| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+35Sachiko Kyoshiro Zinaida Vinogradov Iris Brigitte Depaisé Mia Claire Abbey Althia I. Lonicera Gillermo Miguél Ramírez Kaoru Ai Kira Maggie Eva Adams F. Xaviér Graimouré Victoria Lynn Hogan Penolope Victoria Shadow Anika Freyja Jørgen Cosetté Beatrix Depaisé Diana Stell Muschi Rabel Xyre Fiore Ann Muschi Krisianne Lauren Mystie Mellysa Jessica Andié Parcellita Schkovich Dianne Dickenson Vittoria April Brigham Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Aimèe Dèmon Black Lionel Avigdor Goldstein Janice Audorphe L'Amour Loiso André dé Liméus Vladimir Stepan Nieltsev Johnny Evans Aqua S. Doherty Jack William Black Robert Brandon Eclipse Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 5:59 pm | |
| Başımın etini yedi asdafsa xD Tamam tamam.. İsteğini yapacam üsttekinin.. Onu mu kırcam? xD | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 6:30 pm | |
| Cık, kıramam xD Eskiden pek sevmezdim (fazla mı gerçekçiyim ne x.x) ama şimdi kanım kaynadı. Ne garip bir kanım var ya xD | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 6:41 pm | |
| Kendimi sevdirdiğim kişi xD Kanı bozuk... :P :P | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 7:31 pm | |
| | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 7:44 pm | |
| Kısa zamanda kanımım ısıdığı kişi. Ortak zevkler de olabilir, ancak farklı bir şey var. Sevdim XD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 7:49 pm | |
| Kısa zamanda kanım kaynadı kendisine. ^^ Bir de rp'leri çok iyi analiz ediyor, ne zaman oldu bu merak ettim. (: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 7:50 pm | |
| Bu gün oldu dediğim ^^ Çisem kendisine yardım etmemi istedi, ben de kabul ettim ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 7:53 pm | |
| Ne yalan söyleyeyim, imrendim. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 7:55 pm | |
| Eheh, Kaorunun RPsine de sen el at o zaman XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 7:58 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 7:59 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 8:24 pm | |
| Rpsine baktığım kişi, Anne Rice okuyor gibi hissettim kendimi. *-* | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 8:26 pm | |
| Artık düşenemiyorum, galiba o_O | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 8:27 pm | |
| En seksi modellerden birine sahip. *-* | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 8:29 pm | |
| Bunu daha önce de söylemişti | |
|
| |
Althia I. Lonicera Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 173 Tarafı : Taraf tutmuyor ~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Icy adında bir kedisi var. Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 9:00 pm | |
| O var ya , bir mükemmelite ! <3 Ne denebilir ki *-* Sözler yetmez ona *-* Öyle mükemmel bi' insan ki *.* Seviyorum onu <3 <333 p.s.: Yalnız hala modelinin d.tü gözüküyor >.> | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 9:04 pm | |
| Aoi'nin marifetlerini sergileyen kişi. Aoi ah ah *-* | |
|
| |
Althia I. Lonicera Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 173 Tarafı : Taraf tutmuyor ~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Icy adında bir kedisi var. Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 9:08 pm | |
| Aoi hayranı olup olmadığından feci kuşkulandığım kişi o_O | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 11, 2009 9:10 pm | |
| Yep! Tabi ki, 5-6 senedir Visual Kei/Oshare kei dinliyorum hayran olunmaz mı hiç *-* | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 8:55 am | |
| İmzası küçülmüş ^^ dediğim | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 10:13 am | |
| Özledim onu ^^ Beril : Sen daha mükemmelsin ki *-* Ayrıca ünlümün d.tü için çalışmalara başladım ^^ | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 11:21 am | |
| Niye özledi anlamadım ama neyse xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 11:23 am | |
| Uzun zamandır konuşmadığımız için, ahh unutulmuşum çok çabuk -_-" | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 11:26 am | |
| Yoo ne unutulması ayrıca 1 gündür konuşmuyoruz Gizem xD | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|