galiba, öyle hatırlıyorum. İkincisi bir ay bekletmeden çıktı. Üçüncü ise 21 Temmuzda veya 21 Ağustosda çıktı galiba. İşte dördünü de eylülde çıkacak ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sohbet Başlığı Perş. Eyl. 03, 2009 1:33 pm | |
| En iyisi lord of the rings. Sonra Harry Potter. Üçüncüsü de eragon olabilir. O kadar. Fazla beğenim yok şu yeni kitaplara. | |
|
| |
| Sohbet Başlığı | |
|