| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+35Sachiko Kyoshiro Zinaida Vinogradov Iris Brigitte Depaisé Mia Claire Abbey Althia I. Lonicera Gillermo Miguél Ramírez Kaoru Ai Kira Maggie Eva Adams F. Xaviér Graimouré Victoria Lynn Hogan Penolope Victoria Shadow Anika Freyja Jørgen Cosetté Beatrix Depaisé Diana Stell Muschi Rabel Xyre Fiore Ann Muschi Krisianne Lauren Mystie Mellysa Jessica Andié Parcellita Schkovich Dianne Dickenson Vittoria April Brigham Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Aimèe Dèmon Black Lionel Avigdor Goldstein Janice Audorphe L'Amour Loiso André dé Liméus Vladimir Stepan Nieltsev Johnny Evans Aqua S. Doherty Jack William Black Robert Brandon Eclipse Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 3:39 pm | |
| Çisem, en yakın hissettiğim üyelerden biri. ^^ Rp'leri gayet hoş, fakat biraz daha boşluk bırakabilir.(Paragrafların uzunluğundan bahsediyorum.) Stevie Rae ne tür haberler sızdıracak? Bekliyorum. :D Mélania'yı n'ittin da? :P | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 3:43 pm | |
| Şarkıcı oldu xD İsmi ne bilmiyorum xD Fakat aynı şekilde kendime yakın hissediyorum. Rpleri cidden çok hoş ^^ Ünlüsüyse cidden tatlı. Anime karakterine benziyo'. Diğer karakterlerimden biriyle asılsam mı diye düşünüyorum hatta xD Neyse.. İyi biri. Sitede cidden iyi anlaşabileceğimi düşündüğüm bikaç kişiden biri. | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 3:49 pm | |
| Ünlümün yaşlı fotosu onlar, henüz gençlisini yapamadığım dediğim kişi xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 3:50 pm | |
| Ünlün yaşlı çünkü xD Genç bir ünlü seçse daha hoş olabilirdi diye düşünüyorum ^^ | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 3:52 pm | |
| O zaman şöle yapalım, bnm dier karakter (loiso andré dé liméus) ile bu karakterimin ünlüsünü değiştirsek olurmu xD | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:01 pm | |
| | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:05 pm | |
| Ünlünü niye değiştirdin.Anja Rubik midir nedir.Daha güzel.Tabi bu ünlünün daha güzel hali var mı bilmiyorum ama. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:13 pm | |
| | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:14 pm | |
| Gerçekten oldukça güzelmiş, Anja'yı da özledik ama, meta olsaydın bari dediğim. :) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:15 pm | |
| Bununla nasıl eski sevgili olmuşum.Üstelik annem de sevmiş.Pööhhhh xD.Valla Anja Rubik teki avatarın daha güzeldi.Avatarına benzer bi de imza yapsaydın çok süper olurdu.Bu karizmayı çizdirmiş.
Edit:Iska | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:16 pm | |
| Eskiden Loranne ile sevgili miydiniz, yoksa ben mi yanlış anladım? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:19 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:20 pm | |
| İmzası Nazi subaylarını andırıyor. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:21 pm | |
| Olmaz, bu kalacak. ben bu kızı seviyorum. :P
Kurguda öyle. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:23 pm | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:40 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:40 pm | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:42 pm | |
| | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:49 pm | |
| Sevmemek mümkün değil onu (L) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:50 pm | |
| Biriciğim *-* canım benim | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:51 pm | |
| Merve.. Hiç sohbet etmedim; ama çok sevildiğine göre tatlı biridir ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:53 pm | |
| En evet ama ben sevdim onu :P bana çok yardımcı oldu avatar imza konusunda :P birçok sitede hemde :P bilmiyo ama xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:54 pm | |
| Spoiler'ına bayıldığım seksi şifacı. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:56 pm | |
| Kurtçuk xD Ünlüsü çok yahuşuhlu yaa x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 28, 2009 4:57 pm | |
| | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|