| 2. Sayı ile İlgili Yorumlar | |
|
+4Aimèe Dèmon Black Lionel Avigdor Goldstein Riley Beth McConnor Jack William Black 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 9:57 am | |
| Yorumlarınızı bu başlık altından belirtebilirsiniz. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 10:38 am | |
| Puan tablosu yorumun için teşekkürler J. W. (: Röpotaja gelince de gerçekten kısa ve öz olmuş, sağolun =)
| |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 10:52 am | |
| | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 11:49 am | |
| Sonuç yoklamaları da gerçekten dişe dokunur tespitler. Ve ben yaptım diye söylemiyorum, haber de bomba gibi. :P *Arda tekniğini uyguluyorum. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 11:59 am | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 2:21 pm | |
| Bu ne yaw :S naptınız ben lez değilim yaa :( yalanzlıar olmaz olsun böyle basın nan :P | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 2:23 pm | |
| Auha auha auha :D Dırdırcı'dan beklerdim böyle yazıları ama olsun bize şifa veriyolar | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 2:25 pm | |
| Anketi açmayacak mısın Arda? :suspect: | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 3:34 pm | |
| İlk sayıdan daha eğlenceli buldum. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 3:38 pm | |
| Vittoria; Sınıfta kaldığını hiç sanmıyorum ben (: Köşe yazarığğğ =) Ve birde sana bulaşan süzük kiiim :D | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 3:39 pm | |
| Onu uydurdum bebeem Npc o , ama olmak istermisin? :P | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 3:54 pm | |
| Deli miyim ben (: Peki diğeri doğru mu :/ :shock: | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 3:55 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 3:58 pm | |
| Şaşırtıcı. Umarım kalmam, ama beklediğim bir sonuç (:
Her şeyin eklendiğinden şüpheliyim ki öyle de (: Bekliyorum diğer yazıları ve vesaireleriğğğ... | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 4:43 pm | |
| Sahi sınavlar hala başlamadı? xS | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 4:48 pm | |
| Önceki gazetede bunu duyurmuştum. Sınavlar yarın başlayacak. | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 23, 2009 8:59 pm | |
| Hmm, kaba olmak istemem ancak Miğvenin dediği gibi Lez değilik biiiz xD Tamam her şekilde yalan bir haber olsa da nefs-i müdafa yapma isteği uyandırdınız ben dee >.< | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Ptsi Ağus. 24, 2009 10:01 am | |
| Maksat zaten geyikti, oradaki muhabbetten esinlenme. xD | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Ptsi Ağus. 24, 2009 10:13 am | |
| Hım hım evet xD Baya başarılı olmuş geyik konusunda :P Dün çok güldük buna xD | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Cuma Ağus. 28, 2009 7:49 pm | |
| Güzel olmuş! Yazamadığım için üzgünüm;kuzenlerime fizik çalıştırıyorum ^^' az giriyorum yani :( telafi etmeye çalışıcam. - Spoiler:
bence sadece tüy kaleme kayıtlı öğrencilerin görebildiği bi oda yada başlık olsun :D ??? !
| |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar C.tesi Ağus. 29, 2009 6:48 pm | |
| spoilerindeki yazı için; bize ayrı bi grup açılması gerek, başka türlü olmuyor. aslında iyi olurdu, sadece bizim için post kasma yeri falan xD xD YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER. :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar C.tesi Ağus. 29, 2009 11:59 pm | |
| Yani orda konuşuruz yapıcağımız haberleri :D Hımm.. - Spoiler:
Bence haberleri topladııktan sonra shopla parşömene yazalımmm yayınlayalım gerçek bi gazete gibi* lalala :o
| |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 30, 2009 11:35 am | |
| Ben de öyle bir şey düşünüyordum aslında. Ama Duyuru'da dediğim gibi herkesin haberleri bana bir gün öncesinden ulaştırması gerek, her hafta. Geçen hafta sadece Rıdvan (Teşekkürler) göndermişti. Şöyle yapalım o zaman: Eğer herkes, haberlerini bana her hafta, pazardan bir gün önce gönderirse ve Damla, sen de o dediğin resmi (parşömen) bulabilirsen yapalım. Sana bulman için4 gün süre veriyorum. Bu4 gün içinde, ne yaparsan yap, öyle bir resim bul. (Pek zor değil gerçi, önceden de verebilirsin. Yani süren bitmeden.) | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 30, 2009 1:26 pm | |
| Peki araştırıp haberimle pm atarım tmm ? :shock: | |
|
| |
| Konu: Geri: 2. Sayı ile İlgili Yorumlar Paz Ağus. 30, 2009 1:38 pm | |
| ~ Haber ve bulduğum parşömeni attım sana Arda :shock: | |
|
| |
| 2. Sayı ile İlgili Yorumlar | |
|