| Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD | |
|
+27Loiso André dé Liméus Cleone Crystal Majarotte Eulalia Monczewski Marveille De Mauréll Phyllis Monczewski Babette Grishold Fiore Ann Muschi Vladimir Stepan Nieltsev Robert Brandon Eclipse Victoria Lynn Hogan Mia Claire Abbey Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Patrick S. Patel Aimèe Dèmon Black Janice Audorphe L'Amour Sonia Lia Gonzalenz Rosepery Dé Querin Franclés Yvés M. Demoré Michael Nymins Miller Anika Freyja Jørgen Rabel Xyre Riley Beth McConnor Daniel Williams Jasper Ruby Black Jack William Black Swieta Miranda Andié 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cleone Crystal Majarotte Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 149 Nerden : Elinin köründen bebeğim. Meslek : Tılsım Profesörü Gerçek İsim : Maya... Tarafı : Aydınlık... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Özel Yetenek : Veela. Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD C.tesi Ağus. 22, 2009 12:02 pm | |
| uhmm...Veela'lık yeteneklerimi kullanıp George'u geri alırım.... Kızgın bakışlar...Sectusempra! | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD C.tesi Ağus. 22, 2009 12:38 pm | |
| - Babette Grishold demiş ki:
- Oha. Matteo ne ara top oldu xD
+1! Cornelia için :D | |
|
| |
Loiso André dé Liméus Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 53 Meslek : Dükkan Sahibi Gerçek İsim : Arda Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD C.tesi Ağus. 22, 2009 12:48 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD C.tesi Ağus. 22, 2009 12:52 pm | |
| Oha olmaz öle bişi ztn :D | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Salı Eyl. 08, 2009 12:04 am | |
| Bula bula bunu mu buldun, ben sana daha yakışıklı bir erkek bulurum hayatım derdim. Ayrıca Yaoi fan girl olduğumu belirtirim. Hoşuma da gidebilirdi bassam, ahlak anlayışım yerlerde sürünecek cinstendir XD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Salı Eyl. 08, 2009 12:08 am | |
| Yaoi... Zevkle okurum, ama yuri de güzeldir. =) derim herhalde. ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Salı Eyl. 08, 2009 12:09 am | |
| Yaoi okuyan bir erkek gördüğüm için *-* şeklini alırdım büyük ihtimal lol Yuri sevmem ama iş bondage yada Hardcore'a dayanırsa kaçsın derdim XP | |
|
| |
Dylan Ella Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 32 Nerden : Londra Meslek : Moda Editörü Gerçek İsim : Damla* Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Asası : Olivanders Amca dükkanına uğrarsa gelicek inş. xD Özel Yetenek : *Yarı Veela *Görücü ^^ Evcil Hayvan : Stacy adında bir kedi* Kayıt tarihi : 05/09/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Salı Eyl. 08, 2009 2:58 pm | |
| beni bunun gibi bi yaratıkla aldatırsa Abbaau xD bişi diyemem xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Salı Eyl. 08, 2009 6:59 pm | |
| Gözlerimi kısar, boğuk bir sesle ikisini de aşağılardım. | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Salı Eyl. 08, 2009 7:01 pm | |
| Öhm tırsağım ama sevgili işinde benimde gizli pençelerim var yani xD | |
|
| |
Gillermo Miguél Ramírez Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Tarafı : Sence? Kan Durumu : Safkan veya melez, emin değil. Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Hayvan sevmez. Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Salı Eyl. 08, 2009 7:29 pm | |
| Mélania ne zaman velet peşinde koşmaya başladı? :P derdim. | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Çarş. Eyl. 09, 2009 11:40 pm | |
| Iı tuhaf olurdu kesinlikle. | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Eyl. 10, 2009 3:13 pm | |
| Kim olduğuna bakmazdım direk sevgilime dalardım yani.Yer misin yemez misin ? xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Eyl. 10, 2009 3:15 pm | |
| Kaoru ne zamandır kızlarla ilgilenmeye başladı yahu? o_O | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Eyl. 10, 2009 3:20 pm | |
| Anamm bu Vladimir ! İnanamıyorum hıh salak ...(...:Sevilimin adı XD) Beni aldata aldataVladimirlemi aldattın. Bari kızla aldatsaydın. Püüü | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Eyl. 10, 2009 4:59 pm | |
| Velet la bu xD Hogwarts'ı zindan ederdim ona. İçerde adamlarım var xD | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Eyl. 10, 2009 11:35 pm | |
| Hımm düşünmem lazım XD
Hurt xP | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Eyl. 11, 2009 12:42 am | |
| Sevgilimden ayrılır ve o adamla sevgili olduğuma yanardım. Sübyancı bi sevgili? Iyk. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD C.tesi Eyl. 12, 2009 10:23 pm | |
| Çok değer verdiğim biriyse muhtemelen canını okumuş olurdum ama genelde paylaşırım sorun değil XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD C.tesi Eyl. 12, 2009 11:40 pm | |
| Hı, aynen, paylaşırım yani..3 kişiyi paylaşamazdım, o kadar. Yani 3 tane ünlüye sahip olanı. Hayden Christensen, Taylor Lautner, Gaspard Ulliel. Bu ünlüleri kullanmıyo'sa paylaşırım seve seve xD | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Ptsi Eyl. 14, 2009 11:19 am | |
| Hıııı, henati mi o.o Ben ondan daha güzelim ama >_< yok bu kadar şapşalca olmazdı XD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Ptsi Eyl. 14, 2009 12:40 pm | |
| Onunla aldatacaksa, sevgilim homoseksüel demektir. Böyle biriyle baştan çıkmış olamam.. Haa çıktıysam da sevgilimi rezil eder öyle ayrılırım xD | |
|
| |
| Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD | |
|