| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+35Sachiko Kyoshiro Zinaida Vinogradov Iris Brigitte Depaisé Mia Claire Abbey Althia I. Lonicera Gillermo Miguél Ramírez Kaoru Ai Kira Maggie Eva Adams F. Xaviér Graimouré Victoria Lynn Hogan Penolope Victoria Shadow Anika Freyja Jørgen Cosetté Beatrix Depaisé Diana Stell Muschi Rabel Xyre Fiore Ann Muschi Krisianne Lauren Mystie Mellysa Jessica Andié Parcellita Schkovich Dianne Dickenson Vittoria April Brigham Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Aimèe Dèmon Black Lionel Avigdor Goldstein Janice Audorphe L'Amour Loiso André dé Liméus Vladimir Stepan Nieltsev Johnny Evans Aqua S. Doherty Jack William Black Robert Brandon Eclipse Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 1:28 pm | |
| Bu genç ruhlu olma işi umarım bir iltifattır =_= RP puanını merak ettiğim kişi o.O | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 1:30 pm | |
| RP beklediğim melek insan *-* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 1:31 pm | |
| Yazacağım birazdan dediğim kişi ^^ | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 1:32 pm | |
| Model olduğunu düşünüyorum XD Iskaa Birgün Rp yapmak istediğim | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
Mesaj Sayısı : 259 Tarafı : Taraf tutmuyor Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Evcil Hayvan : ... Kayıt tarihi : 12/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 1:32 pm | |
| Acele etmene gerek yok ki yazman yeterli dediğim süper insan *-* Iskaaa. Christina aşığı xD | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 1:36 pm | |
| Christina ya olan hastalığımı anlayan XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 1:40 pm | |
| Ünlüsü ajun beyle program yapmıştı *-* Türk erkekleri yaşamıştı XP | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 2:36 pm | |
| Hala Willa'yı almamı istiyor sanırım. Evet, başka bir sitede 16 yaşındaki bir karakterim için kullanmaktayım Willa'yı ^^ | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 2:47 pm | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 2:50 pm | |
| Modeli gerçekten çok taş, aynı zamanda da sempatik. ^^ @Gizz: Willa'yı ben de beğenirim, ama bu da çok güzel, bence Willa metan olsun. ^^ ;) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 2:53 pm | |
| Rp yapmak istediğim kişi ^^ | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 2:54 pm | |
| Ünlüsü bence dar pantolon giymesin o_O Çirkin durduğundan değil hoş olmayan şeyler gözüküyor o_O Amaaa, üyenin kendisi çok iyi biri benceeğ *-* Öyle gibi geldi yani xD Iskaaa XD Bence onun da ünlüsü kot giymesin o_O Aynı neden geçerli o_O + Melek insan kendilerii *-* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 2:55 pm | |
| Fikirsini değerlendireceğim :P Uzun zamandır konuşmuyorum galiba kendisiyle, ya da denk geldik de ben unttum. Önemli biri Rıdd. ^^
Beril'e: Teşhisi koydum, sapıksın xD
*ıska*
Anika'yla çok az görmeye başladım onu, bu karakteriyle daha çok tanınıyor galiba. ^^ *ıska* Sapık Beril. xD Sorsana "Ne kadar?" diye xD Uff, koptuğum insan xD | |
|
| |
Sachiko Kyoshiro Model
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Eyl. 16, 2009 2:56 pm | |
| Sorucam ama xD Hatta Micchi yoluyla ben değil , Erika sorucak cidden xD Kendisi baktığında PSC'de, en "çok" Kai, sonra Ruki, ve sonra Aoi demiş xD | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Eyl. 17, 2009 8:43 pm | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:16 pm | |
| Melo'm.. Kardeşine mi acısam kendine mi? İkisi birbirinden beter.. Bana ve kardeşine karşı iğrenç biri vallaha.. Sizden tavsiyem fazla yakın olmayın | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:19 pm | |
| İyi biri olduğuna inanıyorum. Fazla samimi değiliz ama aramızda sorun olmayacağına eminim. xD Aslında üyeliklerle ilgili bir sorum olacak da kendisine, hala soramıyorum.. ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:21 pm | |
| Özel mesaj atman yeterli ^^ Katılıyorum kendisine. Samimi olmasak da sorunumuzda yok. Öyle uzaktan uzağa severim kendisini, PS çalışmalarını, karakterini ^^ | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:22 pm | |
| Aşkum demek isterdim, ancak cıvık bir insan değilim, evet | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| |
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:25 pm | |
| İşin yaoi boyutuna vardığını gördüğünde ne yapacağını merak ettiğim insan. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:26 pm | |
| Anikağ. Müstakbel Rp sevgilim x.x Siteye yeni bi' boyut getircez gibi xD Onun dışında.. Kanım çabucak kaynadı kendisine, nedendir bilmem.. Abla demem lazım sanki ona? Ama içinden gelmiyo'. Ruhu genç ruhuu ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:27 pm | |
| Nayır, bana abla deme. Bana Bebek de ama abla deme o.O Benimde kanım çabuk kaynamış buunmakta. Eve atacağım şahıs olma özelliğine sahip O.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:28 pm | |
| Evcil hayvanını gördüm şinci.. Aklıma son okuduğum kitap geldi ve refleks olarak tırstım.. Anlaşılan profiline bakmamam gerekecek üsttekinin x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:29 pm | |
| Kuzgunsa eğer, ondan tırsılmz bence *-* Ama örümcek konusunda katılıyorum ^^' | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|