| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+35Sachiko Kyoshiro Zinaida Vinogradov Iris Brigitte Depaisé Mia Claire Abbey Althia I. Lonicera Gillermo Miguél Ramírez Kaoru Ai Kira Maggie Eva Adams F. Xaviér Graimouré Victoria Lynn Hogan Penolope Victoria Shadow Anika Freyja Jørgen Cosetté Beatrix Depaisé Diana Stell Muschi Rabel Xyre Fiore Ann Muschi Krisianne Lauren Mystie Mellysa Jessica Andié Parcellita Schkovich Dianne Dickenson Vittoria April Brigham Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Aimèe Dèmon Black Lionel Avigdor Goldstein Janice Audorphe L'Amour Loiso André dé Liméus Vladimir Stepan Nieltsev Johnny Evans Aqua S. Doherty Jack William Black Robert Brandon Eclipse Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 10:16 pm | |
| Yardımcı olmasan halledemezdim bu kadar işi ^^ Çok iyi bir roleplayer, yardım sever. Ünlüsü süper.. İmzası müthiş zaten ^^ | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 10:19 pm | |
| Teşekkür ettiğim, kendi ünlüsü de gerçekten müthiş *-* PSde de süper ayrıca *-* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 10:20 pm | |
| Kim PS'de süper? xD Rp sevgilisi olmamasına şaşırdım.. Benim vampir yetişkinin başı bağlı olmasa, sana yamardım da.. xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 10:21 pm | |
| Sen *-* Yaşıtım pek kimse yok ondandır dediğim XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 10:23 pm | |
| Benim ps'm kötüdür ya.. Çok iyi kullanamıyorum x.x Yaşıtın derken? Amaan bul işte bi' rp sevgilisi ne fark etçek xD Kurgu için iyi oluyor. Bence arasa, tonla rp sevgilisi bulur xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 10:24 pm | |
| 20 yaındayım, 13 yaşında ki çocukla ne yapacağım dediğim. Yazdım istediğim özellikleri Türk toplumunda garip karşılanıyor XD Bulamadım o.O | |
|
| |
Gillermo Miguél Ramírez Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Tarafı : Sence? Kan Durumu : Safkan veya melez, emin değil. Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Hayvan sevmez. Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 10:26 pm | |
| En katıldığım. xD Harbi ya, kız gibi erkek garip karşılanıyor. Bıktım bu homofobiden. o_O | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 10:28 pm | |
| Katılıyorum, feminen olmak o kadar kötü değildir. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 12, 2009 11:41 pm | |
| Ehm öhm.. 13 yaşına laf etmesek (Tamam.. 13 yaşında değilim. 14.5um ama fark ettiysen o kadar da çocuksu rp yapmıyorum x.x) Nese.. Abla diyesim geldi şuan ya o.o | |
|
| |
Gillermo Miguél Ramírez Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Tarafı : Sence? Kan Durumu : Safkan veya melez, emin değil. Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Hayvan sevmez. Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 11:33 am | |
| En iyi rol oyuncularından, gerçekten de iyi yapıyor bu işi. ^^ Ama Anika'ya katılmamak da elde değil, 22 yaşındayım şu an, ve kendimi çok yaşlı hissediyorum. o_O | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 11:43 am | |
| Sayenizde asıl ben kendimi çocuk hissediyorum x.x Sitenin en büyüğü sanırsam (Daha da yaşlı hisset xD). Neyse... Açıkçası, o yaşta birinin rp yapacağına cidden inanmazdım. Abimle aynı yaştasın ve o rp olayını, en azından yazıyla rp olayını feci saçma buluyor ^^ Garip. Neyse, çok iyi bir role player. Onun sayesinde kendimi geliştirebilrim sanırsam ^^ | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:06 pm | |
| Sen bakma Çisemcim. Benden bile daha yaşlısın sen hem bak kedilere sütte veriyosun xD Nese Yaşlı bir Çisem Büyükanne xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:07 pm | |
| Sensin yaşlı x.x Böö.. Daha küçücüğüm ben xD Melo teyzeğğ'm o benim ^^ | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:07 pm | |
| Rp yapması, hem senarist hem oyuncu oluyorsun, o açıdan zevkli dediğim. xD Bir de çiçeği burnunda bakan, aynı zamanda yaşı tutmadığı halde Levicorpus, Muffliato falan yapanlar konusundaki görüşlerine katılıyorum. xD Çisem nine. xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:08 pm | |
| Teyze mi? Ay koptum. Nesee telefonum onun yüzünden manyadı uğursuz çisem xD ıska Höm Nova çok hızlı vallah kurgularına yetişemiyorum xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:10 pm | |
| Sağol Rıdvan ya, bi sen kalmıştın nineleştirmeyen xD Meloğ.. Ohh.. Canıma değsin, uğursuzluk getirdim ona. Nihahah xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:11 pm | |
| vallah manyadı bu pisluk yüzünden hıh xD bööö ishalla onunda telefonu manyar hıh xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:12 pm | |
| Manyamaz benim telefonum.. Su içinde kaldı da, kalorifere koyup kuruttum.. Gül gibi çalışıyo'. Uğursuzluk işlemez ona xD Meloğ teyze meloğ teyzeğğ, napıyorsun bize söyleğ xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:13 pm | |
| Küçük kızım küçük kızım benim ağzımı sakın bozma absczxD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:14 pm | |
| Bozma sakın desen kafiye oluyodu hee xD En nefret ettiğim bölümde okuyomuş (FM) ıykk.. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:15 pm | |
| Hıh xD Atık FM ciler kalmadı çisemcim kıymetimizi bil yeavrumm | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:16 pm | |
| Ha.. Bi aptal siz kaldınız yani? Hoş.. xD Üstteki var ya.. Dışarı şeker gibi gözükse de içten içe iğrenç bi insan xD | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:17 pm | |
| FM, ha? Zeki kız :'P Abla :'P Bakımlı :'P Kendinde :'P Saçları doğal haliyle daha güzel :'P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:20 pm | |
| Iskaladı galiba busecik xD ayrıca çisem iç olaylarıma girmeyelim iğrenç yüzüm sana geçer sadece xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 12:27 pm | |
| Banane.. İğrenç misin, iğrençsin işte xD | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|