| Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? | |
|
+6Winona Bannatyne Vladimir Stepan Nieltsev Mnestra Laodameia Iarea Sachiko Kyoshiro Janice Audorphe L'Amour Kaoru Ai Kira 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:30 pm | |
| Bu durumda ne yapardınız? :3 | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:31 pm | |
| Vuuv. Elif'le ıssız ada. Bi' Capon, bi de Censın gelsin... Tamam o zaman. Bi' daha çıkmam o adadan. xD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:31 pm | |
| Ahah, bunu bana mı sorduun? xD Çok fena şeyler xD Iska. Höeeyt Caponlar benimdi Çiss anlaşmadan çıkamazsın .__. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:32 pm | |
| Capon Elif için zaten. Bana Censın x.x Censın'a sulanmasın diye bi de Capon dedim x.x
Beril'le kalsak.. Full eğlence heralde. Kumları sayardık falan. xD | |
|
| |
Mnestra Laodameia Iarea Vampir
Mesaj Sayısı : 52 Tarafı : Ne fark eder ki? Kan Durumu : Senin ki neyse benimki de o ! Rp yaşı : Senin için 19 Evcil Hayvan : -............... Kayıt tarihi : 23/01/10
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:33 pm | |
| Bilmem.İlk tanışırdık herhal xD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:34 pm | |
| Aynen, ilk tanışırdık *.* Wahaha kumları saymak xD Çiss, sendeki ışığı gördüm xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:34 pm | |
| Sulanır mıydı ki? Ne yapardık? Bol bol natürmort falan çizerdik kumlara, heykelcikler yapardık. XD | |
|
| |
| O ışığa doğru git. Bak bakalım, belki birileri el sallıyodur Beril? xD asdafsad xD
Ciddiyim. Kumları falan sayardık. Zaman geçerdi x.x Isskaaa Rıdd'la n'apılırkine? Valla severim, sayarım; ama hiç adam gibi muhabbet etmedim x.x Bilmiyorum. | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:36 pm | |
| Sulanmaz mıydı ki? xD Natürmort? *__* Hahah *__* Güzel eğlence *__* Ama heralde önce bi' güzel sulanırdım *__* Iska. Gidiyorum Çiiiiss xD Yaşlı dede gördüm x3 Kumları sayardık onunla xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:37 pm | |
| Heh. Tut o yaşlı emcenin elinden. Yaşlı amcanın götürdüğü yere git. xD *Bknz: Kadrinin götürdüğü yere git*
Erm. Önce bi' adam akıllı tanışırdık dimi Beril? Sonra orda k.çımızdan oyun falan türetirdik. Okalüptüs ağacının yaprağından tabu yapardık falan xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:38 pm | |
| Censın favorim değil ki, sadece sempatik bir adam. XD
Tuhaf kurgular uydurur, RP yapardık O.o - Janice için bu da. Iska; ben kaçardım, ama o ne yapar bilemem | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:40 pm | |
| Kovalardı kovalardı k5k5 Ahah keşke yalnız kalsak *__* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:40 pm | |
| Sayesinde ağaca tırmanmayı o anda öğreniverirdim lol | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:41 pm | |
| Ben de ağaçlardan testere yapardım *__* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:44 pm | |
| Diğer ağaca atlayıverirdim. *İnsan evrim geçirir maymun olur falan* | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:45 pm | |
| Wahaha xD Güldüm az önce XD O gorilleşene kadar ağaç kesmeye devam X3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:47 pm | |
| Kaoru gorilleşemez O.o Kafasına hindistan cevizi atardım :3 | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:49 pm | |
| Iskaa ıskaa xD Yani, gelmezdi o cevizler ^^ O inene kadar aşağıda beklerdim ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:50 pm | |
| Bir insanın ağaçta ne kadar uzun süre yaşayabileceğini ona gösterirdim lol | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:52 pm | |
| Ay acıdım ^_^ İnmesine izin verirdim o zaman *__* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:53 pm | |
| "İstemez >.<" diyerek en güvenli yol olan ağaçlardan uzak bir bölgeye giderdim XD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:56 pm | |
| Eeeh, o zaman ben de o inene kadar adada olmasını umduğum rom deposunu bulur, bir kaç şişeyle sahilde beklerdim. * karayipkorsanlarıhellyeaa * | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:58 pm | |
| Kendime bir şekilde kayık yapar kaçardım *-* Olmadı su kaplumbağalarını denerim :P | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 7:59 pm | |
| İlk iş ıs alırdım. XD *iğrencim* | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? C.tesi Ocak 23, 2010 8:00 pm | |
| Ahahah xD Güldüm xD Şansımı denerdim felan O.O | |
|
| |
| Üstteki Üyeyle Issız Adada Kalsan? | |
|