| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+35Sachiko Kyoshiro Zinaida Vinogradov Iris Brigitte Depaisé Mia Claire Abbey Althia I. Lonicera Gillermo Miguél Ramírez Kaoru Ai Kira Maggie Eva Adams F. Xaviér Graimouré Victoria Lynn Hogan Penolope Victoria Shadow Anika Freyja Jørgen Cosetté Beatrix Depaisé Diana Stell Muschi Rabel Xyre Fiore Ann Muschi Krisianne Lauren Mystie Mellysa Jessica Andié Parcellita Schkovich Dianne Dickenson Vittoria April Brigham Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Aimèe Dèmon Black Lionel Avigdor Goldstein Janice Audorphe L'Amour Loiso André dé Liméus Vladimir Stepan Nieltsev Johnny Evans Aqua S. Doherty Jack William Black Robert Brandon Eclipse Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| |
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:30 pm | |
| Kuzgun.. Okuduğum kitapta, kuzgunlar geçmişten gelen şeytan ruhlu yaratıklardı da.. House Of Night serisinin son kitabından. Yani bütün kuzgunlar değil; ana karaktere saldıran tipler.. Amaan.. Aklıma o geldi tırsıverdim bi'an işte xD
Örümceği şimdi fark ettim.. Garip bi fantezin var Anika x.x Örümcek beslenir mi? Haa Tarantulaysa olur tabi xD Iska.. Rıdvan işte x.x Süper rpleri var. Yakında onu da RP konseyi cehennemine sokmak isteyeceğim sanırım xD | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:34 pm | |
| Gece Evi'ni okumuş *-* Zevklerimizin kesişebileceği en büyük nokta *-* Eveet, o kuzgunları hayal ettiğimde tırsıyorum o_O Kolları ve bacakları insan gibi o_O Öldürecekti Zoey'i o_O | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:34 pm | |
| Kaoru sırası gelince zaten üstüne direk atlayacak merak etme, kedi misali. Devamlı Pmden rahatsız edip durmasından anlaşılıyordur diye umuyorum lol
Evet, yuri yapacağız, çok beğeneceği oyuncaklarım var *-* o.O
Cidden garip fantezilerim vardır. Duymak bile istmeyeceği kadar berbat şeyler ._. Elime düştü, yandı XD
Yine ıskaladım, kuzgunlar iyidir ya. Poe sağolsun XP
En son Anika Freyja Jørgen tarafından Cuma Eyl. 18, 2009 6:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Ben Gece evi serisine bağımlıyım... Okuduktan sonra kişiliğim değişti. Bulursam 5. kitabın ingilizcesini alcam. Türkçe'sini bekleyemiyorum x.x
Evvet.. Sonunda benim hoşlandığım kitaptan hoşlanan biri xD Iska.. Anika.. Anlatılmaz yaşanır xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:38 pm | |
| Yaşatacağım merak etmesin *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:39 pm | |
| Tırsmalı mıyım, sevinmeli miyim karar veremedim.. Sayemde Dırdırcı'ya kapak olacak kesinlikle.. Bakanın Vampir sevgilisi diye xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:40 pm | |
| Çiss... Anlatılmaz yaşanır biri o da. Gerçekten rp'leriyle ve kişiliğiyle bulunduğu yeri hak ediyor. Konsey şeysi de süper olur diyor, saygılarımla kenara çekiliyorum efenim. :P | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:40 pm | |
| 4. kitabın çevirisini ilk bulduğumda sevinçten ağlayacaktım been o_O Arkadaşımda İngilizce'si var, çeviriye başlayacaktı başlamadı >.> Kesinlikle İngilizce'sine ulaşırsam okuyacağım *-*
*ıska*
Anikağğ, diğer karakteriyle görmeye alışkınım. ^^
*ıska*
En üstteki işte ^^
4. kitabın çevirisini ilk bulduğumda sevinçten ağlayacaktım been o_O Arkadaşımda İngilizce'si var, çeviriye başlayacaktı başlamadı >.> Kesinlikle İngilizce'sine ulaşırsam okuyacağım *-* *ıska* Rıdd. ^^ Değerli insan. En yaşlımız :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:41 pm | |
| Bakanı kırbaçladı diye haber çıkarsınlar Playboy dergisine *-* Oldu mu, tırsıyor musun bebeğim *-* İki ıska, ne yazsam bilemiyorum XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Eyl. 18, 2009 6:43 pm | |
| Alırlar beni yahu Bakanlıktan x.x Beni de vampir yaparsın, mutlu mesut yaşarık o zaman xD xD Komik vampircan xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 11:52 am | |
| Kırbaç mı? Harbiden tırstım valla. x.x Dırdırcı'ya da şöyle haber olur herhalde: "Mazoşist Bakan." xD Evet, skandal. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:22 pm | |
| Rıdd ^^ Evet kesinlikle birbirimize lakap takmayı çok seviyoruz xD Benim dışımda Beril'le tam olarak tanışan tek kişi o sanırım. ^^ Severim, büyüğümdür. :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:25 pm | |
| Pınar'a konu çıktı işte (Babette.. Dırdırcı yazarı) xD Neyse neyse.. Rıdvan.. Aslında ondan da Dırdırcı'ya yazı olur ya. Niye bana yükleniyoruz.. Sen çok farklısın sanki xD Kaorula aşkınız süper manşet olur. (Süperstar Ve Eşcinsel Sevgililer) Dipnot: Eşcinsel'i hakaret anlamında söylemedim x.x
Neyse.. Hakiki görüşlere dönelim. Ünlü konusunda mükemmel bi zevki var. İster Capon ister normal. Zevki çok iyi. Rpleri konusunda yorum yapmak bile aptalca olur. Ortada yani, çok iyi rp yapıyor. Sitede de sürekli aktif.. İdeal üye işte xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:30 pm | |
| Kesinlikle ıskaladığını düşünüyorum. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:34 pm | |
| 40 dakka bekleyip aynı anda mı yazdık seninle? x.x Şaşırmak..
Neyse, o da benim gibi HON(House Of Night) hayranı. Ama benim kadar olmadığı konusunda her şeyin üstüne bahse girebilirim (Ben manyak derecesinde hastayım yani.. Manyaklığı da aşabilir hatta.) Ama olsun, sonuçta bir ortak yönümüz var xD Höm.. PS'de gayet iyi.. Ders mi alsam ya? İyi fikir.. Bi'ara ders için danışıyım kendisine. Rp'sini görmedim sanırım, ya da gördüm mü? Ama puanından yola çıkarak, rpsinin gayet iyi olduğunu söyleyebilirim sanırım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:40 pm | |
| Bu karakterimle rp'm yok, Marveille ile var. Evet, bununla da rp yapmak istiyorum da yapan yok xD HoN konusunda tartışmaya girmek istemem ama en az senin kadar hayranıyımdır *-* Gerçi hala 4. kitabı almamış olabilirim ama okudum >.> Annem yüzünden alamadım daha >.> Olsun okudum ya o yeter *-* Evet, HoN bize yeter ^^ Ve onunla Erik konusunda hem fikir olduğumuzu düşünüyorum, ya da umuyorum. xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:43 pm | |
| Ya ben 4ü okuduktan sonra Stark'a taptım x.x Allahım.. Zoey'in yerinde olmak için neler vermezdim. Dünyanın en yakışıklıları hep onun çevresinde. Bi' de güzel olsa neyse.. Afro'm ona bin basar xD Stark'a tapsam da Erik'i de çok severim.. Yazık, çok çekti Zoey'den. Ama hak etti de biraz. Çok kendini beğenmişti x.x Neyse.. bunlar kitap hakkındaki düşünceler oldu xD
Bi'ara üsttekiyle HoN hakkında konuşucam sanırım.. Çoğu HoN okuyana uyuz olurum. Sonradan görmüş gibilerdir. Ama üstteki pek öyle durmuyo'. Sohbet etmek hoş olabilir ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:49 pm | |
| Sonradan görmüş, kesinlikle değil. xD 3. kitabı nasıl beklediğimi iyi hatırlıyorum, ve çıktığı ilk gün aldığımı *-* Staaark *-* Bu sefer ilk görüşte aşk olmuştu yaa, ama Zoe aptal >.> O tam bir aptal >.> Loren, Erik, Heath, Stark .. Hepsini elden geçirdi kız yaa >.> Erik'in modeli hakkında düşüncelerden bahsetmekteydim. Evet, eğer modeli görmediysen kesinlikle şanslısın. ^^ Zoey, iğrenç >.> 16 yaşında olduğuna kim inanır onun o_O Erin *-* Bitmek *-* Ne şeker *-* Her neyse evet, bu kesinlikle Gece Evi hakkında düşünceler oldu. Ben alıştım Gece Evi'ni herkesle konuşmaya xD Sohbeti hoş biri olduğu kesinleşmiş durumda üsttekinin. ^^ Kesinlikle bir gün HoN hakkında en ayrıntılı şekilde konuşacağız onunla ^^ Okuduğum hikayeleri ve rp'leri çok hoş. Onunla rp yapsam güzel olurdu aslında. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 12:53 pm | |
| Bütün modelleri tabii ki gördüm.. Erik'ten daha hoş bir şey beklerdim aslında; ama o da fena değil. Damien'e öl ama ya x.x Gayler bu kadar yahuşuhlu olmak zorunda mı? Ve, evet. Erin müthiş. Zoey'in yanında kraliçe kalıyo' kız. Erik'in yerinde olsaydım direk Erin'e asılırdım. Ama Zoey'i de anlıyorum bi'yerde. Kendi çapında haklı kızcağız.. Öhm. Katılıyorum ona.. Aynı şekilde onun da sohbeti hoş biri gibi.. Gelecekle ilgili 2 planım var onun hakkında (plan ağır mı kaçtı ne?) 1- HoN Sohbeti xD 2- Kabul ederse PS dersi | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 1:01 pm | |
| Kesinlikle ikisini de kabul ediyorum. :P PS'de ben de bir şey bilmiyorum ki aslında o_O Birleştir, psd koy, gerekirse texture koy, yazıyı yaz kaydet *-* Bu kadar yani xD Erik, hayır ben esmer sevmiyorum işte, o nedenle ayrı bir nefretim oluştu o modele >.< Jack ve Damien bu kadar yakışıklı olabilir mi *-* Bittim resemn eridim öldüm bittim *-* Aphrodite tam karakteriyle özdeşleşmiş aslında. ^^ Ve Stevie Rae *-* Ya ne kadar şirin olmuş o öyle *-* O da çok hoş ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 1:10 pm | |
| Stevie Rae hoş da.. Bilmiyorum, ona karşı antipatim var x.x Ben şirin tipleri pek sevmem, o yüzden sanırım xD Jack fazla çocuksu.. Ama Damien gerçekten süper ya. Yalnız.. Şu Vahşinin ilk sayfası (Kapaktan sonraki sayfası) resimli ya.. Orda taş bi herif var. O Stark galiba di mi? HoN'un sayfasında Stark'ın tipi farklı; ama aklıma bi'tek o geliyo.. Kitap Stark'ın üstüne kurulu gibi zaten.. O düşünceyle Stark'a taptım ya ben... xD
Öhm.. Ayrıca bu üsttekinin benden daha iyi olduğu kesin PS'de. Ben de ancak onları biliyorum, ama sen daha iyi kullanıyorsun ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 1:13 pm | |
| Teşekkür ettim. ^^ Stark *-* Az önce gördüm Stak'ı ben *-* Damien kadar olmasın TAŞŞ *-* Bittim resmen *-* | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 1:19 pm | |
| Stevie Rae gerçi hoş gibi, Erin de süper diyirim ben. :P Damien'ın modelini meta olarak aliyim ben Vladimir'e. xD Uyuyor nasılsa eğilim olarak da. xD @Çiss: HoN okuyanlara uyuz olmanın nedenini merak ettim, sonradan görmüş derken? Doğuştan mı görecekti? xD (İğrencim. :P) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? C.tesi Eyl. 19, 2009 1:20 pm | |
| Höst x.x Stark beniğm x.x Ya yazık zaten, hemencecik öldü.. Daha büyücek, daş gibim vampir olcaktı o x.x
Üsttekiyle kesinlikle zevkimiz uyuşuyo' xD
Iska;
Sonradan görmüşten kastım.. Bazıları başkalarından duyuyo' kitabı ve alıyor. Başta beğenmiyo'. Sonra bi bakıyo ki meşhur olmuş kitap. Bi'anda onlarda hastası oluveriyorlar. Ve abarta abarta hayranlık taslıyo'lar. Çok gördüm öyle. İğrençç.. Edvırd'ın çoğu hayranı öyledir mesela xD
Ve Rıdvan katılıyorum sana.. İğrençsin xD
En son Penelope M. L'Amour tarafından C.tesi Eyl. 19, 2009 1:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|