| 1. Sayı İçin Yorumlar | |
|
+14Loiso André dé Liméus Dianne Dickenson Vittoria April Brigham Michael Nymins Miller Riley Beth McConnor Jasonth Wilson Loranne Elizabeth Widmore Patrick S. Patel Rabel Xyre Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Swieta Miranda Andié Mia Claire Abbey Jack William Black 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: 1. Sayı İçin Yorumlar C.tesi Ağus. 15, 2009 10:04 pm | |
| Gazetemizin ilk sayısıyla ilgili yorumları bu başlıktan bizlere bildirebilirsiniz.
En son Jack William Black tarafından Paz Ağus. 16, 2009 9:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar C.tesi Ağus. 15, 2009 10:39 pm | |
| yanlış yere yazmışım xD.. buraya yazmam gerekmiş ^^ ellerine sağlık Jack güzel hazırlamışsın ,) | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar C.tesi Ağus. 15, 2009 10:46 pm | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar C.tesi Ağus. 15, 2009 10:52 pm | |
| Höm güzel de.. Benim Mélania kurguya göre okuldan kaçtı, hiç duyan yok xD Alındım... xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar C.tesi Ağus. 15, 2009 11:46 pm | |
| Ben onu haber yapmayı düşündüm .) ağlamasını falan (: | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 12:29 am | |
| Ağlaması? Hey.. Slytherinliyim ^^ Burası da Dırdırcı değil ^^ Doğru haner yapılmasını talep ediyorum xD Yalan olcaksa da daha da kötüleyin.. Ne biliyim, okulda profesörlere küfrettiği için ceza almamak için kaçtı falan deyin xD | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 12:42 am | |
| Pardon ? Ben Hufflepuff-lı melanie sandım :W | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 8:48 am | |
| Mangal yürek (: Röportaja bayıldım. Saüol Tüy Kalem! | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 8:56 am | |
| Teşekkürler herkes adına arkadaşlar mutlu oldum şimdi :D Benden başka kimse haber yapmayacak mı ya? xD | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 9:33 am | |
| Klavyeme dileklerini söyledim, şimdi ilaçlarını içiyor iyileşecek. :P | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 10:12 am | |
| :P Yazı süper eline sağlık Arda :P | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 10:16 am | |
| | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 10:45 am | |
| Çok iyi olmuş Ellerine Sağlık | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 10:45 am | |
| Ya ben na zaman haber yapıcam hiçbir fikrim yok. Neyse Vittoria'ya gidip bişeyler bakınayım. :D Ellerine sağlık arda :D | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 11:03 am | |
| | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 11:07 am | |
| Bu arada şöyle bişi yapmışsınızdır umarım yani gazete görevlileri oalraka ranızda konuştunuz di mi? Ortak bir çalışma olsun demiştim ama güzel devam edin. Ayrıca sizdeb daha ilginç habe ryöntemleri ve teknikleri bekliyorum. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 11:08 am | |
| Ahh ahh (: Bu muydu Merf'in istemediği şey.. Çok beğendim :D Okuyayım RP'yi de daha iyi anlayayım şimdi (:
Güzel haberler bunlar... Ne iksirmiş ama.. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 11:56 am | |
| Eh benden beklenir dimi? :D | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 11:59 am | |
| Biz öpüştük mü ? ^^ Gerçektende tesadüftü ama buluşmamız ^^ Uzun sürenin ardından banyoda ilk defa konuşuyorduk. Nasıl buluşma ayarlıyalım =) Nese okurların ilgisini çekiyor ya banada güzel bir kurgu çıkar burdan. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 12:00 pm | |
| Eh biras yalan haber de kattım ama olsun :D | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 12:01 pm | |
| Yalancııı ne öpücüğü yaa !!! okuldan mı attırcan sen bizi | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 12:02 pm | |
| Eh, basında olur böle şeyler :D | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 12:06 pm | |
| Sağol ama resimli haber yapnanı öneriyorum.Daha iyi olur :D | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 12:07 pm | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 12:08 pm | |
| Hıh arda konuşmuyosun benle bundan sonra :( hıh | |
|
| |
| 1. Sayı İçin Yorumlar | |
|