| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+35Sachiko Kyoshiro Zinaida Vinogradov Iris Brigitte Depaisé Mia Claire Abbey Althia I. Lonicera Gillermo Miguél Ramírez Kaoru Ai Kira Maggie Eva Adams F. Xaviér Graimouré Victoria Lynn Hogan Penolope Victoria Shadow Anika Freyja Jørgen Cosetté Beatrix Depaisé Diana Stell Muschi Rabel Xyre Fiore Ann Muschi Krisianne Lauren Mystie Mellysa Jessica Andié Parcellita Schkovich Dianne Dickenson Vittoria April Brigham Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Aimèe Dèmon Black Lionel Avigdor Goldstein Janice Audorphe L'Amour Loiso André dé Liméus Vladimir Stepan Nieltsev Johnny Evans Aqua S. Doherty Jack William Black Robert Brandon Eclipse Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 11:29 am | |
| Melo'nun 3. üyeliği, iyi bir rol oyuncusu. ^^ | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 11:32 am | |
| İlk gördüğümde kurgusunu çok beğenmiştim. Sitemizin farklı kurgulara ihtiyacı var xD | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 11:34 am | |
| Ben dün veya önceki gün Meloyla mı konuştum o__O | |
|
| |
Althia I. Lonicera Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 173 Tarafı : Taraf tutmuyor ~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Icy adında bir kedisi var. Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 11:54 am | |
| Bööö çok gıcık o üstteki xD Test çözmek için msne gelmedi >.> Hem de ben istemiştim >.> Bööö sana Gizem <33 | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 12:00 pm | |
| Sana böö Beril'm >.> Şu an seninle olan rp'yi yazıyorum taam mıı ! xD Test çözmeyi, hayatımın aşkını bu yüzden bıraktım :P | |
|
| |
Gillermo Miguél Ramírez Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Tarafı : Sence? Kan Durumu : Safkan veya melez, emin değil. Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Hayvan sevmez. Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 6:39 pm | |
| Sbszede, ben de Aleszede sayılırım, Tanrı yardımcımız olsun diyorum sadece. ^^Nova. | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 7:20 pm | |
| Nova'nın 2. karekteri ne zaman lord olmuş dediğim xD | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 7:21 pm | |
| Üyeliği aldığı gibi Lord yaptım xD Öhm neyse.. Meloo.. Hikaye konusunda beni cesaretlendiren ilk insan oydu. O gaza getirmese hikayeyi devam ettirmezdim sanırsam. Çabucak kanım kaynayıverdi. Sevecen, felsefik bi insan xD Oturduğumuz yerler de yakın. Kısmet olursa yüz yüze de görüşürüz bi'gün xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 7:23 pm | |
| Ah Çisem'im yahu bu kızın nası bi hayl gücü var ya?! Neyse ben çok sevdim onu. Kanım herkese kaynamaz ama bu sitede kaynıyor nedense xD Çisem adının avatarının ve hayal gücünün hastasıyım. Sonuna kadar arkasındayım onun =) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 7:27 pm | |
| Hayal gücüme hasta kalan tek kişi o olduğuna göre, insandan sayamıyorum onu o.o Avatarım hakkındaki yorumlarını göz önüne alarak, kısa zamanda ben de Loisa'm(ünlüm) gibi fotoğraf çekilecem ya x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 7:30 pm | |
| Oh,oh Çisem çek sen vallah =) Ayrıca hala karekterine yaşını oturtmamış yahu xD 25 de gitsin işte çisem xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 7:36 pm | |
| Loisa'm o kadar yaşlı değil banane x.x Kitap çıkartabilirsem, ilk sayfada teşekkür notunda adı geççek iki kişiden biri oluyo' kendileri. Onun dışında.. Höm.. Ne düşünüyorum...? Kelimeler yetmez ki düşüncelerime x.x Hıı.. Bi de şey.. Gizli dergi çıkarcaz onla. Hogwarts'ta.. Nıhahah.. Çakma Gossip Girl olacaz diğ mi Melo? xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 7:40 pm | |
| Ohohhh ben Blair olurum şimdiden yada Chuck Bass kız versiyonu zuhaha xD xD Öhömm ay koptum yaa Neyse Çisem Çisem Çisem! Kim bu ya? Ben çisem diye birini tanımıyorum abssdtsxD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 7:41 pm | |
| Tanıma zaten sen.. xD Ben... Serena? İğrendim kendimden senin yüzünden Melo xD Ayh.. Bu üstteki beni feci güldürüyo x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 7:47 pm | |
| Vallah sen Nate ol. Masum çocuk xD Veya o Serena'yı gıcık eden kız bak adını tam bilmiyorum 17 Again'dede oynamıştı (GG izlemem çok xD) sen o ol Çisem xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 7:49 pm | |
| Nate olıyım ben <3 Chace <3 Ben de pek izlemem GG. Geçenlerde izledim, takıldı aklıma xD Neyse.. Öhöm.. Dergimizin forumu da açıldı.. Hogwarts'ı yerinden oynatçaz onunla xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 7:51 pm | |
| Ohohohohohoho süper dedikodu malzemeleri var xD da profesör öğrenci nası olcak bilmemekteyim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 8:17 pm | |
| Aslında kardeş mi olsak ne? Üvey kardeş falan x.x Allahım.. Sayesinde aklıma ne kurgular geliyo' ya xD Zihin açıcı ilaç olarak kullancam seni Melo x.x | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 9:19 pm | |
| Hoş biri, istediklerini umarım iyi yapabiliyorumdur *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 9:38 pm | |
| Bu kadar iyi yapabileceğini bile düşünmemiştim x.x Üstümden çoook ağır bir yük aldı ya. O olmasa şuan RP Puanlarıyla boğuşuyor olcaktım sanırım..Teşekkür borçuluyum. (Teşekkürler) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 9:44 pm | |
| Rica ederim ^^ Onur duydum XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 10:01 pm | |
| Rp konusunda sitenin en iyilerinden biri bu arkadaş da. Cidden çok başarılı yani rp konusunda. Höm.. Başka.. .Vampir işte xD İşallah bana Vampir özellikleri hakkında yardım da edecek ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 10:12 pm | |
| Evet edeceğim, ama çok yorgunum kısa zaman da halletmeye çalışırım ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 10:13 pm | |
| Sen et de.. Bir vampirden yardım almak daha iyi olur sonuçta ^^ Üstteki mesajımdaki gibi düşünüyorum işte ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 10:15 pm | |
| Pekala, bir özet çıkarıp en kısa zaman da yollarım dediğim kişi. Gerçekten başarılı bir admin, aynı anda bir çok işe koşturuyor ^^ | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|