| Yorumlar | |
|
+6Janice Audorphe L'Amour Elyssa Raymond Loranne Elizabeth Widmore Robert Brandon Eclipse Anika Freyja Jørgen Mélania L. Mythique 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Yorumlar Salı Tem. 21, 2009 3:12 pm | |
| Paylaşımlar ve Dersler hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız. [size=10]*Seda açacaktı bu başlığı, ben açayım dedim xP*[/size] | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Yorumlar Salı Tem. 21, 2009 3:18 pm | |
| Gayet güzeller bence, çalışmalarınız ve paylaştıklarınız. Devamını bekliyoruz ^^ | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Yorumlar Salı Tem. 21, 2009 3:21 pm | |
| Beğenmenize sevindim ben. Eminim Seda da sevinmiştir xD | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Yorumlar Salı Tem. 21, 2009 3:57 pm | |
| Çok yararlı benim için.Brush'lar çok hoş.Yazı tiplerine şimdi bakacağım. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Yorumlar Salı Tem. 21, 2009 4:39 pm | |
| Sevindim canım,ellerine sağlık ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Salı Tem. 21, 2009 5:01 pm | |
| Paylaşımlarımı beğenmenize gerçekten çok sevindim arkadaşlar =) Umarım yararlı olurlar. Seda, sana da ben derslerden dolayı teşekkür ediyorum ^^ | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Yorumlar Salı Tem. 21, 2009 5:10 pm | |
| | |
|
| |
Elyssa Raymond Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 62 Nerden : godrics*hollow Gerçek İsim : Şeyma ^^ Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : melez Rp yaşı : 18 Özel Yetenek : animagus Evcil Hayvan : kırmızı anka Kayıt tarihi : 08/08/09
| Konu: Geri: Yorumlar C.tesi Ağus. 08, 2009 8:13 pm | |
| çok teşekkürler brushlara bayıldım ... Derslere de öyle (= | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Yorumlar Perş. Eyl. 03, 2009 5:17 pm | |
| Oha.. Ali, yaptıklarını yeni gördüm x.x 1 ay sonra yorum yapmak ne kadar abez kaçsa da yapacam xD Çok hoşlar bence x.x Senin photoshop kullanabildiğini bilmiyordum o.o | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Yorumlar Çarş. Eyl. 09, 2009 8:04 pm | |
| Nino, cidden çok hoş olmuşlar x.x | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Yorumlar Perş. Eyl. 10, 2009 12:27 pm | |
| Evet, özellikle Miss Mosh'luları çok beğendim. *-* | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Yorumlar Cuma Eyl. 11, 2009 7:20 am | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Yorumlar Cuma Eyl. 18, 2009 6:08 pm | |
| @Margarita: Cosette'ın yazı tipi gözüme tuhaf geldi, onun dışında süper. ^^ Çisem, süpersin yine. Duvar kağıtlarını anımsatıyor, gerçekten güzel. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Cuma Eyl. 18, 2009 6:12 pm | |
| Beğenmene sevindim ^^ Çok iyi gelmemişti bana; ama önceki çalışmalarıma göre daha iyi olduğu kesin xD | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Yorumlar Cuma Eyl. 18, 2009 6:36 pm | |
| Zeynep, sadece Leighton'lu olan çok hoş olmuuuş *-* Edit: Türkçe'm nedeniyle yanlış anlaşılabilir geldi bana. Sadece derken Leighton'un tek başına olduğu imzadan bahsediyordum. xD Hepsi güzel ama o özel :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Yorumlar Cuma Eyl. 18, 2009 6:39 pm | |
| | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Yorumlar Cuma Eyl. 18, 2009 7:17 pm | |
| Teşekkürler, Leighton'lu zaten benim göz bebeğim, içime sinen tek çalışma xD | |
|
| |
| Yorumlar | |
|