|
|
| Birinci Sınıfların İkinci Dersi | |
|
+8Michael Nymins Miller Victoria Lynn Hogan Rabel Xyre Patrick S. Patel Jack William Black Jasper Ruby Black Riley Beth McConnor Jasonth Wilson 12 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Birinci Sınıfların İkinci Dersi Perş. Ağus. 13, 2009 11:45 am | |
| Bu derse vereceğiniz cevapların ardından sizin için üç adet meslek önerisi oluşturulacaktır. Ve bir dahaki dönem bu 3 meslekle ilgili derslerinize gireceksiniz.**
Sorularınız* 1- Büyücülük dünyası hakkında düşünleriniz neler ve kaygınız var mı?
2- Hoşlandığınız en iyi şey nedir?
3- Kişisel özellikleriniz nelerdir?
4- Sizi diğerlerinden ayıran özel bir yeteğiniz var mı? ( Resim Yapmak, Şarkı Söylemek, Çatal Dil v.b)
5- Hogwarts eğitiminden memnunmusunuz? Memnun olduğunuz ve olmadığınız noktalar nelerdir?
6- Hogwarts ve eğitim hakkında istekleriniz veya değişmesini istediğiniz şeyler var mı?
7- Anne ve Babanız hangi meslekleri yapıyor?
8- Hayat felsefesini anlatan kısa bir cümle yazınız
9- Asanızın özellikleri nelerdir?
10- Hangi mesleklere ilginiz var nedenleri ile açıklayınız.
11- Sizce karanlık ve aydınlık arasındaki benzerlik ve farklar nelerdir? | |
| | | Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Birinci Sınıfların İkinci Dersi Perş. Ağus. 13, 2009 11:58 am | |
| 1- Büyücülük dünyası hakkında düşünleriniz neler ve kaygınız var mı? Taraf ayrımından dolayı kaygılanıyorum. Mugglelara olan kinin saçma olduğunu düşünüyorum.
2- Hoşlandığınız en iyi şey nedir? Dostluk.
3- Kişisel özellikleriniz nelerdir? Cesur sayılabilecek kadar kendimden eminimdir. İnatçılığım herkesin benim böbürlendiğimi sanmalarına neden olur. Güçlüyümdür, tehlikeli şeylere karşı bir zaafım vardır ve arkadaşlarımla yeterince iyi anlaşırım.
4- Sizi diğerlerinden ayıran özel bir yeteğiniz var mı? ( Resim Yapmak, Şarkı Söylemek, Çatal Dil v.b) Spor olabilir ancak farklı olduğumu düşünmüyorum. Yada yaptığım büyülerin fazla kontrollü olması.
5- Hogwarts eğitiminden memnunmusunuz? Memnun olduğunuz ve olmadığınız noktalar nelerdir? Birkaç profesör hariç her şeyden çok hoşnutum. Ders uygulamalarından çok zevk alıyorum.
6- Hogwarts ve eğitim hakkında istekleriniz veya değişmesini istediğiniz şeyler var mı? Profesörler biraz daha farklı bir seçimle alınmalılar. Bazılarının anlatımlarından pek bir şey anlayamıyorum.
7- Anne ve Babanız hangi meslekleri yapıyor? Babam bir seherbaz annem ise bir yazar.
8- Hayat felsefesini anlatan kısa bir cümle yazınız Yaşa, doğruyu yapıp amacın için, dostların için...
9- Asanızın özellikleri nelerdir? Gürgen ağacından yapılma ve özünde aslan tüyü var. 22 cm ve oldukça esnek.
10- Hangi mesleklere ilginiz var nedenleri ile açıklayınız. Seherbazlık olabilir. Babamın yaptığı meslek gerçekten çok ilgimi çekiyor gerçekten çok serüven dolu. Kişisel özelliklerime uyuyor.
11- Sizce karanlık ve aydınlık arasındaki benzerlik ve farklar nelerdir? Düşünceler çok farklı ve karanlık taraf çok acımasız. Duygulara önem verilmiyor ve bundan hoşnut değilim. Benzerlik bulamıyorum. Farklılıklardan biri de karanlık tarafın mugglelara olan kini.
| |
| | | Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Birinci Sınıfların İkinci Dersi Perş. Ağus. 13, 2009 5:44 pm | |
| 1- Büyücülük dünyası hakkında düşünleriniz neler ve kaygınız var mı? Yok.İleride iyi Bir Meslek Almayı DÜşünüyoruum 2- Hoşlandığınız en iyi şey nedir? Aşk
3- Kişisel özellikleriniz nelerdir? Sinsi,Tatlı,Yakışıklı,Kötü,Cesur 4- Sizi diğerlerinden ayıran özel bir yeteğiniz var mı? ( Resim Yapmak, Şarkı Söylemek, Çatal Dil v.b) Şarkı Söylemek 5- Hogwarts eğitiminden memnunmusunuz? Memnun olduğunuz ve olmadığınız noktalar nelerdir? Gayet GÜzel Valla. 6- Hogwarts ve eğitim hakkında istekleriniz veya değişmesini istediğiniz şeyler var mı? Yok.Gayet Güzel. 7- Anne ve Babanız hangi meslekleri yapıyor? Öldüler.İkiside iş Yapmıyordu. 8- Hayat felsefesini anlatan kısa bir cümle yazınız Dostların İçin Herşeyi Yap Özellikle Sevgilin Ve Ailenle..
9- Asanızın özellikleri nelerdir? Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 23 cm. Oldukça Esnektir.
10- Hangi mesleklere ilginiz var nedenleri ile açıklayınız. Profesör Yada Sihir Başkanlığı.Diğerlerinden Daha İlgi Duyuorum Ayrıca Kurgumada Fayda.
11- Sizce karanlık ve aydınlık arasındaki benzerlik ve farklar nelerdir?
Bence Hiçbir Aynı Yön Yok. | |
| | | Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Birinci Sınıfların İkinci Dersi Perş. Ağus. 13, 2009 6:06 pm | |
| 1- Büyücülük dünyası hakkında düşünleriniz neler ve kaygınız var mı? Kaygım yok fakat ileride Bakanlığa girip Karanlık Lord'a bilgi sızdırmayı planlıyorum. Eğer derslerimde başarılı olursam Sihir Bakanlığı'na girip bu hedefimi gerçekleştirebilirim.
2- Hoşlandığınız en iyi şey nedir? Kötülük.
3- Kişisel özellikleriniz nelerdir? Zaman zaman inatçı olabilirim. Beni seven biri varsa ben de onu severim. Kendimi bildiğim kadarıyla en yüksek makamda görürüm (Olsam da olmasam da).
4- Sizi diğerlerinden ayıran özel bir yeteneğiniz var mı? ( Resim Yapmak, Şarkı Söylemek, Çatal Dil v.b) Çatal Ağız özelliği ve İksir Dersindeki büyük becerim. Tabi Quidditch de ve gazete yazarlığını da unutmamak gerek. Ehm, bir de bina başkanlığım var tabi.
5- Hogwarts eğitiminden memnun musunuz? Memnun olduğunuz ve olmadığınız noktalar nelerdir? Ben memnunum. Ancak 'bazı' profesörlerin öğrencilere karşı sert yaklaşımı, benimkini olmasa da bazı öğrencilerin eğitimini etkilediğini düşünüyorum.
6- Hogwarts ve eğitim hakkında istekleriniz veya değişmesini istediğiniz şeyler var mı? Yok. Gayet güzel bir sistemi var.
7- Anne ve Babanız hangi meslekleri yapıyor? Annem ev hanımı ve babam ise Karanlık Lord'a bilgi sızdırmak üzere görev yapıyor (Ömür boyu olduğundan artık meslek haline gelmiş).
8- Hayat felsefesini anlatan kısa bir cümle yazınız. Yaşamak, özgürlüktür; her türlü özgür düşünceye sahip olunmalıdır.
9- Asanızın özellikleri nelerdir? Kavak ağacından yapılma, özünde yılan lifi olan, 22 cm uzunluğunda, esnek bir asam var. Yapabildiği en iyi büyü Expelliarmus'tur.
10- Hangi mesleklere ilginiz var nedenleri ile açıklayınız. Sihir Bakanlığı'nda Karanlık Lord'a bilgi sızdırmak amacıyla çalışmak isterim.
11- Sizce karanlık ve aydınlık arasındaki benzerlik ve farklar nelerdir? Karanlık ve aydınlık tarafın sadece bir benzer özelliğini biliyorum. İki taraf da birbirinden nefret ediyor. Farklılıkları ise bana göre Karanlık Taraf daha gururlu yapıya sahip insanlar içeriyor. Aydınlık Taraf bana göre budala insanları içermekte.
En son Jack William Black tarafından Paz Ağus. 16, 2009 8:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Birinci Sınıfların İkinci Dersi Cuma Ağus. 14, 2009 9:22 am | |
| 1-Büyücülük dünyası hakkında düşünleriniz neler ve kaygınız var mı? -Büyücülük dünyası her geçen gün iyiye gidiyor.Karanlık Lord'un sihir dünyasını ele geçirmesi dışında bir kaygım yok... 2- Hoşlandığınız en iyi şey nedir? -Arkadaşlık... 3- Kişisel özellikleriniz nelerdir? -Zekiyimdir,mantıklıyımdır,suskunumdur... 4- Sizi diğerlerinden ayıran özel bir yeteğiniz var mı? ( Resim Yapmak, Şarkı Söylemek, Çatal Dil v.b) -yok... 5- Hogwarts eğitiminden memnunmusunuz? Memnun olduğunuz ve olmadığınız noktalar nelerdir? -Hogwarts eğitimi muhteşem...Tabi ders işlemeyen profesörleri saymazsak...(Eski Yazıtlar,Astronomi gibi...) 6- Hogwarts ve eğitim hakkında istekleriniz veya değişmesini istediğiniz şeyler var mı? -Yukarıda belirttiğim derslerin profesörlerinin değişmesini istiyorum... 7- Anne ve Babanız hangi meslekleri yapıyor? -Annem Muggle...Babam Cadı gündemi çalışanı... 8- Hayat felsefesini anlatan kısa bir cümle yazınız -Ne kadar zor durumda olursan ol mantığını kullan... 9- Asanızın özellikleri nelerdir? -Mantıklı Hata:Söğüt ağacından yapılma,özünde ejderha lifi var.22 cm esnektir...Sahibinden başkasında çalışmaz... 10- Hangi mesleklere ilginiz var nedenleri ile açıklayınız. Seherbazlık...Çünkü karanlık güçlere karşı savunmak istiyorum... 11- Sizce karanlık ve aydınlık arasındaki benzerlik ve farklar nelerdir? -Benzerlik yok...Farklar saya saya bitmez... | |
| | | Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Birinci Sınıfların İkinci Dersi Cuma Ağus. 14, 2009 11:24 am | |
| 1- Büyücülük dünyası hakkında düşünleriniz neler ve kaygınız var mı?
+Muggle düşmanlığı beni korkutuyor. Ve aydınlık ve karanlık diye ikiye bölünmesi de sorunların oluşmasına sebep oluyor.
+Hayvanlar
+Melanie sessiz biridir. Onu hiçbir zaman yüksek sesle kahkahalar atarken göremezsiniz. Ağladığı zamanlarda bir köşeye çekilir. Her zaman karşısındakine saygılıdır. Nefret duygusu yoktur. Sevimli ve masum biridir. Her zaman karşısındaki kim olursa olsun iyiliğini düşünür.Dostluklarına çok önem verir.
4- Sizi diğerlerinden ayıran özel bir yeteğiniz var mı? ( Resim Yapmak, Şarkı Söylemek, Çatal Dil v.b)
+Resim yeteneğim gelişmiştir. Ayrıca çok küçükken aldığım dans dersleri de bu konu üzerinde iyi olmama yardımcı olmuştur.
5- Hogwarts eğitiminden memnunmusunuz? Memnun olduğunuz ve olmadığınız noktalar nelerdir?
+Oldukça iyi. Bazı dersler sadece anlatıma dayalı olsa da eğlenceli geçiyor.
6- Hogwarts ve eğitim hakkında istekleriniz veya değişmesini istediğiniz şeyler var mı? +Biraz daha uygulama olursa iyi olur.
+Şu anda hayatta değiller. Hangi mesleği yaptıklarını hatırlamıyorum. Ama abim Baş Seherbaz. Ve eşi de burada Sihir Tarihi profesörü.
+İstediğin zaman başaramayacağın şey yoktur.Kendine güven yeter.
9- Asanızın özellikleri nelerdir?
+Ceviz ağacından yapılma.Özünde Kartal Tüyü vardır.21 cm.Esnektir.En iyi büyüsü:Accio
10- Hangi mesleklere ilginiz var nedenleri ile açıklayınız.
+Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörlüğü , Bitki Bilim Profesörlüğü ya da Şifacılık. Çünkü bitki ve hayvanları severim. Onlarla uğraşmayı eğlenceli buluyorum. Ve etrafımdakilere yardım etmek isterim. Birilerine şifa vermek çok hoşuma gider.
11- Sizce karanlık ve aydınlık arasındaki benzerlik ve farklar nelerdir? +Benzerlikler: İkisinde de bağlılık söz konusu. İkisi de kendi doğrularını savunuyor. Ve ikisi de belli bir amaç uğruna bunları yapıyor. +Farklar: Aydınlık taraf iyilik temeli ile savaşıyor. Karanlık ise kötülük. Aydınlık taraf Muggle düşmanı değil karanlık taraf öyle. Aydınlık taraf fikirlere ve insanlara değer verir karanlık tarafta önemli olan güçtür. Aydınlık taraf aydın bir gelecek için uğraşır, karanlık taraf ise karanlık. | |
| | | Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Birinci Sınıfların İkinci Dersi Ptsi Ağus. 17, 2009 9:57 am | |
| 1- Büyücülük dünyası hakkında düşünleriniz neler ve kaygınız var mı? Şimdilik, hogwarts'ta ilk dönemimiz olduğu için memnunum. Aslında taraf meseleleri biraz canımı sıkıyor. Onun dışında herşey gayet mantıklı ve güzel.
2- Hoşlandığınız en iyi şey nedir? Buradaki baykuşlar... Daha önce hiç görmediğim kadar ilginç ve değişikler.
3- Kişisel özellikleriniz nelerdir? Victoria, cesaretli bir kız olmasına rağmen, yinede babasından aldığı bazı huylar onun çok sinirlerini bozar. Örneğin, en ufak bir şey olduğunda onun etkisinden aylarca yada haftalarca kurtulamaması. Bu hayatındaki en büyük sorundur.
4- Sizi diğerlerinden ayıran özel bir yeteğiniz var mı? ( Resim Yapmak, Şarkı Söylemek, Çatal Dil v.b) Şarkı yazıyorum. Ayrıca bunları gitarımla birlikte seslendirmek, beni rahatlatıyor. Yani boş zamanlarımda yaptığım tek şey diyebilirim size.
5- Hogwarts eğitiminden memnunmusunuz? Memnun olduğunuz ve olmadığınız noktalar nelerdir? Gayet güzel Daha öncede belirttiğim gibi, ilk dönemimiz olmasına rağmen kolaylıkla alıştım ve ayak uydurdum buraya.
6- Hogwarts ve eğitim hakkında istekleriniz veya değişmesini istediğiniz şeyler var mı? Taraflar... Artık bir düzene girsin.
7- Anne ve Babanız hangi meslekleri yapıyor? Annemi kesinlikle hatırlamıyorum. Fakat babam sanırım seherbazdı.
8- Hayat felsefesini anlatan kısa bir cümle yazınız Benim tek isteğim, okul hayatımda başarılı olmak. Ben bunun doğrultusunda hayatımı sürdürüyorum.
9- Asanızın özellikleri nelerdir? Gürgen ağacından yapılma ve özünde aslan lifi bulunuyor. Benden başkasında çalışmaz.
10- Hangi mesleklere ilginiz var nedenleri ile açıklayınız. Uçuş Profesörü istediğim bir meslek uçuşta iyi olduğumu düşünüyorum.
11- Sizce karanlık ve aydınlık arasındaki benzerlik ve farklar nelerdir? Benzerlik karanlıkta ve aydınlıkta olanların canlı olması. Farklılık ise, biri iyiliğe biriside kötülüğe yöneliktir. | |
| | | Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Birinci Sınıfların İkinci Dersi Ptsi Ağus. 17, 2009 2:05 pm | |
| 1- Büyücülük dünyası hakkında düşünleriniz neler ve kaygınız var mı? Büyücülük dünyasında olanlara büyütücü bir gözle bakıyorum bunun yanı sıra Muggle'ların şanssız sıradan insanlar olduklarını düşünmekteyim. Ama büyücülük dünyasının iyilik yönünün yanı sıra kötülükleri var. İyi ile kötünün arasında kalan Muggle'lar için kaygılanıyorum nedense.
2- Hoşlandığınız en iyi şey nedir? Affedilmez Lanetler.
3- Kişisel özellikleriniz nelerdir? Asabiyim, Kötümser bir tavıra sahibim. Mantığa olan ilgimin arkasında aptalca bir cesaret beslemekteyim.
4- Sizi diğerlerinden ayıran özel bir yeteğiniz var mı? ( Resim Yapmak, Şarkı Söylemek, Çatal Dil v.b) Zihinfend
5- Hogwarts eğitiminden memnunmusunuz? Memnun olduğunuz ve olmadığınız noktalar nelerdir? Oldukça memnunum.Eğitim seviyesinden memnunum. Derslerin sık aralıklarda yapılmamasından memnun değilim, gün içersinde yaklasık 5-6 derse girsek daha verimli olabilir.
6- Hogwarts ve eğitim hakkında istekleriniz veya değişmesini istediğiniz şeyler var mı? Gün içinde girilen derslerin çoğaltılması. Sürekli uygulama yapılması.
7- Anne ve Babanız hangi meslekleri yapıyor? öLÜLER.
8- Hayat felsefesini anlatan kısa bir cümle yazınız Konuşmayı bırak, işini yap.
9- Asanızın özellikleri nelerdir? GERÇEĞİN AYNASI: Özünde veela saçı bulundurur.Defne Ağacından yapılmıştır.21 cmdir.Esnektir.Savunma büyülerinde başarılıdır.En İyi Büyü:Aqua Erecto
10- Hangi mesleklere ilginiz var nedenleri ile açıklayınız. Seherbazlık ve Karanlık sanatlar profesörü. Seherbaz olarak kötülükle savaşıp insanları korumak vs Profesör oalrakda karanlık sanatlar hakkındaki bililerimi yeni nesile aktarmak, onları zorlayacak dünyaya hazırlamak istiyorum.
11- Sizce karanlık ve aydınlık arasındaki benzerlik ve farklar nelerdir?
İki taraftada bulunan insanlar sırf inançları uğruna taraf seçmişlerdir. Amaçları birbirinden çok farklıdır. Karanlık dünyaya hakm olup herşeyi kötü yapmak isterken, Aydınlık karanlık tarafın kötülüğünü bastırmak içindir.
| |
| | | Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Birinci Sınıfların İkinci Dersi Perş. Ağus. 20, 2009 5:03 pm | |
| 1- Büyücülük dünyası hakkında düşünleriniz neler ve kaygınız var mı? Büyü yapmak güzel birşey ama kaygım muggelerın bizi gömesi.
2- Hoşlandığınız en iyi şey nedir? Dostuk.
3- Kişisel özellikleriniz nelerdir? Swieta her zaman sevimli ve güleryüzlüdür. Yer yer sinsi ve duyarsız olsa da sempatikliği hep ön plandadır. Bu yüzden arkadaş çevresinde çok sevilir ve övgü ile anılır. Ayrıca Swieta çok meraklıdır ve ablası Mellysa'yı hiç rahat bırakmaz. Bir sırrı öğrenemediğinde çatlar ve biraz inatçıdır.
4- Sizi diğerlerinden ayıran özel bir yeteğiniz var mı? ( Resim Yapmak, Şarkı Söylemek, Çatal Dil v.b) Hayır özel yetneğim yok ama şarkı söyleyip dans etmeyi severim.
5- Hogwarts eğitiminden memnunmusunuz? Memnun olduğunuz ve olmadığınız noktalar nelerdir? Memnunum.Dersler,Hogwarts... Gerçekten çok güzel.
6- Hogwarts ve eğitim hakkında istekleriniz veya değişmesini istediğiniz şeyler var mı? Hayır yok.
7- Anne ve Babanız hangi meslekleri yapıyor? Annem;Bitkibilim Profösörü.Babam;Öldü.
8- Hayat felsefesini anlatan kısa bir cümle yazınız Bol bol gülümse,nede olsa bedava.
9- Asanızın özellikleri nelerdir? Kavak ağacından yapılma. Özünde Yılan lifi vardır. 21 cm. Esnektir.
10- Hangi mesleklere ilginiz var nedenleri ile açıklayınız. Seherbaz. Kendi hayatıma en çok bu mesleğin uyduğunu düşünüyorum.
11- Sizce karanlık ve aydınlık arasındaki benzerlik ve farklar nelerdir? Her iki taraftakilerde büyücü.Ama farkı;Bi taraf iyilik için öbür tarafta kötülük için çalışıyor. | |
| | | Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Birinci Sınıfların İkinci Dersi Perş. Ağus. 20, 2009 5:05 pm | |
| 1- Büyücülük dünyası hakkında düşünleriniz neler ve kaygınız var mı? Taraf ayrımının uzun sürmesi beni kaygılandırıyor, bu kibir bir şekilde bitmeli.
2- Hoşlandığınız en iyi şey nedir? Dostluk ve Quidditch
3- Kişisel özellikleriniz nelerdir? Kendinden emin, güvenilir, cesur, dostluğa önem veren, güçlü...
4- Sizi diğerlerinden ayıran özel bir yeteğiniz var mı? ( Resim Yapmak, Şarkı Söylemek, Çatal Dil v.b) Quidditch olabilir.
5- Hogwarts eğitiminden memnunmusunuz? Memnun olduğunuz ve olmadığınız noktalar nelerdir? Memnunum. Ders anlatımları ve okulun yapısı beni hoşnut ediyor ancak birkaç profesörle problemim var.
6- Hogwarts ve eğitim hakkında istekleriniz veya değişmesini istediğiniz şeyler var mı? Uygulamaların artırılmasını isterdim.
7- Anne ve Babanız hangi meslekleri yapıyor? Ölmeden önce ikisi de seherbazdılar.
8- Hayat felsefesini anlatan kısa bir cümle yazınız Yaşamını değerli şeyler ile onurlandır.
9- Asanızın özellikleri nelerdir? Çam ağazından yapılma, özünde aslan tüyü var. 22 cm ve esnek.
10- Hangi mesleklere ilginiz var nedenleri ile açıklayınız. *Seherbazlık, *profesörlük ve *quidditch oyunculuğu. *Seherbazların yaptıkları işin amacı beni gerçekten etkiliyor. *Profesörlük ise benim için önemli bir meslek. Bireysel gelişimi desteklemeyi çok isterim. *Quidditch oyuncusu olmaya gelincede bu mesleğe yatkınım ve bir yeteneğim var.
11- Sizce karanlık ve aydınlık arasındaki benzerlik ve farklar nelerdir? Karanlık tarafın fazla acımasız olduğunu düşünüyorum. Hissiz insanlar var ve hiçbir şeyi önemsemiyorlar, tek istekleri güç. Benzerlik ise bulamıyorum.
| |
| | | Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Birinci Sınıfların İkinci Dersi C.tesi Ağus. 22, 2009 11:31 am | |
| 1- Büyücülük dünyası hakkında düşünleriniz neler ve kaygınız var mı? Büyü yapmak... Mugglelardan daha üstün ve pratik olmak gibi. Bu güzel. Ama kaygılarım şunlar; istediğin her şeyi yapabileceksen dünyada olmanın eğlenceli yolu nedir ki?
2- Hoşlandığınız en iyi şey nedir? Sıkı bir dost.
3- Kişisel özellikleriniz nelerdir? Sevecen, tatlı, kibar, uyumlu, inatçı, meraklı, çok bilmiş, sinirli, sabırsız, utangaç, tuhaf, farklı, şıp sevdi, sevimli, güzel, zorlu biri, biraz korkak, yeri geldiğinde cesur, soğukkanlı, sulugöz, çalışkan, ukala... 4- Sizi diğerlerinden ayıran özel bir yeteğiniz var mı? ( Resim Yapmak, Şarkı Söylemek, Çatal Dil v.b) Şarkı söylemek, rol yapmak ve enstürman çalmak. 5- Hogwarts eğitiminden memnunmusunuz? Memnun olduğunuz ve olmadığınız noktalar nelerdir? Tabii ki memnunum ama biraz adaletsizce yaklaşılıyor sanki. Ne bileyim, profesörler sevdikleri öğrencilerine daha çok puan veriyor gibi. 6- Hogwarts ve eğitim hakkında istekleriniz veya değişmesini istediğiniz şeyler var mı? Şimdilik yok, çünkü eğtim sistemi gayet iyi durumda. Anlatılanları anlıyorum. Ama ödevleri biraz daha basit veremezler mi? 7- Anne ve Babanız hangi meslekleri yapıyor? Annem Hogwarts'ta Bitkibilim profesörü, babam ise yaşamıyor. 8- Hayat felsefesini anlatan kısa bir cümle yazınız Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. Ben gideni değil giden beni kaybetmiştir. ;) Elimde değil, kendi kendine olan bir felsefe bu. 9- Asanızın özellikleri nelerdir? Başlanan Kelimeler
Gürgen ağacından yapılma. Özünde Aslan Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Sahibinden Başkasında Çalışmaz. En iyi büyüsü: Avada Kadavra 10- Hangi mesleklere ilginiz var nedenleri ile açıklayınız. Görücülük, Sanatçılık, Sihir Basını Yazarlığı; Görücülük istiyorum çünkü Eski yazıtlar ve Kehanet derslerini seviyorum. Sanatçı olmak istiyorum çünkü yeteneğim var. Sihir Basınında çalışmak istiyorum: Tüy Kalem'de değilim ama herkes katılmamı öneriyor. Yazarlıkta iyiymişim. 11- Sizce karanlık ve aydınlık arasındaki benzerlik ve farklar nelerdir? Benzerlikleri; ikisinin de birbirileriyle savaşmak istemeleri. İkisinin de yenmek istemeleri ve bütün savaşların sonunda mutlaka birilerinin ölmesi ya da yaralanması.
Farklılıkları; Aydınlık iyi insanlarla dolu, karanlık öldürmeye çalışanlarla dolu. Karanlık mutlaka kazanmak zorunda, aydınlık ise inadına kazanma çalışmalarına devam etmeli. (Herkes böyle düşünüyor.) Ben aydınlık taraftayım, çünkü binama yani Gryffindor'a yakışanı yapmak isterim. | |
| | | Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Birinci Sınıfların İkinci Dersi C.tesi Ağus. 22, 2009 7:16 pm | |
| 1- Büyücülük dünyası hakkında düşünceleriniz neler ve kaygınız var mı?
Daha fazla alan üzerinde çalışabilmek büyücü olmanın avantajı. Öte yandan fazla kaygım da bulunmuyor, yeterince güçlü olduğum sürece üstesinden gelemeyeceğim hiçbir sorunun olmadığına inanıyorum.
Liderlik.
Duygularımı rahatlıkla kontrol edebilirim. Ancak raydan çıktığım zaman oldukça tehlikeliyimdir. Genelde konuşmaktan çok dinlemeyi severim, böylece karşımdakinin güçlü ve zayıf yanlarını daha rahat öğrenebilirim. Bütün bunların yanında bir de şair kişiliğim vardır ki, genelde söyle/ye/mediklerimi dizelere dökmeyi tercih ederim.
Sesime ve dizelerime güvenirim. Ah, bir de okul gazetesi ve Quidditch var tabii...
5- Hogwarts eğitiminden memnun musunuz? Memnun olduğunuz ve olmadığınız noktalar nelerdir?
Memnunum. Fakat bazı profesörlerin derslerini önemsetmek için tehditkar tavırlara girmesi pek de zarif bir tavır değil, ne dersiniz?
6- Hogwarts ve eğitim hakkında istekleriniz veya değişmesini istediğiniz şeyler var mı?
Daha fazla uygulama yapılmalı ve saldırı büyülerine ağırlık verilmeli.
Annemin değişik iksir malzemeleri ve parfümler satan küçük bir dükkanı vardı, babam ise Azkaban'da.
Seni kaybetmeyi seçeni kazanmak için uğraşma.
9- Asanızın özellikleri nelerdir? Ceviz ağacından yapılma. Özünde Yılan Dişi vardır. 21 cm. Oldukça Esnektir.
10- Hangi mesleklere ilginiz var nedenleri ile açıklayınız. Aslında müzisyen olmak çok cazip geliyor, zaten çocukluğumdan beri piyanoyla özel bir ilişkim var. Tabii kadınları etkilemek için kitap yazmak ve aşk iksirleri formülleri üretmek gibi güzel planlarım da var.
11- Sizce karanlık ve aydınlık arasındaki benzerlik ve farklar nelerdir? Her genellemenin bir istisnası vardır elbet ama gözlemlerime göre aydınlık taraftakiler asalete pek fazla önem vermiyor, risklerini hesaplamadan her türlü tehlikeye anında atlıyorlar. Karanlık tarafta böyle değil, planlı hareket ediyorlar, daha mantıklı düşünüyorlar ve dolayısıyla daha az tuzağa düşüyorlar. Arada tek bir benzerlik var; birbirlerini yok etmek için savaşıyorlar.
| |
| | | | Birinci Sınıfların İkinci Dersi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|