| 1. Sayı İçin Yorumlar | |
|
+14Loiso André dé Liméus Dianne Dickenson Vittoria April Brigham Michael Nymins Miller Riley Beth McConnor Jasonth Wilson Loranne Elizabeth Widmore Patrick S. Patel Rabel Xyre Godric Mick Appeals Janice Audorphe L'Amour Swieta Miranda Andié Mia Claire Abbey Jack William Black 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 5:01 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 5:10 pm | |
| Sağol şimdilik bencede çok güzel değildi ama haftaya daha güzel olacak emin ol. | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 5:13 pm | |
| | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 6:16 pm | |
| | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 10:04 pm | |
| Dianne'e dokundurmuşlar gibi geldi ama nerede öyle geldi hatırlamıyorum ve tekrar okumaya üşeniyorum gazeteyi. x/ Göl kenarında iki profesör falan geçiyordu. Yazık ama kadına yav. Önce malikânesini harabettiler, sonra okul gazetesine malzeme oldu filan. Böhü.
Düzenleme: Yorum yazmayı unutmuşum esas. Genel olarak, yüzümde biraz da uykusuzluk kaynaklı aptal bir sırıtışla okudum böyle. Güzeldi yav. | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Paz Ağus. 16, 2009 10:26 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Ptsi Ağus. 17, 2009 11:17 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Ptsi Ağus. 17, 2009 11:44 am | |
| Arkadaşlar, sizin de önerinizi almak isteriz. İkinci sayıda nasıl haberler görmek daha hoşunuza gider, adlı başlığı lütfen yanıtlayın, biz de ona göre haber yapalım. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Ptsi Ağus. 17, 2009 12:30 pm | |
| Ehm.. Tek tek bütün haberleri okudum.. Cümleleriniz biraz zayıf.. Yani eğlenceli bir şeyler katmalısınız. April'in haberi ve köşe yazısı gerçekten hoştu. Kendinden bir şeyler katmıştı, cümleleri süsleyerek. Bence biraz ondan örnek alıp, daha doğrusu onun yazılarını okuyup geliştirmelisiniz kendinizi. Sizinkiler de çok kötü değil; ama gelişmesi gerek ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Ptsi Ağus. 17, 2009 1:36 pm | |
| Yorumunuz ve öneriniz için teşekkürler... | |
|
| |
Loiso André dé Liméus Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 53 Meslek : Dükkan Sahibi Gerçek İsim : Arda Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Salı Ağus. 18, 2009 9:30 pm | |
| Ben diye söylemiyorum ama çok güzel editörlük yapmışım haa :D | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 1:28 pm | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 1:43 pm | |
| Ya bırak Arda bu işleri :D 2 karakterimle de yorum yaparım, dağıtırım bu başlığı :D :D | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 1:45 pm | |
| Şimdi sadece bununla yazıorm diğerini açmaya üşeniyorum :D yoksa ikisiylede yazardım :P :P | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 1:46 pm | |
| Seda abla aman xD.Görünmezlik iksiri ne ya xD.Senin yaşında bunları yapmak için çok fırın ekmek lazım.Arda bak Elijah'san çabuk Elijah'a gir.Mesajımı editliyorum. | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 1:48 pm | |
| Elijah o değil başka bi arda elijah ^^ bu arada devamını bekliyoruz ardacım(unutma başkanlar banyosundan uzak ^^) :P | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 1:49 pm | |
| Ben de öyle sanıyordum, ama adaşmışlar. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 2:03 pm | |
| - Aimèe Dèmon Black demiş ki:
- Elijah o değil başka bi arda elijah ^^
bu arada devamını bekliyoruz ardacım(unutma başkanlar banyosundan uzak ^^) :P oovv demek daha da buluşacaksınız, hiç kaçırır mıyım? :D | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 2:06 pm | |
| Ehmm...Üstelik bela bununla da sınırlı değil. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 2:08 pm | |
| Çok doğru dedin bebüşüm :P (Her ne kadar anlamadıysam da öyle olduğunu sanıyorum. :P) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 2:10 pm | |
| Melanie sen hele bir eve gel xD.Ölüm stilini sen mi seçersin ben mi seçeyim? | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 2:11 pm | |
| Öhmm... Şimdilik ağzımı kapalı tutayım, şıpoylır olmasın. xD | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 2:20 pm | |
| - Robert Brandon Eclipse demiş ki:
- Melanie sen hele bir eve gel xD.Ölüm stilini sen mi seçersin ben mi seçeyim?
eywaahh bittim ben :roll: sağol arda yaa mahvettin geleceğimi !! | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 2:26 pm | |
| Neyse.Şu bebek haberini verdikten sonra ben okul gazetesine bir bakarım.Seni Hogwarts'ta apata küte.Tabi bu bir başlangıç.Sonra hocalara yalvar beni evlatlık edinin diye xD.Seni kurtarsa kurtarsa karıcığım kurtarır xD: | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Sayı İçin Yorumlar Perş. Ağus. 20, 2009 2:28 pm | |
| :P yengee nerdesiiin kurtar beni bu canideen :P | |
|
| |
| 1. Sayı İçin Yorumlar | |
|